2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel çok güzel yaaa
396 gr, hay maşallah Allah nazardan saklasın
ege benim bebiş 16+5 iken 175 gr çıktı, şimdi 1 ayda 2 katına mı çıkıyor ağırlığı?
evet canım aynen öle oluyor. benimki 130 gr iken birden 230 oldu . bu sıralar baya hızlı kilo alıyorlar..

iyi yaa şöyle biraz güzel haberler alalım. sabahki bulutlar dağılıyo yavaş yavaş. ben de kızkardeşimle konuştum tel.de. annemle geziyolarmış, keyfi düzelmiş sesi iyi geliyodu ben de sevindim.
ooo bulutlar gitti çok şükür güzel haberler geldi..

ay ben öle okuyorum ne biliyim. keyifsizim bu aralar. Ama takmıyom kafama bebişle ilgili bişi. ruh hali işte
takma konuş rahatla bak hepimizin ayrı dertleri var konuşunca nasıl iyi geliyor. biz burda herşeyimizi deertleşiyoruz..

maşallah maşallah hep böyle güzel haberler alalım...ege senin içinde sevindim
kızın yanlız kalmamış senin de için rahatlamıştır
sağol cnm:))))))

delüüüüüüüüü ne dıon kıs sen bızde senı cooooooooooooooook sevıyoruzzz
eylulu teyzelerı ıcın de tebrık et cnm

sağolun teyzeleri valla hepinizin samimiyetine güvendiğim için özelimi bile açar oldum.. söylerim selamlarınızı:))))))))) sende iyisin değil mi balımm

ayyy kıyamam ne sevinmiştir şimdi :) çok güzel inş. böle gider :)

ıyım canım kendıme geldım ılk duydumda cok uzulmustum esım de bakmıs ıyıcene arastırmıs oda benı rahatlattı. yanı stres yaparsam daha kotu oyuzdenn hayırlısı zaten doktorlar yonlendırecek bır sekılde

annemi özledim babamı özlediğim abimi özledim yiğenimi özledim istanbulu çok özledim.. gidemiyorum.. gitmek istediğimi bile söyleyemiyorum..aman öle işte

neden??????????
Yollamazlar mı
onlar gelsin

yok kız yollamazlar diil de para sıkıntısı yüzünden.. bu ara baya zorlanıyoruz. e burdan oraya gitmekte bi masraf.. onlar gelio hepte insan kendide gitmek istiyo.. Arkadaşlarımı falanda özledim..

yok kız yollamazlar diil de para sıkıntısı yüzünden.. bu ara baya zorlanıyoruz. e burdan oraya gitmekte bi masraf.. onlar gelio hepte insan kendide gitmek istiyo.. Arkadaşlarımı falanda özledim..

HIMMM olsun maddiyat her dönemin sıkıntısı .. kendi işin olunca bi ay hamuduyla gelir bi ay gelen gider bilirim. allahtan eşim maaşlı çalışmaya başladı da kendimize geldik:)) seninde düzelir ozaman gidersin.. üzme tatlı canını özlem bitmez ki. bak yalnız değilsin sevibade ,bluee, kuzu daha bir sürü var hepsi ayrılar. sabır..

canım acayip tatlı çekti kendimi kuru meyvelere verdim, tavsiye ederim, en azından faydalı:)

gönderdim canım özel mesaj olarak beğencekmisin bakalım:)

TABİSİ BEĞENİRİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEMEN BAKCAM...
:):):):):)) ayy valla gercekten burdakıler ıyıkı varrrrrrr

EVET BENCEDE ÇOK RAHATLIYO İNSAN AKLINA BİŞİ GELİNCE SORUYO SORDUĞUNDA YARDIM EDİLİYO EDİLDİĞİNDE İÇİNDE SIKINTI KALMIYO ÇOK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU :)
BEN TOPİĞE KATILDIIMDAN BERİ HİÇ BİŞİ TAKMIYORUM WALLA

ayy bende karnım acıkınca masamda kuru uzum var ondan yıyorummm

evet hiç değilse faydalı ben çikolata yiyince sonradan rahatsız oluyorum hiç bi faydası yok diye, tabi insanın canı çekerse yemeli, ama ben öyle çiko düşkünü değilim ne tatlısı olursa :) böyle tatlı ihtiyacımı gidermiş oluyorum hem de bebişime yarasın inş :)

EVET BİZİM TOPİĞİMİZ AYRICALIKLIDIR. BİZ BURADA KARDEŞ GİBİYİZ.. MAŞALLAH DE KIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…