2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aferin kızlar ben şu durumda kesin çiko yerdim ...
Sonrada kilo konusu yasak diyorum.
Sağlıklı besleniyorsunuz..

egecim benim bi çekmece gözümü görsen kuruyemişçi gibi
bilerek çikolata falan almıyorum, bide bizim binamızda çatı katında cafe restoran var, oradan sipariş de vermiyorum iradeli olayım diye :)

slm canlarım sabah neler oldu neler sabah üzerıme uygun küpe bulamadım dudulluya gıttım küpe aldım kolye aldım altın yüzüğümü parlattırdım sonra oradan nasıl işe gıdıcem bılmıyodum sordum var dediler münübüs ulan dedim hadı canım istedi bide tavuk döner layım işe gidecek param jalıyo dedim aldım donerımı bındım minübüse 1,50 tl verdım bıde güldüm bak yıne cebımde 1,30 param kaldı diye sonra baktım minüs gidiyo gidiyo anam yollar iyice yabancı olmaya baişladı bıde sorarak bındım neyse yanımdakı kkıza sordum demezmı yenı doğana geldik aman tanrım dedim cepte var 1,30 neyse hemen ındım minübüsten baktım 131ys benım işyerımden geçiyo halk bıde hemen bı operasyon karın içeri altın yüzükler parmaktan cıktı bındım bitane öğrenci dedim 1tl verdin cebimde 30kuruş kaldı ve nihayet işe geldim saat geldığimde 1 olmuştu ama varya adam tam dese paso istese yenı pasomda yok cıkarttırmadım cebımde 30 kuruş rezillikkkkkkkkkkkkkk diz boyuuuuuuuuuuuuuuu cok komıktı ama kolyem ve küpem harıka ve yuzuğüm ışıl ışıl oldu sabah sabah bu dünya turu bı neşe bı adranelin o9ldumkı sormayın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çenem düştü valla geldiğimden beri nete giremedım sıze anlatamadım catlıcaktımmmmmmmmmm:2:

sen nerde çalışıyosunki :) biz senle çok yakınız kanımca ben imes teyim :)

hoşgeldin comely, güle güle kullan takılarını..
bizim kızlar da pek süslü anacım, kıyafetlerine uygun takı için nerelere gitmiş bak bak

allah senin iyilğini versin emi kız çok güldürdün beni. öğrenci hee..:)))))

ben 131ys le gidiyorum işe alıştım arkadan binince 1tl yolluyorum öğrenci zaten okadar dolu oluyoki kapıdan sarkıyorum bu gebe halimle bazen Sabah akşam tıka basa bu 131 ler oyüzden sıkılma boşa zaten onlar fazlasıyla çıkarıyo o parayı :)

aferin kızlar ben şu durumda kesin çiko yerdim ...
Sonrada kilo konusu yasak diyorum.
Sağlıklı besleniyorsunuz..

benim favorımmmmmmmmmmmhoşbeş fındıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı büyük olana hergun alıyorum mutlakaaaaaaaaaaaaaaa

Desene samandıra otobüsü gbi

sen nerde çalışıyosunki :) biz senle çok yakınız kanımca ben imes teyim :)

ivet imesin neresindesin bakem sen ben sarıgazıde calısıyorum ımes a kapısından bınıyorum cogu zaman evımde asağıdudulluda canım işyerınmı evınmı orada ben gelemde bı gun kahvaltı yapak :)

hoşgeldin comely, güle güle kullan takılarını..
bizim kızlar da pek süslü anacım, kıyafetlerine uygun takı için nerelere gitmiş bak bak

ay valla ama varya mikemmellllllllllllllllllllllllllllllllllllll tek kelime ile

ay sorma para lazım olmas dıye 20tl almıstım sadece bıttı oda :)))))))))))))))))))))))))

kızlarrrrrrrrrrr ıyıtatıller ıyı haftasonlarııı
ege eylul kızın gonlunu yap sendeeee
bak babası yapmısssssss

tamam teyzesi yapmam mı
sanada iyi tatiller pazartsi görüşürüz canım. Kızına ve kendine iyi bak.. Duru'da tekmeledi:))selam söyledi sana teyzesi

blueee bebegine bugun demek istediklerini okudumda :) cok duygulandım ya
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin )))

egee helal olsun ya kocana tebrik ederim izin alıp kızının okuluna gitmesi çok güzel bir davranıs allah nazardan saklasın

kuzunun haberlerine cok sevindim :))

aa sen banada yakınsın
bende bakkalkoy deyım

evet yakınmış ama ben bakkalköye hiç gitmedim bikere gitmiştim yıllarönce okadr imes a dan bi minübüs galiba yada dudulludan

Desene samandıra otobüsü gbi

aynen samandırada genelde öle zaten :) samandıra yı bildiine göre sende buralardasın

comelly zorlarsan az daha biz tanış çıkcaz ben sarıgazide oturuyoruummm imes a blokta çalışıyorum Sen nerde çalışıyosun kesin gelmişimdir

Galiba genelde millet butarafta oturuyo

kız üzerimdede yoktu zaten ya olsa zaten ben karnımı içime cektım yuzuklerıde cantaya koydum öğrenci oldum zaten saçlar sarı telefonnmuda elıme aldım ıpone da demesi ayıp kocişim sağolsun
,
aa sen banada yakınsın
bende bakkalkoy deyım

bakkalköyde çınar varya bende oraya gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…