valla bu testler,ultrasonlar iyimi kötümü karar veremdim ben oğlumda amniosentez yaptırdım. 5te bir risk çıkmıştı ense kalınlığı çok yüksektii.şimdi allah nazardan saklasın ıq testi yaptırmayı düşünüyorum..yani fazla takmıcaksın kafana bu tip şeyleri..kader de yazan oluyo..
nedeeeeeeeeeeeenn
ayy kuzuuuuu sıkıldımmm demeee ben zırlayıp duruommmm hakanın bıle telefonlarını acmadım.
tahlil sonuçlarım çıkmış, idrarda bakteri yok, normal yazıyo hepsinde de..
Protein negatifmiş.
Nitrit negatifmiş.
Kan değerim düşmüş biraz..
Gerisi sınırların içinde görünüyor..
hişşşşşştttttttt kenidnize gelin be . Ortada bişey yok biz sizi deli gibi heyecanla bekliyoruz şunlara bak.
Channel bişey yok demiş dr yeme kendi kendini 24. Hafta olsun.. Kzuu miyomla beraber büyüttü kızını bak hiç ses etmiyor..
Kuzu sende sıkma aaaaa hadi bakalım
cuma bugun yarın tatil ohhhh
kan değerin düşmüşse bide sana ilaç verir ozaman dana gibi olursun
evet ağam kız şuna...ben hiç ses ediyom mu, her gittiğimde miyom büyümüş oluyoo, önemsemiyorum.
Ya benim sıkntım kötü bişey olduğudan falan değil, kendimi şartladım ya kızımı görücem sabah diye..göremeyince bozuldum o kadar..ama akşamüstü göreceğim, saatler geçmiyo, sıkıntım o yani..bakşa bişey yok...
evet ağam kız şuna...ben hiç ses ediyom mu, her gittiğimde miyom büyümüş oluyoo, önemsemiyorum.
Ya benim sıkntım kötü bişey olduğudan falan değil, kendimi şartladım ya kızımı görücem sabah diye..göremeyince bozuldum o kadar..ama akşamüstü göreceğim, saatler geçmiyo, sıkıntım o yani..bakşa bişey yok...
senın su anda kaç haftalık cnm doktor 22. haftada yapılıyo dedi de oyuzden soruyorum...
Merhaba, kuzu sen çok güçlü bir kadınsın, özellikle bir hafta gelmediğinde yaşadıklarını başkası yaşasaydı, ümidini keserdi. ama sen en baştan benim kızım dünyaya gelecek diye inandın ve de bu inançla herşeyi başarırsın eminim, sana hayranım gerçekten...
versin ya, herkes ilaç içiyor ben hiçbişey içmiyorum...
bu da ayrı bir tippp:)) benşm yerime de iç allahım ya
ayyyy, bunu böyle okuyunca ağlayasım geldi kızz...
Inanıyorum tabi, ama kendimden çok kızıma inanıyorum ben, başaracak o..
Deli kuzunun nazlı kızı o..herşey güzel olacak inşallah..
Hepimizin bebeleri de güçlü, inanın bebeklerinizin başaracağına...onları sevin, masallar okuyun, dualar edin..gör bak, hepimiz sağ salim doğuma gidicez, lokumlarımızı alıp gelicez allahın izniyle...
Tahlil sonuçlarım çıkmış, idrarda bakteri yok, normal yazıyo hepsinde de..
protein negatifmiş.
nitrit negatifmiş.
kan değerim düşmüş biraz..
Gerisi sınırların içinde görünüyor..
ayy kuzuuuuu sıkıldımmm demeee ben zırlayıp duruommmm hakanın bıle telefonlarını acmadım.
hayırlı cumalar kızlar
Ayyyy, bunu böyle okuyunca ağlayasım geldi kızz...
İnanıyorum tabi, ama kendimden çok kızıma inanıyorum ben, başaracak o..
Deli kuzunun nazlı kızı o..Herşey güzel olacak inşallah..
Hepimizin bebeleri de güçlü, inanın bebeklerinizin başaracağına...Onları sevin, masallar okuyun, dualar edin..Gör bak, hepimiz sağ salim doğuma gidicez, lokumlarımızı alıp gelicez Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?