selam kızlar, geçmişe biraz göz atıp geldim,
kızım bugün takdir aldı, karnesi her zamanki gibi süperçok mutluyum,
ama nedense bugün içimde garip bi hüzün var,
sabah anneyle ilgili bi şarkı dinledim koptum adeta,
çok özledim annemihala ağlamak istiyorum,
bu sömestrda da gidemeyeceğim anneme
canımmmmmmmmmm noldu sanaaaaaaaaaa nıe uzgunsun
eylul? Mu karne ıyıydı amaa
eylülün karnesini almaya beraber gidemediği için..
çalışan anneler olarak yarın öbürgün yaşayacağımız şeyler işte..ah evladım ah, valla nasıl bırakıp da işe gelicem daha şimdiden bunu düşünüyorum :26:
channel ve bluee evet kızımdan dolayı bugun kötüydüm ama karne almış beni aradı yavrum hepsi 5 miş.. çok mutlu etti beni yapacak bişey yok bende akşam ona süpriz yapacağım yarında gezdirip hediye alıcaz babası ile..ayyy canım yaaa eylulun sorunu valla hepımızn ılerdekı sorunları ama ege emınmkı onuın gonlunu almayı becerırırr
gözünaydın başarılarının devamını dilerim cnm..selam kızlar, geçmişe biraz göz atıp geldim,
hello kızlarrrrrrrr
herkes iyidir umarım bugun yine yoğunum aksamüstüne gelicem insallah
dükkandakilere uyuz oluyorum dünden beri cok kızdırdılar beni karnım ağrıdı ya resmen sinirden
neyse sabahtan beri surat asıyorum kimsenin yüzüne bakmıyorum eheh
iyilikten anlamıyor insanlar ve basına cıkıyorlar
neyse herkese öpücükler
bebişlerinizi iyi besleyin bugun canlar ,byeeeee
evet ben de öğlen araları bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için işyerime yakın bi yere taşındım. şimdiki işimde kalırsam süt iznimi de kullanıcam 1 yaşına kadar, saat 4ye çıkıp evime gidicem.. yeni işe geçersem de 1,5 saat öğle aram olacak, bi de eğitimde olursam, bebeğimi daha çok görebilirim..
bakıcı şart malesef anneler burda değil.. kime emanet edicem bilmiyorum, Allahım karşımıza çok çok iyi birini çıkarsın inş.
lilypie dan tekrar çizelge yapman lazım canım
bana bluebottle hazırlamıştı nası yazcamı bilmiyomki :26: bluebottle yardım et
sevibade gelmiş :)
selam canım hamilelik duygusallığı ve anne özlemi bi araya gelmiş, ah canım benim.. ben de annemi çok özlüyorum..babamı da öyle..geçen ben de fotolarına bakınca öyle oldum, bisürü ağladım..15 yaşımdan beri doyamadım zaten onlara..
channel ve bluee evet kızımdan dolayı bugun kötüydüm ama karne almış beni aradı yavrum hepsi 5 miş.. çok mutlu etti beni yapacak bişey yok bende akşam ona süpriz yapacağım yarında gezdirip hediye alıcaz babası ile..
Ayy sorma blue zaten kaç gündür hastayım, eve çocuklara bakamadım, büyük kızımda hasta, onun ateşi yokken bana, benim ateşim yokken ona derken birbirimizi idare ettik, yemek bile yapamadım, şimdi herkes karnesini alıp annesi yakın olan gidiyor, hüznümü sevincimi tek yaşamak bazen beni üzüyor...
alo bluebottle hattı buyrun benim
ediim canım söyle nasıl olsun yine maviş olsun dimi, ne yazim üstüne?
eewet maviş olsun çiçekli bişi varsa elinizde süper olur bluebottle hanım bide üstündede kubişim nolur kız olma şaka şaka "KuBiŞiM AnNeN KuRbAn SaNaAAaa" :) yazarmsın :)
şimdiden teşkküür kocaman :))
evet ben de öğlen araları bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için işyerime yakın bi yere taşındım. şimdiki işimde kalırsam süt iznimi de kullanıcam 1 yaşına kadar, saat 4ye çıkıp evime gidicem.. yeni işe geçersem de 1,5 saat öğle aram olacak, bi de eğitimde olursam, bebeğimi daha çok görebilirim..
bakıcı şart malesef anneler burda değil.. kime emanet edicem bilmiyorum, Allahım karşımıza çok çok iyi birini çıkarsın inş.
lilypie dan tekrar çizelge yapman lazım canım
channel ve bluee evet kızımdan dolayı bugun kötüydüm ama karne almış beni aradı yavrum hepsi 5 miş.. çok mutlu etti beni yapacak bişey yok bende akşam ona süpriz yapacağım yarında gezdirip hediye alıcaz babası ile..
gözünaydın başarılarının devamını dilerim cnm..
Nasılsın üzme kendini bazen elimizde olmayan sebeplere uymak zorunda kalıyoruz işte. Allahtan telefon var arar hasret giderirsin..
s..t.. Et gitsin
Canım şükret ki çocuklarının başındasın . ben onların her anına hasretim. annemin anlattıklarını canlandırıyorum hepAyy sorma blue zaten kaç gündür hastayım, eve çocuklara bakamadım, büyük kızımda hasta, onun ateşi yokken bana, benim ateşim yokken ona derken birbirimizi idare ettik, yemek bile yapamadım, şimdi herkes karnesini alıp annesi yakın olan gidiyor, hüznümü sevincimi tek yaşamak bazen beni üzüyor...
o tek başına sevinç yaşama olayını çok iyi bilirim canım, anca ailesinden ayrı yaşayanlar bilir..
hayatı öğrenmek için iyi sayılır ama işte insandan çok şey götürüyor. ne gerek vardı diyorum liseyi memleketimde okusaydım, belki daha tahammülüm olurdu bişeylere..
neyse yaşanması gerekiyormuş demekki.
bak benim koca diplomat oldu, 2 yıl sonra ailem yetmiyo gibi bi de ülkeme hasret kalıcam...
Canım şükret ki çocuklarının başındasın . ben onların her anına hasretim. annemin anlattıklarını canlandırıyorum hep( . çok zor bir durum senin için ama sende ailen için ordasın..
bak kız bugun kimseye sataşmıyorum seninlede iyi geçniyırum.. bu gibi günlerde ben hep mutsuz olurum..
çok zor allah yardım etsin..
eewet maviş olsun çiçekli bişi varsa elinizde süper olur bluebottle hanım bide üstündede kubişim nolur kız olma şaka şaka "KuBiŞiM AnNeN KuRbAn SaNaAAaa" :) yazarmsın :)
şimdiden teşkküür kocaman :))
selam kızlar, geçmişe biraz göz atıp geldim,
benim ailem de kocamın ailesi de uzakta aynen benim de bakıcı bulmam şart kara kara düşünüyorum şimdiden. minicik bebeği ele bırakmayım diye 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama sonra yine aynı sorun. inşallah güvenebilicemiz çok iyi birini bulabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?