2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız sırf neşeden değil, taşınıyoruz evle ilgili bi sürü işim oluyor..O yüzden yerimde duramıyorum, dinlenemiyorum...Evet, kendimi çok şartlandırdım sanırım kızımı görecem diye, göremeyince çok üzüldüm..1 ayı geçti..Çok özledim...Bi de hastane uzak, git gel yoruluyorum..Çift iş oldu bugün..Nyse sağlık olsun da...
channel üzülmesin tabi, bişey olmucak Allahın izniyle..Ben eve gidince onun için yasin okuycam..Hepimizin bebeler sağlıkla sıhhatle gelicek inşallah..

ben de öle diyodum..uyarı geldi ya bana artık oturuyom kıcımın üstüne..bak o karın gerilmesi falandı işte benimde.aman dikkat et kuzucum..hadi hayırlı haberlerle gel doktordan..

Selam canım, nasılsın.
Bahatratlı, tuzlu falan mı yiyorsun ki..Neden yanıyor acaba ??

iyiyim saol cnm sen nasılsın? acıyı pek sevmem zaten baharatı da çok az tüketiyorum, neden olduğunu anlamadım. komşum çocuğun saçı çıkıyo dedi ne kadar çok su içersem o kadar çok yanıyo midem. eşimin fikri ; çok su içiyosun, yattığın zaman mide kapakçığın açılıyo ve midedeki gaz boğazına doğru geliyo yakıyo dedi,,, ay ay benim herif neler de bilirmişşşş dedim içimden, doğrumudur bilmem

sağolun kıslar aynı şeyleri başkalarınında yaşadığını öğrenince OLABİLİYORMUŞ diyip rahatlıyorsunuz biraz..

ben de öle diyodum..uyarı geldi ya bana artık oturuyom kıcımın üstüne..bak o karın gerilmesi falandı işte benimde.aman dikkat et kuzucum..hadi hayırlı haberlerle gel doktordan..

İnşallah canım hyırlı haberlerle gelicem..Ben yazamam ama, ağamıza durum raporu bildireceğim, o haber verir artık size..

Reflü denen şey canım senin yaşadığın,bende de oldu bir dönem bana doktor şurup verdi çok iyi geldi.. Şimdi de kalmadı.. Yemek yedikten sonra uzanma canım.. Bana birde sıcak süt iyi geliyordu onu da dene istersen.. Ama doktoruna söle..

Herifin maşallah baya tahmin etmiş..Valla niye oluyo bilmem ama sen çok su iç..Bl su içmemiz lazımmış bizim..Bebeğin suyu 3 saatte bir kendini yenilermiş..Saç çıkınca da yanma olur derler ama, benim hç yanmıyo..Sanırım kel bi kız doğuracağım..

Kızlar bize de dua edin olur mu...
Bu sefer bari herşey yolunda diyerek gelelim kontrolden...
Gerçi yolunda olmasa da yoluna sokarız biz kızımla ama, bu sefer çok güzel geçsin herşey...

sağolun kıslar aynı şeyleri başkalarınında yaşadığını öğrenince OLABİLİYORMUŞ diyip rahatlıyorsunuz biraz..

hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende de mide yanması oluyo
ve hiç belli değil ne yediğim zaman olduğu bazen çok iyi oluyorum bazende sanki içide ateş yanıyo birde benim ayyaklarımın altı yanıyo çorapsız terliksiz gezemezdim şimdi
herşeyi çıkarıp atasım var

Yok güzelim onun saçla ilgisi yok. Bebek büyüdüköe mide ve diğer iç organlar yukarı çıktığı için mide suyu yemek borusuna kaçıyor.. ondan oluyır. Son aylarda hepimizde olacak zaten merak etmeyin.. Sadece çok uzun insanlar pek yaşamaz...

Kızım var yaa, sana bi tane çakma diploma bulacam...
En iyi hekim halt etmiş yanında..Her konuda bilgin var maşallah...

Ya ateşlilik hali bende de var, hiç üşümüyorum, kızı okula yolluyorum cam pencere açık oturuyorum, nolcak bilmem yani. Hasta olmasak bari.. Ben ilkinde de böyleydim zaten.. hele lohusalıkta yanıyordum..

Ya ateşlilik hali bende de var, hiç üşümüyorum, kızı okula yolluyorum cam pencere açık oturuyorum, nolcak bilmem yani. Hasta olmasak bari.. Ben ilkinde de böyleydim zaten.. hele lohusalıkta yanıyordum..

Yanıyorum, söndürelim mi...
Çıktı ateşim indirelim mii...

Kış günü yanıyoz valla hepimiz de...sizi bilmem de, benim kocasızlık başıma vurdu....

Kızım var yaa, sana bi tane çakma diploma bulacam...
En iyi hekim halt etmiş yanında..Her konuda bilgin var maşallah...

E yaşadık bizde güzelim. Başımıza gelince de araştırdık hep... ondan yani. senin nefessiz kalman da ondan.. Akciğerler bile sıkışıyor. Boyunda çok uzun olmadığı için nefes darlığı yaşıyorsun.. ondan bebişim. internetten öğreniyorum bende canım..

Ondan demi...Yoksa benim koşturmamla bi alakası yok..Eşim hep koşturuyorsun ondan oluyo diyor, ama eskiden de koşardım ben bişey olmazdı....

çok üşürdüm ben şimdi hiç üşümüyorum penyelerle kış geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…