bende de reflü yoktu canım, hamilelikte oldu bir dönem şimdi de geçti...
kuzu sen niye risk grubundasın yaa???anlamadım
Biz gidiyoruz kızlar..
Görüşmek üzere..Allaha emanet olun...
çok duygusalım bugun sorma öyküm.aslında ben okula işte bu yüzden gitmeyi sevmiyorum ege, noluyor biliyor musun ev hanımları zırt pırt okula gidiyor ama hiç diğer çocukları düşünmüyorlar, annesi çalışan çocuklarında boynu bükük kalıyor. çok saçma bence bizim zamanımızda karneleri alır eve giderdik bu tür şeylere karşıyım ben. Zırt pırt velilerin okula gitmesine.. Haksızlık oluyor. Yazık valla, bende duygulandım, ama boşver böyle böyle güçlü olmayı öğreniyorlar çocuklar.. Onun ilk karnesi bence pasta kesmez onu ege..
hekes aynı vallaa..dışarda yagmurrrrrr..içimde yagmur....bugün melankolik günümdeyim..evde müzik dinliyom..hepinize iyi günler...
kızlar bize de dua edin olur mu...
Bu sefer bari herşey yolunda diyerek gelelim kontrolden...
Gerçi yolunda olmasa da yoluna sokarız biz kızımla ama, bu sefer çok güzel geçsin herşey...
kuzum allah yardfım etsşn herşey gönlüne göre olsun inşallah güzel haberlerle gelirin..biz gidiyoruz kızlar..
Görüşmek üzere..allaha emanet olun...
çok duygusalım bugun sorma öyküm.
Sen ne kadar düşüncelisin işte dediğin gibi diğer veliler zırtpırt okuldaymış eylülde söylüyor..
Pasta kesmez yarın gezmeye gidicez birde wınx boya seti çıkmış ondan istiyor hanım..
hekes aynı vallaa..
kuzum allah yardfım etsşn herşey gönlüne göre olsun inşallah güzel haberlerle gelirin..
valla ben bile eylüşe üzüldüm, ama onun için çalışıyorsun sende canım.. Anlıyor o seni önemli olan da o.. Bende haftaya oralardayım inşallah. Kızımla fatih te gezcez.. çok özledim fatih'i..
ne güzel tatilde annenlere mi gelcen..
Gezin tabi evde olsaydım bizde size katılırdık:))
canımmmmmmmmmm noldu sanaaaaaaaaaa nıe uzgunsun
eylul? mu karne ıyıydı amaa
eylülün karnesini almaya beraber gidemediği için..
çalışan anneler olarak yarın öbürgün yaşayacağımız şeyler işte..ah evladım ah, valla nasıl bırakıp da işe gelicem daha şimdiden bunu düşünüyorum :26:
eylülün karnesini almaya beraber gidemediği için..
çalışan anneler olarak yarın öbürgün yaşayacağımız şeyler işte..ah evladım ah, valla nasıl bırakıp da işe gelicem daha şimdiden bunu düşünüyorum :26:
kızlar bişi sorcam şu çizelgenin üstündeki yazı değişiyomu??? yada nasıl değişir..
bizim odadaki arkadaş bikaç saat izin aldı gitti karnesini alıp geldi çocuğunun ama işte onun evi yakın benim olsa yarım gün en az izin almam lazım
kızlar bişi sorcam şu çizelgenin üstündeki yazı değişiyomu??? yada nasıl değişir..
değişiyor cnm.olustururken onu sen ne ıstersen onu yazıyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?