ay kuzu ya çok gldümm. Yok kız istemedim izin salı kontrolum var ya bidaha izin alamam. 2.dönem inşallah. Ama uhde oluyor işte naparsın oda evladım..
Öyle deme yaa..Ben de hep bebeğimde bişey yok diye gittim, bi sürü şey çıktı hatırlamıyormusun..
Yine de diyorum ama benim kızımda bişey yok..Sorunlar bende, o da yazık bu sorunların arasında büyümeye çalışıyor..Büyüyor da..
Senin kızının da bişeyi yok annesi...O kisti tekmelicek o gör bak...
Canım kullan ki artmasın, doktorlar hamile olduğumuzu bilerek veriyorlar onuçta o ilaçları..
olsun 2.dönem gidersin..sen bugün çikolatalı pastayı hazırla da git, eylül hanımın gönlünü al..
çocuğun içinde kalmasın, ailecek kutlayın...
gny dın kızlaar geldiğimden beri(10da geldim işe) geçmişi okumaya çalışıyorum hiç durmuyo sayfalar
neden moralsizsiniz bugün siz böle normalde 10 numaraydınız oysaki ne güzel bi gün
dünkü tansiyon ve el uyuşmamdan dolayı hastaneye gittim sabah kontrolümü oldum sağlammış kubişim hemde yakışıklıolcak diyelim dedi dr erkek olcak okadr alıştırdımki kız olursa kal gelcek bana ama tabisi onuda çoook sefcemtansiyonum hala 10/6 senin demekki hamilelikte böle gitcek dedi dr. napalım dikkat etcez.. bu arada kocamınkuzusuyum sana dr 9-5 için bişi demedimi yükseltmen için bayada düşük:26:
bugün öle bigünmüşki KOCAMINKUZUSUYM bile şimdiye kadar kayıt olduumdan beri üzgün görmemiştim onun bile morali bozuk lütfen yavrularımız için moral moral moral
gny dın kızlaar geldiğimden beri(10da geldim işe) geçmişi okumaya çalışıyorum hiç durmuyo sayfalar
neden moralsizsiniz bugün siz böle normalde 10 numaraydınız oysaki ne güzel bi gün
dünkü tansiyon ve el uyuşmamdan dolayı hastaneye gittim sabah kontrolümü oldum sağlammış kubişim hemde yakışıklıolcak diyelim dedi dr erkek olcak okadr alıştırdımki kız olursa kal gelcek bana ama tabisi onuda çoook sefcemtansiyonum hala 10/6 senin demekki hamilelikte böle gitcek dedi dr. napalım dikkat etcez.. bu arada kocamınkuzusuyum sana dr 9-5 için bişi demedimi yükseltmen için bayada düşük:26:
bugün öle bigünmüşki KOCAMINKUZUSUYM bile şimdiye kadar kayıt olduumdan beri üzgün görmemiştim onun bile morali bozuk lütfen yavrularımız için moral moral moral
Channel a takıldı kafam sana yazamadım.. kız civanın seni bırakıp nasıl gitti doğumlara.. Neyse sende akşama görürsün bebişini napalım. Ama çıkınca hemen ara Ege yi bizde akşama alalım haberlerini..
Canımcım kist Channel da değil bebekte onun için kızın morali bozulmuş, biraz farklı tabi durum ama hiçbir şey olmuycak Allahın izniyle.. Hep birlikte dua edelim bu akşam kızlar bebişe hiçbir şey çıkmaz inşallah.. Zaten önemli bişey olsa doktorda sölerdi As falan yaptırırdı..
almam mııı kuzum o benim annesinin gülüüü
Ben bi yemek yiyim
kuzum gidersen ara beni unutma öptüm seni kocamannnnnnnnnn
selam kızlar,
kuzucuk artık öğleden sonra görürsün bebişini. 20 dk ha süper, ben taaaaaaa 1 ay sonra gidicem çok var daha..
wlyma canım geçmiş olsun kardeşinin bebeği sapasağlam doğar inş. hamilelik zor bi süreç ya, her ay ayrı bi stres
zeyneplin canım bu topikte en geç ben doğurcam hiç üzülmemuhtemel doğum tarihi 30 haziran görünüyor, tabi daha önce de doğabilir, hayırlısı..
channel canım kızın ne güzel bak kocaman olmuş, doktorun da demiş arkadaşlar da söylemiş, 24.hafta bi gelsin geçer yok olur inş da sen de rahat edersin. hiç canını sıkma,
cuma günü dua edelim de makbule geçsin, Allah hepimizin bebeklerine ve bizlere sağlık sıhhat huzur versin..
selam kızlar,
kuzucuk artık öğleden sonra görürsün bebişini. 20 dk ha süper, ben taaaaaaa 1 ay sonra gidicem çok var daha..
wlyma canım geçmiş olsun kardeşinin bebeği sapasağlam doğar inş. hamilelik zor bi süreç ya, her ay ayrı bi stres
zeyneplin canım bu topikte en geç ben doğurcam hiç üzülmemuhtemel doğum tarihi 30 haziran görünüyor, tabi daha önce de doğabilir, hayırlısı..
channel canım kızın ne güzel bak kocaman olmuş, doktorun da demiş arkadaşlar da söylemiş, 24.hafta bi gelsin geçer yok olur inş da sen de rahat edersin. hiç canını sıkma,
cuma günü dua edelim de makbule geçsin, Allah hepimizin bebeklerine ve bizlere sağlık sıhhat huzur versin..
ya kızlar bende bazen [çoğu zaman ]aşırı halsizlik,özellikle yemklerden sonraki aşırı yemiyorum müthiş derecede şişkinlik merdiven çıkmak yürümek benim için çok yorucu..kanım 11 çok düşük değilki ondan oluyo diyeyim bide sürekli yanıyorum yaa soğuk bişiyler içmek istiyorum hep.benimle aynı sorunları paylaşan varmı aranızda:78:
ya kızlar bende bazen [çoğu zaman ]aşırı halsizlik,özellikle yemklerden sonraki aşırı yemiyorum müthiş derecede şişkinlik merdiven çıkmak yürümek benim için çok yorucu..kanım 11 çok düşük değilki ondan oluyo diyeyim bide sürekli yanıyorum yaa soğuk bişiyler içmek istiyorum hep.benimle aynı sorunları paylaşan varmı aranızda:78:
slm kıslarrrr , hayırlı cumalar
bende genelde akşamları mide mi desem yemek borusu mu desem nerem olduğunu tam anlayamadığım bir yer sürekli yanıyo. su içtikçe daha çok yanıyo. hele yattığım zaman ağzıma doğru alev vuruyo sanki.
Canım ben hamile olduğumdan beri tansiyonum hep böyle çıkıyor..Dinlen diyor, onu da ben yapamıyorum..
İyiyiz aslında, moraller bozuk değil, channel üzülmüş, ona teselli veriyoruz ama biliyoruz ki kötü bişey yok..
Sen bana bakma, benim moral bozukluğu tamamen şımarıklık..Sabah kızımı görecektim, öğleden sonraya kaldı ona canım sıkıldı o kadar..Başka bişey yok yani..
yakışıklı kubişe maşallah annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?