2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok düşünceli bir hareket. bravo eşine. eminim eylül çok mutlu olmuştur. canım benim.
güzel yanaklarından öpersin benim için.

EGE çok düüşünceli eşin varmış Allah mutluuluğunuzu bozmasın 4kişilik ailenizle inş.

ben yarın yokum.. Inşallah yanii corusele gidicem mothercare var orda oraya bakıcam kızlarıma ciciler alcam

ben geçen hafta baktım. pek bişey bulamadım. fiyatları yüksek geliyor bana.sen de bak.
temizlik olmasaydı yakalardım seni orda. :)
Meydana giderken C&A var oraya da bak bence fiyatları daha uygun.

çok düşünceli bir hareket. Bravo eşine. Eminim eylül çok mutlu olmuştur. Canım benim.
Güzel yanaklarından öpersin benim için.
kızı için ölür :)) o derece manyak sever. Ama bende şaşırdım gerçekten:)) öperim teyzesi

ege çok düüşünceli eşin varmış allah mutluuluğunuzu bozmasın 4kişilik ailenizle inş.
sağol cnmm sizinde olacak böyle günleriniz..inşallah

ben geçen hafta baktım. Pek bişey bulamadım. Fiyatları yüksek geliyor bana.sen de bak.
Temizlik olmasaydı yakalardım seni orda. :)
meydana giderken c&a var oraya da bak bence fiyatları daha uygun.
hadi yaa bende belki bady ayakkabı felan bulurum diye bakam bide eylüş seviyor orayı akşama doğru gidicem..

aaaaaa ilkmiiii :))) çok sevindimm inş. oğluşundur bende net bi hissetsem daha bişi istemicem dr a söledim güldü bana normal daha dur dedi

acaba o mu bilemiyorum ama annem seğirme şeklinde hissedersin dedi, sanki öyle oluyor gibi, bu ara gaz da çok oluyor o yüzden tam sevinemiyorum da :))

bi maşallah da eniştemize valla..işte baba dediğin böyle sorumluluk sahibi olsun da anneler de rahat etsin dimi :)
valla egecim acaba o mu değil mi bilemiyorum, ufacık sanki hissettim gibi ama bakalım devam edecek mi :) ama sanki hemen tekrar olacak gibi bekliyorum :))

ben geçen hafta baktım. pek bişey bulamadım. fiyatları yüksek geliyor bana.sen de bak.
temizlik olmasaydı yakalardım seni orda. :)
Meydana giderken C&A var oraya da bak bence fiyatları daha uygun.

C&A ya ben de bakayım

düşünceli kocam:)))
blue gaz olunca biraz zor ayırırsın ilk bebek ya..
Akam uzan elini koy alt karnına oralarda hissedersin. Göbek deliğinn altında kalır rahim henüz. Ozamanda pıtlarsa bebiştir..

bende aynı şekillldee okadar tuhafki gazda var ne olduunu anlayamıyorum ama dün öğleden sonra net gibi geldi tam bi haraket yinede yoktu ama:)))

inşallah ama ben okadar umutlu deilim benim kocam okadar düşünceli değildir genelde ama belki babalık yarar:)))

düşünceli kocam:)))
blue gaz olunca biraz zor ayırırsın ilk bebek ya..
Akam uzan elini koy alt karnına oralarda hissedersin. Göbek deliğinn altında kalır rahim henüz. Ozamanda pıtlarsa bebiştir..
hmmm tamam bu tekniği deneyeyim akşamları :)

bende aynı şekillldee okadar tuhafki gazda var ne olduunu anlayamıyorum ama dün öğleden sonra net gibi geldi tam bi haraket yinede yoktu ama:)))

senin hissetme ihtimalin bana göre daha yüksek canım nerdeyse 2 hafta öndesin..
ay bi hissetsek çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)

Ay bi hissetsek çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)

kızlar ben şuan resmen kasıldım bacaklarımı sıkıyorum aşşa vuruyor canımı acıtıyor cadı..
Fıldır fıldır ne yapıyor anlamadım

ay bi hissetsek çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)

evet aslında daha yüksek ama hissedemedim yinede düne kadar hiç yoktu.. ben kivi yiodum kıpırdasın die benim koca da acelen ne oynar rahatını ne bozuyon başladıımı durmicak diyodu uyuz :)) ben onun varlığını hissetmek istiyorum kıpırdansın istiyorum :)bi başlasa EGEler gibi bizimde tekmelerle girişmeye ayyh çok güzel olur :)))

yakınım a kapısına + dap yapı merkezde belediyenin yanındakinimi diyosun?

yok yavrum onu değil akasya evlerının orada daloğlu var oradayım ben

iş başı saat 8buçuk aslında ama ben 9a doğru anca geliyorum:)) patron gelmiş bile oluyo bazen ben geldiimde :)) akşam 6da çıkıyorum

ben saat 12de iş alıyorum 11 gibi 11 i biraz geçince falan gibi imesde oluyorum aksam 8 de cıkıyorum şirket arabasıyla bırakıyolar

valla o bıraz tecrübe işi dicem ama tecrübeye baköıyo gazla karıstırman cok norml 6 ay bıtmesıne yakın bıtmeden falan ozaman ancak anlarız

bizde az beklemedik ama çabucak geçiyoır hissedersin merak etme

hee anladım nerde olduğunu :) inş. bigün buluşuruzzz
saatlerin baya tersmiş bana ama belli olmaz bigün denk düşr belki :))
gazlar azalıyomu ozamna hissedelimde acık geç olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…