2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey susun beee ne hönkürdemesiii heeeeeeeee kızıyorum bak

ANNE VE BABA SEVGİSİ ARASINDAKİ FARKLAR...

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.

Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...

blueeeeeeeeee yapma yaaaaaaaaaaa ben bugun zaten hoşum şimdi mayhoş oldum bacım yaa... çok güzeldi. suzi nin tabiri ile hönkürdüm resmen..

ay canım benim beğendiğine sevindim, bunu yazıya el yazısıyla dökcem deftere, bakın şöyle de bi defter yapıcam kendim..

kızlarrrrr babası izin almış eylüşün okuluna gitmiş karnede yanındaymış.. çok sevindim yaa :))))))))))

ayy canım yaa ben de çok sevindim valla yavrucak da mutlu olmuştur.. ne güzel.. bu karnede babası öbür karnede annesi olur yanında..

kızlarrrrrrr kuzu aradı..
çok güzel haberler verdi..
öykü boks yapıyormuş yüzünü bile göstermemiş o denli hareketliymiş..
396 gr olmuş..
haftasıyla uyumluymuş..
doktor detaylıya girmene bile gerek yoktu dayanamadın demiş
böbrekler felan herşey güğzelmiş..

selam söyledi çok mutluydu konuşamadı bile çatlakk

ayy ne güzel çok güzel yaaa
396 gr, hay maşallah Allah nazardan saklasın
ege benim bebiş 16+5 iken 175 gr çıktı, şimdi 1 ayda 2 katına mı çıkıyor ağırlığı?

iyi yaa şöyle biraz güzel haberler alalım. sabahki bulutlar dağılıyo yavaş yavaş. ben de kızkardeşimle konuştum tel.de. annemle geziyolarmış, keyfi düzelmiş sesi iyi geliyodu ben de sevindim.

canımmmmmmmmm neguzel bı haber masallah oykuyee. eger konusursan cok selamımızı soylee

maşallah maşallah hep böyle güzel haberler alalım...ege senin içinde sevindim
kızın yanlız kalmamış senin de için rahatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…