canım geçmiş olsun bazen bişin çişi olduğunda da böbrek büyük gözüküyormuş belki öyledir bir başka dr a daha gitsin sıkmasın kendini inşallah allahın izniylre herşey güzel olacaktır
canım benimde hamile kaldığımda 4,5 cm kistim vardı dedikleri gibi 4 hafta sonra kayboldu geçecek diyorlarsa geçer canım eyvam yapma
ayyy yan odaya gıttımde kendıme geldım bıraz
EGEcımm saolasın cnm artık napalım uzulmemeye calısım kı bebıs ıcerde stres olmasın hersey kader kısmet
hayırlı cumalar kızlar
kızımı göremedim diyee..
Ya lütfen üzülme, gidecekmiş işte..Beni düşün, bebeğim miyomla birlikte yaşıyor ve gitmeyecek, o da büyüor..
Bi terslik olsa söylerdi..Herşey yolunda demiş..Lütfen bak, bende üzülüyorum, kızım da üzülüyor...
buugun topikte duygu patlaması var ne oluyor leynnnnn
kendnze gelin haziran nanesisiniz güçlü kadınlarsınız siz..
Benim kızım karne alıyor teyzeleri ilk karnemiz ben yanında yokum. Lanet olası para yüzünden kızımın yanında yokum. Işte olmasaydım onun yanında olacaktım ama o yine anneannesinden destek görmek ister gibi sen geliceksin demi anneanne dedi.
Demekki insan kendi kaderini yaşar.. Bunada şükür..
ayyy yan odaya gıttımde kendıme geldım bıraz
EGEcımm saolasın cnm artık napalım uzulmemeye calısım kı bebıs ıcerde stres olmasın hersey kader kısmet
gözün aydın kuzu değerlerin normal çıkmış. kan değerlerimizin düşmesi normal. önlemini almamız lazım ilaç, pekmez vs.
Sen o iyi gelen yan odaya git, al bi çikoo, bi de keyif kahvesi yap bakayım...
Kuzucum sevinsin...
Hayırlı cumalar canım..Nasılsın..
yaaa bugün 6. gün hala iyileşemedimkoku ve tad alamıorummm burnum tıkalıı geceleri zor uyuyorum..
Channel kızım üzülme ve internettende bakma gerçekten bende baktım, önemli bişi değil kayboluyormuş işte.. Allah bebeğini sana bağışlar merak etme.. Hem aklına kötü şeyler getirip de bebeğine negatif düşüncelerini geçirme.. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle..
Kıyamamm yaa, izin vermiyorlar mı kız...ağrım var doğuruyoooommm diye bağır da, hastaneye gidiyom acil de kaç işten..
Canım doktorun ne diyor, ilaç falan vermedi mi..
Okyanus suyu diye bişey veriyorlarmış, bende sinüzzit var, doktoruma demiştim kışın nefes alamam ben diye..Okyanus suyu veririz öyle olursan demişti..Ne ama bilmiyorum, bu kış maşallahım var, burnum tıkanmadı hiç..
kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz...
allaha sukurler olsun baska bısı yokmus.
cnmm benım ıyıyımmm bı dısarı cıkım bende kızlarla hava alımm kahve ıcım sen kacta cıkcaksın cnm???
yaa bana mustahak sanırım ben yanı hergun dua edıom ama hıc aklıma bnm bebgımde kotu bısı cıkacagı gelmıodu allah bı sukur et dur dedı sanıırm:)):)
ınsallah canım allah yardım eder bebısmedeee kıstı yok ederrr....
nezleyi atlatmaya çalışıyorum baktım ilaçsız geçmeyecek sabah dktoruma gittim burun spreyi
şurup pastil yazdı yolladı ...sizler nasılsınız herkes iyimi
Afiyet olsun..
1 gibi çıkarım herhalde, geze geze giderim doktora..İyi ol tabi..Bi gayyfeee de bizim için için kızınla beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?