2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah . Haklısın kader.allah hepsini sağlık sıhhat versin..

nedeeeeeeeeeeeenn

kızımı göremedim diyee..

ayy kuzuuuuu sıkıldımmm demeee ben zırlayıp duruommmm hakanın bıle telefonlarını acmadım.

Ya lütfen üzülme, gidecekmiş işte..Beni düşün, bebeğim miyomla birlikte yaşıyor ve gitmeyecek, o da büyüor..
Bi terslik olsa söylerdi..Herşey yolunda demiş..Lütfen bak, bende üzülüyorum, kızım da üzülüyor...

Evet ağam kız şuna...Ben hiç ses ediyom mu, her gittiğimde miyom büyümüş oluyoo, önemsemiyorum.
Ya benim sıkntım kötü bişey olduğudan falan değil, kendimi şartladım ya kızımı görücem sabah diye..Göremeyince bozuldum o kadar..Ama akşamüstü göreceğim, saatler geçmiyo, sıkıntım o yani..Bakşa bişey yok...

kızdım ona ağlıyodur şimdi:)))))
aferin kuzuma benim. Az kaldı sende görcen kızını:)

channel inetrnetten araştırdım rahatla diye söylüyorum 26.haftaya kadar kaybolurmuş ve down sendromu ile alakalı bir kist değilmiş. Sakıncası yokmuş...bak dr demiş zaten . üzme tatlım tamam mı kızında etkileniyor..

kızdım ona ağlıyodur şimdi:)))))
aferin kuzuma benim. Az kaldı sende görcen kızını:)

channel inetrnetten araştırdım rahatla diye söylüyorum 26.haftaya kadar kaybolurmuş ve down sendromu ile alakalı bir kist değilmiş. Sakıncası yokmuş...bak dr demiş zaten . üzme tatlım tamam mı kızında etkileniyor..

Merhaba, kuzu sen çok güçlü bir kadınsın, özellikle bir hafta gelmediğinde yaşadıklarını başkası yaşasaydı, ümidini keserdi. ama sen en baştan benim kızım dünyaya gelecek diye inandın ve de bu inançla herşeyi başarırsın eminim, sana hayranım gerçekten...

senın su anda kaç haftalık cnm doktor 22. haftada yapılıyo dedi de oyuzden soruyorum...

ben 19. haftanın sonundayım, detaylı da 20. haftanın sonuna denk geliyor. valla doktorum bu şekilde yönlendirdi, açıkçası ben bilmiyorum kaçıncı haftada yapılıyor bu detaylı ama onun artık vardır bir bildiği

Ayyyy, bunu böyle okuyunca ağlayasım geldi kızz...
İnanıyorum tabi, ama kendimden çok kızıma inanıyorum ben, başaracak o..
Deli kuzunun nazlı kızı o..Herşey güzel olacak inşallah..
Hepimizin bebeleri de güçlü, inanın bebeklerinizin başaracağına...Onları sevin, masallar okuyun, dualar edin..Gör bak, hepimiz sağ salim doğuma gidicez, lokumlarımızı alıp gelicez Allahın izniyle...

ayyy yan odaya gıttımde kendıme geldım bıraz
EGEcımm saolasın cnm artık napalım uzulmemeye calısım kı bebıs ıcerde stres olmasın hersey kader kısmet

buugun topikte duygu patlaması var ne oluyor leynnnnn
kendnze gelin haziran nanesisiniz güçlü kadınlarsınız siz..
Benim kızım karne alıyor teyzeleri ilk karnemiz ben yanında yokum. Lanet olası para yüzünden kızımın yanında yokum. Işte olmasaydım onun yanında olacaktım ama o yine anneannesinden destek görmek ister gibi sen geliceksin demi anneanne dedi.
Demekki insan kendi kaderini yaşar.. Bunada şükür..

Tahlil sonuçlarım çıkmış, idrarda bakteri yok, normal yazıyo hepsinde de..
protein negatifmiş.
nitrit negatifmiş.

kan değerim düşmüş biraz..
Gerisi sınırların içinde görünüyor..

gözün aydın kuzu değerlerin normal çıkmış. kan değerlerimizin düşmesi normal. önlemini almamız lazım ilaç, pekmez vs.

ayy kuzuuuuu sıkıldımmm demeee ben zırlayıp duruommmm hakanın bıle telefonlarını acmadım.

Canım benim kafana takma bunları sen zaten ikili üçlü test yaptırdın herhangi birşey olsa orda çıkardı.. Aynı şey benim arkadaşımın başına geldi, doktoru ortalığı velveleye verdi kız perişan oldu, amniyosentez falan yapıldı, hiçbişey çıkmadı. boşver sen takma kafana.. şimdi kızı 3 yaşında... gayet sağlıklı .. Bu kistte trozimi 18 den şüphe ediyorlar o da Edward sendromu, arkadaşımda aynı şey oldu, merak etme geçer.. Zaten geçmiycek olsa doktor senden AS falan isterdi.. demek ki adam o kadar emin...

inşallah kuzu, dualarımız bütün bebişler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…