2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslarrrr, az önce sağlık ocağına gittim. dandik ötesi bir cihazla da olsa melekimin kalbini dinledim çok mutlu oldumm, aşı için haftaya gidecem

sevibade gelmiş :)
selam canım hamilelik duygusallığı ve anne özlemi bi araya gelmiş, ah canım benim.. ben de annemi çok özlüyorum..babamı da öyle..geçen ben de fotolarına bakınca öyle oldum, bisürü ağladım..15 yaşımdan beri doyamadım zaten onlara..

canımmmmmmmmmm noldu sanaaaaaaaaaa nıe uzgunsun
eylul? Mu karne ıyıydı amaa

ayyy canım yaaa eylulun sorunu valla hepımızn ılerdekı sorunları ama ege emınmkı onuın gonlunu almayı becerırırr
channel ve bluee evet kızımdan dolayı bugun kötüydüm ama karne almış beni aradı yavrum hepsi 5 miş.. çok mutlu etti beni yapacak bişey yok bende akşam ona süpriz yapacağım yarında gezdirip hediye alıcaz babası ile..

gözünaydın başarılarının devamını dilerim cnm..
Nasılsın üzme kendini bazen elimizde olmayan sebeplere uymak zorunda kalıyoruz işte. Allahtan telefon var arar hasret giderirsin..

s..t.. Et gitsin

lilypie nekii :44: ben daha yeniyim bluebottle biliyosun

Ayy sorma blue zaten kaç gündür hastayım, eve çocuklara bakamadım, büyük kızımda hasta, onun ateşi yokken bana, benim ateşim yokken ona derken birbirimizi idare ettik, yemek bile yapamadım, şimdi herkes karnesini alıp annesi yakın olan gidiyor, hüznümü sevincimi tek yaşamak bazen beni üzüyor...

olsun canım herşey bi arada olmuyor işte.. sen çalışmasaydın hediye alamayacaktın belki de..
çocuklarımız için onların geleceği için çalışıyoruz yoksa kocalarımız bizi geçindirir..
aferin bızdığa, maşallah..

ay kızlar bugün bi duygusallığım üstümde ki sormayın, hemen bebeğime bi yazı yazdım

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...inize-soylemek-istersiniz-4.html#post17372330

o tek başına sevinç yaşama olayını çok iyi bilirim canım, anca ailesinden ayrı yaşayanlar bilir..
hayatı öğrenmek için iyi sayılır ama işte insandan çok şey götürüyor. ne gerek vardı diyorum liseyi memleketimde okusaydım, belki daha tahammülüm olurdu bişeylere..
neyse yaşanması gerekiyormuş demekki.
bak benim koca diplomat oldu, 2 yıl sonra ailem yetmiyo gibi bi de ülkeme hasret kalıcam...

alo bluebottle hattı buyrun benim
ediim canım söyle nasıl olsun yine maviş olsun dimi, ne yazim üstüne?

eewet maviş olsun çiçekli bişi varsa elinizde süper olur bluebottle hanım bide üstündede kubişim nolur kız olma şaka şaka "KuBiŞiM AnNeN KuRbAn SaNaAAaa" :) yazarmsın :)

şimdiden teşkküür kocaman :))

kızlarrrr aklıma ne geldi geri geldim

ben bir internet sitesinde 20. haftadan itibaren steteskopla bebegin kalp atısı duyulur diye okudum tamam mı
teyzemin steteskopunu aldım hemencik
kalp atısı falan duymadım ))
ama içeriden arada bir bıykkk diye sesler geliyor o sesler bağırsağımdan da geliyor olabilir ama benim bıdık bir kac kez ben dinlerken tepikledi beni sırada hareketinin sesini duydum ya da bana öle geldi
büle
sevgiler
ruh hastası arkadasınız zinkirbel :)

pekala güzel bağyan siparişiniz onaylandı azzzz sonraaa geliyorr

benim ailem de kocamın ailesi de uzakta aynen benim de bakıcı bulmam şart kara kara düşünüyorum şimdiden. minicik bebeği ele bırakmayım diye 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama sonra yine aynı sorun. inşallah güvenebilicemiz çok iyi birini bulabiliriz.

ettim gitti :))))

Canım şükret ki çocuklarının başındasın . ben onların her anına hasretim. annemin anlattıklarını canlandırıyorum hep( . çok zor bir durum senin için ama sende ailen için ordasın..
bak kız bugun kimseye sataşmıyorum seninlede iyi geçniyırum.. bu gibi günlerde ben hep mutsuz olurum..

çok zor allah yardım etsin..

canım ege sen cok fedakar bir kadınsın
ileride kizların seninle gurur duyacaklar
seni cok içten öpüyorum

semirya kız bana muhtemel doğum tarihiyle son adet tarihi başlangıcını da ver
hamile karı aklı bu kadar olur hemen siparişi onayladık

blueeeeeeeeee yapma yaaaaaaaaaaa ben bugun zaten hoşum şimdi mayhoş oldum bacım yaa... çok güzeldi. suzi nin tabiri ile hönkürdüm resmen..

hoşgeldin sevibade. sus sus bana anne özleminden bahsetme. hemen başlarım döküştürmeye kalabalık zaten burası

eşim iş değiştirmeseydi ben de 1 yıl alacaktım bebeğim de 1,5 yaşına gelmiş olacaktı. şimdi eşimin maaşıyla geçinmemiz mümkün değil, en fazla 2 ay falan alabilirim ücretsiz izin..
napalım kısmet böyle. çok zorlanırsam borç alırım yine de kendim bakarım bi süre daha.. hayırlısı olsun.. hep dua edelim de Allah iyi bakıcılar çıkarsın karşımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…