Ondan demi...Yoksa benim koşturmamla bi alakası yok..Eşim hep koşturuyorsun ondan oluyo diyor, ama eskiden de koşardım ben bişey olmazdı....
bana o vurmadı valla, aklıma bile gelmiyor. ben hamile iken böyle olurum hep ama.. hormonlardan galiba..
banada vurmadı o sanki hiç hayatımda böyle bi şey yokmuş gibi
hormonlar herkesi farklı etkiliyo demekki
banada vurmadı o sanki hiç hayatımda böyle bi şey yokmuş gibi
hormonlar herkesi farklı etkiliyo demekki
hele son aylarda görün siz kızlar, haziranda doğum yaptım ya ben ilkini de havalar ısınmıştı son günlerde hergün 3 kere duş alıyordum, yanıyordum..
bizim gelin kasımda doğum yapmıştı en sıcak günlerde hamileydi
çok zorlanıyodu sinirli olmuştu bizim iyi zamana denk geldi hamileliğimiz
Bence de valla çok mutluyum böyle
Ben ilk zaman çok kötü olmuştum yaa, çok gücüme gidiyordu...
Şimdi alıştım ama, arada aklıma geliyo..İlk zamanlar hiç aklımdan çıkmıyordu...
Kız sırf neşeden değil, taşınıyoruz evle ilgili bi sürü işim oluyor..O yüzden yerimde duramıyorum, dinlenemiyorum...Evet, kendimi çok şartlandırdım sanırım kızımı görecem diye, göremeyince çok üzüldüm..1 ayı geçti..Çok özledim...Bi de hastane uzak, git gel yoruluyorum..Çift iş oldu bugün..Nyse sağlık olsun da...
channel üzülmesin tabi, bişey olmucak Allahın izniyle..Ben eve gidince onun için yasin okuycam..Hepimizin bebeler sağlıkla sıhhatle gelicek inşallah..
Amin inş.. bu arada sendemi taşınıyosun birisi taa şırnaklara taşıncaktı adını unuttum Allah yardımcınız olsun keşke hamilleliğinize denk gelmeseymiş yoruluyosunuzdur. nyse hayırlısı böleymiş.
neyse grş ben kubişimi doyurmaya gidiyorum
"Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin".
C.Bukowski
Çok hoşuma gitti bu söz sizle paylaşayım dedim..
Evet iyi zamanlar gene de, çok sıcaklarda hamile olmuycaz ama emzircez ya sıcakta o da zor oluyor. İnsanın her tarafı süt kokuyor.. Birde sütyensiz falan dolaşamıyorsun süt verdiğin için fenalık basıyor insana. Umarım bu yaz çok sıcak olmaz..
Reflü denen şey canım senin yaşadığın,bende de oldu bir dönem bana doktor şurup verdi çok iyi geldi.. Şimdi de kalmadı.. Yemek yedikten sonra uzanma canım.. Bana birde sıcak süt iyi geliyordu onu da dene istersen.. Ama doktoruna söle..
Herifin maşallah baya tahmin etmiş..Valla niye oluyo bilmem ama sen çok su iç..Bl su içmemiz lazımmış bizim..Bebeğin suyu 3 saatte bir kendini yenilermiş..Saç çıkınca da yanma olur derler ama, benim hç yanmıyo..Sanırım kel bi kız doğuracağım..
Kızlar bize de dua edin olur mu...
Bu sefer bari herşey yolunda diyerek gelelim kontrolden...
Gerçi yolunda olmasa da yoluna sokarız biz kızımla ama, bu sefer çok güzel geçsin herşey...
reflüm falan yoktu normaldeama hamilelikle alakalı bişey olabilir,ılık süt içiyorum her gün dediğin gibi doktoruma bi sorayım cnm, saolasın
2lt içiyorum günde zor güç, çok sevmem su içmeyi. senin o kel kızı yerim bennnn
dualarım seninle, git de gör minik fıstığı neler yapıyomuş anlat bize
küçücük bebekle klimada açılmaz süt kokusuyla vıcık vıcık gezeriz inşallah aşırı sıcak olmaz
dualarım seninle, git de gör minik fıstığı neler yapıyomuş anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?