saolasın teyzesi
dinlen dinlen gerçi sende çok neşelisin nasıl durcan yerinde dimi ama sen yinede tutmaya çalış kendinichannel üzülllme bukadar topik senin için dua ediyo sen çocuun için dua ediyosun Allahın izniyle hayırlısıyla kucağına alırsın merak etme
sen öğleden sonraya kaldın diemi üzüldün ayy kıyamam çok mu özledin bebikiniii neyse sağsalim görde gel ben bugün gittim 14şubatta bidaa gitcem daha yarım ay var..
Beeeeennnnn....
Yanıyorum, kış günü kısa kollulrla gaziyorum..Şifayı kapacam haberim yok..
Merdiven çıkınca tıkanıyorum, 5 kat çıkıyorum hiç durmadan nefesim kesiliyor..
Halsizlik yok ama, kazık gibiyim...
şişkinlik geçen gün oldu, tuvalete gittim geçti...Ramazan davulu gibi gerilmişti karnım..
Yemek sonrası şiş hissediyorum ama kendimi..
Selam canım, nasılsın.
Bahatratlı, tuzlu falan mı yiyorsun ki..Neden yanıyor acaba ??
dışarda yagmurrrrrr..içimde yagmur....bugün melankolik günümdeyim..evde müzik dinliyom..hepinize iyi günler...
ben de öle diyodum..uyarı geldi ya bana artık oturuyom kıcımın üstüne..bak o karın gerilmesi falandı işte benimde.aman dikkat et kuzucum..hadi hayırlı haberlerle gel doktordan..
iyiyim saol cnm sen nasılsın? acıyı pek sevmem zaten baharatı da çok az tüketiyorum, neden olduğunu anlamadım. komşum çocuğun saçı çıkıyo dedine kadar çok su içersem o kadar çok yanıyo midem. eşimin fikri ; çok su içiyosun, yattığın zaman mide kapakçığın açılıyo ve midedeki gaz boğazına doğru geliyo yakıyo dedi,,, ay ay benim herif neler de bilirmişşşş dedim içimden, doğrumudur bilmem
iyiyim saol cnm sen nasılsın? acıyı pek sevmem zaten baharatı da çok az tüketiyorum, neden olduğunu anlamadım. komşum çocuğun saçı çıkıyo dedine kadar çok su içersem o kadar çok yanıyo midem. eşimin fikri ; çok su içiyosun, yattığın zaman mide kapakçığın açılıyo ve midedeki gaz boğazına doğru geliyo yakıyo dedi,,, ay ay benim herif neler de bilirmişşşş dedim içimden, doğrumudur bilmem
sağolun kıslar aynı şeyleri başkalarınında yaşadığını öğrenince OLABİLİYORMUŞ diyip rahatlıyorsunuz biraz..
Herifin maşallah baya tahmin etmiş..Valla niye oluyo bilmem ama sen çok su iç..Bl su içmemiz lazımmış bizim..Bebeğin suyu 3 saatte bir kendini yenilermiş..Saç çıkınca da yanma olur derler ama, benim hç yanmıyo..Sanırım kel bi kız doğuracağım..
Yok güzelim onun saçla ilgisi yok. Bebek büyüdüköe mide ve diğer iç organlar yukarı çıktığı için mide suyu yemek borusuna kaçıyor.. ondan oluyır. Son aylarda hepimizde olacak zaten merak etmeyin.. Sadece çok uzun insanlar pek yaşamaz...
hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende de mide yanması oluyo
ve hiç belli değil ne yediğim zaman olduğu bazen çok iyi oluyorum bazende sanki içide ateş yanıyo birde benim ayyaklarımın altı yanıyo çorapsız terliksiz gezemezdim şimdi
herşeyi çıkarıp atasım var
Ya ateşlilik hali bende de var, hiç üşümüyorum, kızı okula yolluyorum cam pencere açık oturuyorum, nolcak bilmem yani. Hasta olmasak bari.. Ben ilkinde de böyleydim zaten.. hele lohusalıkta yanıyordum..
Kızım var yaa, sana bi tane çakma diploma bulacam...
En iyi hekim halt etmiş yanında..Her konuda bilgin var maşallah...
Bugün herkes melankolik takılıyor..
İyi ol da..
Kız delimavi seni aramış ulaşamamış, merak etmiş..
Yanıyorum, söndürelim mi...
Çıktı ateşim indirelim mii...
Kış günü yanıyoz valla hepimiz de...sizi bilmem de, benim kocasızlık başıma vurdu....
E yaşadık bizde güzelim. Başımıza gelince de araştırdık hep... ondan yani. senin nefessiz kalman da ondan.. Akciğerler bile sıkışıyor. Boyunda çok uzun olmadığı için nefes darlığı yaşıyorsun.. ondan bebişim. internetten öğreniyorum bende canım..
Ya ateşlilik hali bende de var, hiç üşümüyorum, kızı okula yolluyorum cam pencere açık oturuyorum, nolcak bilmem yani. Hasta olmasak bari.. Ben ilkinde de böyleydim zaten.. hele lohusalıkta yanıyordum..
çok üşürdüm ben şimdi hiç üşümüyorum penyelerle kış geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?