2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız üzerimdede yoktu zaten ya olsa zaten ben karnımı içime cektım yuzuklerıde cantaya koydum öğrenci oldum zaten saçlar sarı telefonnmuda elıme aldım ıpone da demesi ayıp kocişim sağolsun
,
aa sen banada yakınsın
bende bakkalkoy deyım

bakkalköyde çınar varya bende oraya gidiyorum :)

elinde tel varsa kesin yemişlerdir saolsun öğrenciler elinden teli düşüürmüyolar:)

canım ben sarıgazı baaj yolunda akasya evlerının yanındakı dap yapının içindeyım spor tesısınde imes a kapısına yakınmı yerın bak gelirim sabah baskın yaparım kaçta iş başı senın

blueee bebegine bugun demek istediklerini okudumda :) cok duygulandım ya
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin )))

çok sağol canım okuyup beğendiğin için..Allahım hepimizin bebişini bize bağışlasın, bizi de onlara, sapasağlam doğsunlar biz de sapasağlam doğuralım da onları güzel büyütelim :)

Banayaklaşma avatardaki yazın süper çok beyendimm

ismini Burcu koycağımızı söylediğim anda hemen kuzenim aburcuburcu burcu olcak demeye başladı benimde çok hoşuma gittiydi :))

ayy kalktıydım bilgisayar başından yazamadım çok pardon valla..
maaşlı çalışmak en güzeli en azından cebine gircek parayı biliyosun.böyle çok zor gerçekten. Ama ssabrediyoruz işte kısmet böyleymiş. Bu hamilelikten heralde pek hassasım :))

öptüm herkesi kayınvalideme gidiyorum yemeğe ordayız.. Pazartesi görüşürüz...

canım bılerek aldım zaten öğrencı sansınlar diye özelden numaranı versene yada ben yazayım sana

yakınım a kapısına + dap yapı merkezde belediyenin yanındakinimi diyosun?

iş başı saat 8buçuk aslında ama ben 9a doğru anca geliyorum:)) patron gelmiş bile oluyo bazen ben geldiimde :)) akşam 6da çıkıyorum

ben o tarafta değilim fındıkzade

selam bacılar.
Kuzu geldi mi?

tam yazacaktım okumuşsun geçmişi..
Kuzunun bir sesi vardı duyman lazımdı konuşamıyordu:))))))))

sevinmiştir. Kim bilir neler kurdu kafada gidip öğrenene kadar :)
bizde öyle değilmiyiz. Ne zor bişey bu annelik.
Fmg karne almaya gidemedim dye üzüldüm ya babası kızıma süpriz yapmış tam dağıtılırken gitmiş sıraya oturmuş gelirken hediyeler almış çok mutlu oldum yaa..

kuzuya ne demiş dr ege merak ettim
blue anlatmış zaten:))

kızlar benim oğluşum oynuyor galiba, içimde pıtpıt bişiler hissediyorum yaa :))
maşallah sıpaya:)))))) benimkide alta vuruyor fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…