ben 131ys le gidiyorum işe alıştım arkadan binince 1tl yolluyorum öğrenci zaten okadar dolu oluyoki kapıdan sarkıyorum bu gebe halimle bazenSabah akşam tıka basa bu 131 ler oyüzden sıkılma boşa zaten onlar fazlasıyla çıkarıyo o parayı :)
aa sen banada yakınsın
bende bakkalkoy deyım
kız üzerimdede yoktu zaten ya olsa zaten ben karnımı içime cektım yuzuklerıde cantaya koydum öğrenci oldum zaten saçlar sarı telefonnmuda elıme aldım ıpone da demesi ayıp kocişim sağolsun
,
bakkalköyde çınar varya bende oraya gidiyorum :)
evet yakınmış ama ben bakkalköye hiç gitmedim bikere gitmiştim yıllarönce okadr imes a dan bi minübüs galiba yada dudulludan
aynen samandırada genelde öle zaten :) samandıra yı bildiine göre sende buralardasın
comelly zorlarsan az daha biz tanış çıkcaz ben sarıgazide oturuyoruummm imes a blokta çalışıyorumSen nerde çalışıyosun kesin gelmişimdir
Galiba genelde millet butarafta oturuyo
elinde tel varsa kesin yemişlerdir saolsun öğrenciler elinden teli düşüürmüyolar:)
blueee bebegine bugun demek istediklerini okudumda :) cok duygulandım ya
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin)))
Banayaklaşma avatardaki yazın süper çok beyendimm
HIMMM olsun maddiyat her dönemin sıkıntısı .. kendi işin olunca bi ay hamuduyla gelir bi ay gelen gider bilirim. allahtan eşim maaşlı çalışmaya başladı da kendimize geldik:)) seninde düzelir ozaman gidersin.. üzme tatlı canını özlem bitmez ki. bak yalnız değilsin sevibade ,bluee, kuzu daha bir sürü var hepsi ayrılar. sabır..
canım ben sarıgazı baaj yolunda akasya evlerının yanındakı dap yapının içindeyım spor tesısınde imes a kapısına yakınmı yerın bak gelirim sabah baskın yaparım kaçta iş başı senın
canım bılerek aldım zaten öğrencı sansınlar diye özelden numaranı versene yada ben yazayım sana
canım ben sarıgazı baaj yolunda akasya evlerının yanındakı dap yapının içindeyım spor tesısınde imes a kapısına yakınmı yerın bak gelirim sabah baskın yaparım kaçta iş başı senın
ben o tarafta değilim fındıkzadeevet yakınmış ama ben bakkalköye hiç gitmedim bikere gitmiştim yıllarönce okadr imes a dan bi minübüs galiba yada dudulludan
Aynen samandırada genelde öle zaten :) samandıra yı bildiine göre sende buralardasın
Comelly zorlarsan az daha biz tanış çıkcaz ben sarıgazide oturuyoruummm imes a blokta çalışıyorumSen nerde çalışıyosun kesin gelmişimdir
Galiba genelde millet butarafta oturuyo
selam bacılar.
Kuzu geldi mi?
tam yazacaktım okumuşsun geçmişi..
Kuzunun bir sesi vardı duyman lazımdı konuşamıyordu:))))))))
ben o tarafta değilim fındıkzade
tam yazacaktım okumuşsun geçmişi..
Kuzunun bir sesi vardı duyman lazımdı konuşamıyordu:))))))))
kuzuya ne demiş dr ege merak ettim
bebişi 396 gr olmuşçok hareketliymiş yüzünü bile görememişler hareketlerinden :)) herşeyi gayet güzelmiş sağlıklıymış
kızlar benim oğluşum oynuyor galiba, içimde pıtpıt bişiler hissediyorum yaa :))
bizde öyle değilmiyiz. Ne zor bişey bu annelik.sevinmiştir. Kim bilir neler kurdu kafada gidip öğrenene kadar :)
blue anlatmış zaten:))kuzuya ne demiş dr ege merak ettim
maşallah sıpaya:)))))) benimkide alta vuruyor fenakızlar benim oğluşum oynuyor galiba, içimde pıtpıt bişiler hissediyorum yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?