2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol delimavi inşallah öyledir. valla başka bi doktora daha git demek hiç aklıma gelmedi, baştan beri buna gidiyordu çok da güveniyordu. söyleyim de bi gitsin gerçekten, iyi aklıma getirdin.

allaha sukurler olsun baska bısı yokmus.
cnmm benım ıyıyımmm bı dısarı cıkım bende kızlarla hava alımm kahve ıcım sen kacta cıkcaksın cnm???

Kıyamamm yaa, izin vermiyorlar mı kız...Ağrım var doğuruyoooommm diye bağır da, hastaneye gidiyom acil de kaç işten..

ayyy yan odaya gıttımde kendıme geldım bıraz
EGEcımm saolasın cnm artık napalım uzulmemeye calısım kı bebıs ıcerde stres olmasın hersey kader kısmet

Channel kızım üzülme ve internettende bakma gerçekten bende baktım, önemli bişi değil kayboluyormuş işte.. Allah bebeğini sana bağışlar merak etme.. Hem aklına kötü şeyler getirip de bebeğine negatif düşüncelerini geçirme.. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle..

yaaa bugün 6. gün hala iyileşemedim koku ve tad alamıorummm burnum tıkalıı geceleri zor uyuyorum..

Canım doktorun ne diyor, ilaç falan vermedi mi..
Okyanus suyu diye bişey veriyorlarmış, bende sinüzzit var, doktoruma demiştim kışın nefes alamam ben diye..Okyanus suyu veririz öyle olursan demişti..Ne ama bilmiyorum, bu kış maşallahım var, burnum tıkanmadı hiç..

ınsallah canım allah yardım eder bebısmedeee kıstı yok ederrr....

bana bugün verdi canım sprey burnuna sıkıyosun bu bebeklerde de kullanılan su
günde 7 defaya kadar kullanılıyomuş

kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz...

Afiyet olsun..

allaha sukurler olsun baska bısı yokmus.
cnmm benım ıyıyımmm bı dısarı cıkım bende kızlarla hava alımm kahve ıcım sen kacta cıkcaksın cnm???

1 gibi çıkarım herhalde, geze geze giderim doktora..İyi ol tabi..Bi gayyfeee de bizim için için kızınla beraber...

gny dın kızlaar geldiğimden beri(10da geldim işe) geçmişi okumaya çalışıyorum hiç durmuyo sayfalar

neden moralsizsiniz bugün siz böle normalde 10 numaraydınız oysaki ne güzel bi gün

dünkü tansiyon ve el uyuşmamdan dolayı hastaneye gittim sabah kontrolümü oldum sağlammış kubişim hemde yakışıklıolcak diyelim dedi dr erkek olcak okadr alıştırdımki kız olursa kal gelcek bana ama tabisi onuda çoook sefcem tansiyonum hala 10/6 senin demekki hamilelikte böle gitcek dedi dr. napalım dikkat etcez.. bu arada kocamınkuzusuyum sana dr 9-5 için bişi demedimi yükseltmen için bayada düşük:26:

bugün öle bigünmüşki KOCAMINKUZUSUYM bile şimdiye kadar kayıt olduumdan beri üzgün görmemiştim onun bile morali bozuk lütfen yavrularımız için moral moral moral

yaa bana mustahak sanırım ben yanı hergun dua edıom ama hıc aklıma bnm bebgımde kotu bısı cıkacagı gelmıodu allah bı sukur et dur dedı sanıırm:)):)

Öyle deme yaa..Ben de hep bebeğimde bişey yok diye gittim, bi sürü şey çıktı hatırlamıyormusun..
Yine de diyorum ama benim kızımda bişey yok..Sorunlar bende, o da yazık bu sorunların arasında büyümeye çalışıyor..Büyüyor da..
Senin kızının da bişeyi yok annesi...O kisti tekmelicek o gör bak...

Afiyet olsun..

1 gibi çıkarım herhalde, geze geze giderim doktora..İyi ol tabi..Bi gayyfeee de bizim için için kızınla beraber...

Channel a takıldı kafam sana yazamadım.. kız civanın seni bırakıp nasıl gitti doğumlara.. Neyse sende akşama görürsün bebişini napalım. Ama çıkınca hemen ara Ege yi bizde akşama alalım haberlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…