2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hele son aylarda görün siz kızlar, haziranda doğum yaptım ya ben ilkini de havalar ısınmıştı son günlerde hergün 3 kere duş alıyordum, yanıyordum..

bizim gelin kasımda doğum yapmıştı en sıcak günlerde hamileydi
çok zorlanıyodu sinirli olmuştu bizim iyi zamana denk geldi hamileliğimiz

bizim gelin kasımda doğum yapmıştı en sıcak günlerde hamileydi
çok zorlanıyodu sinirli olmuştu bizim iyi zamana denk geldi hamileliğimiz

Evet iyi zamanlar gene de, çok sıcaklarda hamile olmuycaz ama emzircez ya sıcakta o da zor oluyor. İnsanın her tarafı süt kokuyor.. Birde sütyensiz falan dolaşamıyorsun süt verdiğin için fenalık basıyor insana. Umarım bu yaz çok sıcak olmaz..

Amin inş.. bu arada sendemi taşınıyosun birisi taa şırnaklara taşıncaktı adını unuttum Allah yardımcınız olsun keşke hamilleliğinize denk gelmeseymiş yoruluyosunuzdur. nyse hayırlısı böleymiş.
neyse grş ben kubişimi doyurmaya gidiyorum

"Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin".
C.Bukowski

Çok hoşuma gitti bu söz sizle paylaşayım dedim..

Afiyet olsun...
O dediğin yakamoz...O da taşınıyor evet..Ben de 4 gün yokum taşınma izni..
Evv aldık, kızımın şansına..Bizim maaşlara kredi çıkmıyordu, hamile olduğumu görünce müdür verdi krediyi..Kızım çok uğurlu geldi bize...

küçücük bebekle klimada açılmaz süt kokusuyla vıcık vıcık gezeriz inşallah aşırı sıcak olmaz

reflüm falan yoktu normaldeama hamilelikle alakalı bişey olabilir,ılık süt içiyorum her gün dediğin gibi doktoruma bi sorayım cnm, saolasın

2lt içiyorum günde zor güç, çok sevmem su içmeyi. senin o kel kızı yerim bennnn

Kızlar bize de dua edin olur mu...
Bu sefer bari herşey yolunda diyerek gelelim kontrolden...
Gerçi yolunda olmasa da yoluna sokarız biz kızımla ama, bu sefer çok güzel geçsin herşey...

dualarım seninle, git de gör minik fıstığı neler yapıyomuş anlat bize

İkinci düzey ultrasonografi: Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ünvanını aldıktan sonra özel bir eğitimden geçerek "perinatoloji" üst ihtisası yapmış ve sadece gebelik ve doğmamış bebeğe ait sorunlara odaklanarak çalışan doktor tarafından ileri teknoloji cihazlarla uygulanan ultrasonografidir. Bu inceleme her anne adayına uygulanabileceği gibi çoğu durumda daha önceden doğumsal kusurlu doğum yapmış veya bu açıdan risk altında bulunan veya birinci düzey ultrasonografide muhtemel bir sorun saptanan durumlarda kesin tanıyı koymak amacıyla uygulanır. Gerekli durumlarda aynı uzman amniyosentez veya diğer başka yöntemlerle bebeğin kromozom haritasını incelemek üzere sıvı veya kan örneği alır.

İşte gireceğim ultrason bu benim...
Zaten riskli hamilelik kategorisindeyim ya, burdan bebişimi inceleyeceklermiş...
Şans dileyin bize kızlarr..Çıkıcaz birazdan kızımla...

Renkli Doppler ultrasonografi: anne adayından bebeğe sağlı sollu giden iki rahim atardamarının ve bazı durumlarda göbek kordonu damarlarının akımlarını değerlendirmek için yapılan ultrasonografidir. Burada renkler mavi ve kırmızı şeklinde toplardamar ve atardamarlarda görülür. Her anne adayına rutin olarak uygulanabileceği gibi, çoğu durumda yalnızca riskli gebeliklerde uygulanır. Bu incelemenin yapılabilmesi için cihazın renkli Doppler özelliğinin olması gerekir.

Buna da 28 şubatta gireceğim..Tam 1 ay var..

bende de reflü yoktu canım, hamilelikte oldu bir dönem şimdi de geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…