2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün sağlık ocağına gideyim bi kalp atışlarını dinleyim,aşı günüm geldiyse olayım bari

çok duygusalım bugun sorma öyküm.
Sen ne kadar düşüncelisin işte dediğin gibi diğer veliler zırtpırt okuldaymış eylülde söylüyor..
Pasta kesmez yarın gezmeye gidicez birde wınx boya seti çıkmış ondan istiyor hanım..

dışarda yagmurrrrrr..içimde yagmur....bugün melankolik günümdeyim..evde müzik dinliyom..hepinize iyi günler...
hekes aynı vallaa..

kızlar bize de dua edin olur mu...
Bu sefer bari herşey yolunda diyerek gelelim kontrolden...
Gerçi yolunda olmasa da yoluna sokarız biz kızımla ama, bu sefer çok güzel geçsin herşey...

biz gidiyoruz kızlar..
Görüşmek üzere..allaha emanet olun...
kuzum allah yardfım etsşn herşey gönlüne göre olsun inşallah güzel haberlerle gelirin..

Valla ben bile Eylüşe üzüldüm, ama onun için çalışıyorsun sende canım.. Anlıyor o seni önemli olan da o.. Bende haftaya oralardayım inşallah. Kızımla Fatih te gezcez.. Çok özledim Fatih'i..

valla ben bile eylüşe üzüldüm, ama onun için çalışıyorsun sende canım.. Anlıyor o seni önemli olan da o.. Bende haftaya oralardayım inşallah. Kızımla fatih te gezcez.. çok özledim fatih'i..

ne güzel tatilde annenlere mi gelcen..
Gezin tabi evde olsaydım bizde size katılırdık:))

canımmmmmmmmmm noldu sanaaaaaaaaaa nıe uzgunsun
eylul? mu karne ıyıydı amaa

eylülün karnesini almaya beraber gidemediği için..
çalışan anneler olarak yarın öbürgün yaşayacağımız şeyler işte..ah evladım ah, valla nasıl bırakıp da işe gelicem daha şimdiden bunu düşünüyorum :26:

ayyy canım yaaa eylulun sorunu valla hepımızn ılerdekı sorunları ama ege emınmkı onuın gonlunu almayı becerırırr

bizim odadaki arkadaş bikaç saat izin aldı gitti karnesini alıp geldi çocuğunun ama işte onun evi yakın benim olsa yarım gün en az izin almam lazım

selam kızlar, geçmişe biraz göz atıp geldim,
kızım bugün takdir aldı, karnesi her zamanki gibi süper çok mutluyum,
ama nedense bugün içimde garip bi hüzün var,
sabah anneyle ilgili bi şarkı dinledim koptum adeta,
çok özledim annemi hala ağlamak istiyorum,
bu sömestrda da gidemeyeceğim anneme

hello kızlarrrrrrrr
herkes iyidir umarım bugun yine yoğunum aksamüstüne gelicem insallah
dükkandakilere uyuz oluyorum dünden beri cok kızdırdılar beni karnım ağrıdı ya resmen sinirden
neyse sabahtan beri surat asıyorum kimsenin yüzüne bakmıyorum eheh
iyilikten anlamıyor insanlar ve basına cıkıyorlar
neyse herkese öpücükler
bebişlerinizi iyi besleyin bugun canlar ,byeeeee

bizim odadaki arkadaş bikaç saat izin aldı gitti karnesini alıp geldi çocuğunun ama işte onun evi yakın benim olsa yarım gün en az izin almam lazım

evet ben de öğlen araları bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için işyerime yakın bi yere taşındım. şimdiki işimde kalırsam süt iznimi de kullanıcam 1 yaşına kadar, saat 4ye çıkıp evime gidicem.. yeni işe geçersem de 1,5 saat öğle aram olacak, bi de eğitimde olursam, bebeğimi daha çok görebilirim..
bakıcı şart malesef anneler burda değil.. kime emanet edicem bilmiyorum, Allahım karşımıza çok çok iyi birini çıkarsın inş.

kızlar bişi sorcam şu çizelgenin üstündeki yazı değişiyomu??? yada nasıl değişir..

lilypie dan tekrar çizelge yapman lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…