2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay kuzu ya çok gldümm. Yok kız istemedim izin salı kontrolum var ya bidaha izin alamam. 2.dönem inşallah. Ama uhde oluyor işte naparsın oda evladım..

Olsun 2.dönem gidersin..Sen bugün çikolatalı pastayı hazırla da git, eylül hanımın gönlünü al..
Çocuğun içinde kalmasın, ailecek kutlayın...

Canımcım kist Channel da değil bebekte onun için kızın morali bozulmuş, biraz farklı tabi durum ama hiçbir şey olmuycak Allahın izniyle.. Hep birlikte dua edelim bu akşam kızlar bebişe hiçbir şey çıkmaz inşallah.. Zaten önemli bişey olsa doktorda sölerdi As falan yaptırırdı..

Canım ben hamile olduğumdan beri tansiyonum hep böyle çıkıyor..Dinlen diyor, onu da ben yapamıyorum..
İyiyiz aslında, moraller bozuk değil, channel üzülmüş, ona teselli veriyoruz ama biliyoruz ki kötü bişey yok..
Sen bana bakma, benim moral bozukluğu tamamen şımarıklık..Sabah kızımı görecektim, öğleden sonraya kaldı ona canım sıkıldı o kadar..Başka bişey yok yani..
yakışıklı kubişe maşallah annesi..

hayırdır ben geçmişi okumadım neden moraller bozuk inşallah kötü bi şey yoktur

Ne yapsın kız adam, karı doğuruyoo bağıra bağıra geldi...
Ama bana jest yaptı, mahcup oldum valla..Özel hastamdır kontrol muayenesi yazın lütfen dedi..Muayene ücreti almadı...Özlemiş bizi kerata..

selam kızlar,
kuzucuk artık öğleden sonra görürsün bebişini. 20 dk ha süper, ben taaaaaaa 1 ay sonra gidicem çok var daha..

wlyma canım geçmiş olsun kardeşinin bebeği sapasağlam doğar inş. hamilelik zor bi süreç ya, her ay ayrı bi stres

zeyneplin canım bu topikte en geç ben doğurcam hiç üzülme muhtemel doğum tarihi 30 haziran görünüyor, tabi daha önce de doğabilir, hayırlısı..

channel canım kızın ne güzel bak kocaman olmuş, doktorun da demiş arkadaşlar da söylemiş, 24.hafta bi gelsin geçer yok olur inş da sen de rahat edersin. hiç canını sıkma,
cuma günü dua edelim de makbule geçsin, Allah hepimizin bebeklerine ve bizlere sağlık sıhhat huzur versin..

öyle miymiş..Olsun kuzular güçlü, bişey olmaz Allahın izniyle..Evet bugün cuma..Hep beraber dua edelim, dualarımız işe yarıyor..İnanıyorum ben..

almam mııı kuzum o benim annesinin gülüüü

Aslında ben okula işte bu yüzden gitmeyi sevmiyorum Ege, noluyor biliyor musun ev hanımları zırt pırt okula gidiyor ama hiç diğer çocukları düşünmüyorlar, annesi çalışan çocuklarında boynu bükük kalıyor. Çok saçma bence bizim zamanımızda karneleri alır eve giderdik bu tür şeylere karşıyım ben. zırt pırt velilerin okula gitmesine.. Haksızlık oluyor. Yazık valla, bende duygulandım, ama boşver böyle böyle güçlü olmayı öğreniyorlar çocuklar.. Onun ilk karnesi bence pasta kesmez onu Ege..

Selam canım..Evet öğleden sonra göreceğim artık..İnşallah güzel haberlerle geleceğiz...

hoşgeldin...channel canım inşallah sorun her neyse geçer kızın sağlıkla doğar gönlünü ferah tut

ya kızlar bende bazen [çoğu zaman ]aşırı halsizlik,özellikle yemklerden sonraki aşırı yemiyorum müthiş derecede şişkinlik merdiven çıkmak yürümek benim için çok yorucu..kanım 11 çok düşük değilki ondan oluyo diyeyim bide sürekli yanıyorum yaa soğuk bişiyler içmek istiyorum hep.benimle aynı sorunları paylaşan varmı aranızda:78:

Beeeeennnnn....
Yanıyorum, kış günü kısa kollulrla gaziyorum..Şifayı kapacam haberim yok..
Merdiven çıkınca tıkanıyorum, 5 kat çıkıyorum hiç durmadan nefesim kesiliyor..
Halsizlik yok ama, kazık gibiyim...
şişkinlik geçen gün oldu, tuvalete gittim geçti...Ramazan davulu gibi gerilmişti karnım..
Yemek sonrası şiş hissediyorum ama kendimi..

slm kıslarrrr , hayırlı cumalar

bende genelde akşamları mide mi desem yemek borusu mu desem nerem olduğunu tam anlayamadığım bir yer sürekli yanıyo. su içtikçe daha çok yanıyo. hele yattığım zaman ağzıma doğru alev vuruyo sanki.

Selam canım, nasılsın.
Bahatratlı, tuzlu falan mı yiyorsun ki..Neden yanıyor acaba ??

saolasın teyzesi
dinlen dinlen gerçi sende çok neşelisin nasıl durcan yerinde dimi ama sen yinede tutmaya çalış kendini channel üzülllme bukadar topik senin için dua ediyo sen çocuun için dua ediyosun Allahın izniyle hayırlısıyla kucağına alırsın merak etme

sen öğleden sonraya kaldın diemi üzüldün ayy kıyamam çok mu özledin bebikiniii neyse sağsalim görde gel ben bugün gittim 14şubatta bidaa gitcem daha yarım ay var..

dışarda yagmurrrrrr..içimde yagmur....bugün melankolik günümdeyim..evde müzik dinliyom..hepinize iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…