yarın pek kimse olmaz heralde. Ben sabah bakarım yine.
Kendinize iyi bakın.
Iyi akşamlar.
bizde öyle değilmiyiz. Ne zor bişey bu annelik.
Fmg karne almaya gidemedim dye üzüldüm ya babası kızıma süpriz yapmış tam dağıtılırken gitmiş sıraya oturmuş gelirken hediyeler almış çok mutlu oldum yaa..
Fmg karne almaya gidemedim dye üzüldüm ya babası kızıma süpriz yapmış tam dağıtılırken gitmiş sıraya oturmuş gelirken hediyeler almış çok mutlu oldum yaa..
blue anlatmış zaten:))
maşallah sıpaya:)))))) benimkide alta vuruyor fena
ben yarın yokum.. Inşallah yanii corusele gidicem mothercare var orda oraya bakıcam kızlarıma ciciler alcam
kızı için ölür :)) o derece manyak sever. Ama bende şaşırdım gerçekten:)) öperim teyzesiçok düşünceli bir hareket. Bravo eşine. Eminim eylül çok mutlu olmuştur. Canım benim.
Güzel yanaklarından öpersin benim için.
sağol cnmm sizinde olacak böyle günleriniz..inşallahege çok düüşünceli eşin varmış allah mutluuluğunuzu bozmasın 4kişilik ailenizle inş.
hadi yaa bende belki bady ayakkabı felan bulurum diye bakam bide eylüş seviyor orayı akşama doğru gidicem..ben geçen hafta baktım. Pek bişey bulamadım. Fiyatları yüksek geliyor bana.sen de bak.
Temizlik olmasaydı yakalardım seni orda. :)
meydana giderken c&a var oraya da bak bence fiyatları daha uygun.
aaaaaa ilkmiiii :))) çok sevindimm inş. oğluşundur bende net bi hissetsem daha bişi istemicem dr a söledim güldü bana normal daha dur dedi
maşallah sıpaya:)))))) benimkide alta vuruyor fena
ben geçen hafta baktım. pek bişey bulamadım. fiyatları yüksek geliyor bana.sen de bak.
temizlik olmasaydı yakalardım seni orda. :)
Meydana giderken C&A var oraya da bak bence fiyatları daha uygun.
hadi yaa bende belki bady ayakkabı felan bulurum diye bakam bide eylüş seviyor orayı akşama doğru gidicem..
acaba o mu bilemiyorum ama annem seğirme şeklinde hissedersin dedi, sanki öyle oluyor gibi, bu ara gaz da çok oluyor o yüzden tam sevinemiyorum da :))
bi maşallah da eniştemize valla..işte baba dediğin böyle sorumluluk sahibi olsun da anneler de rahat etsin dimi :)
valla egecim acaba o mu değil mi bilemiyorum, ufacık sanki hissettim gibi ama bakalım devam edecek mi :) ama sanki hemen tekrar olacak gibi bekliyorum :))
c&a ya ben de bakayım
acaba o mu bilemiyorum ama annem seğirme şeklinde hissedersin dedi, sanki öyle oluyor gibi, bu ara gaz da çok oluyor o yüzden tam sevinemiyorum da :))
bi maşallah da eniştemize valla..işte baba dediğin böyle sorumluluk sahibi olsun da anneler de rahat etsin dimi :)
valla egecim acaba o mu değil mi bilemiyorum, ufacık sanki hissettim gibi ama bakalım devam edecek mi :) ama sanki hemen tekrar olacak gibi bekliyorum :))
C&A ya ben de bakayım
kızı için ölür :)) o derece manyak sever. Ama bende şaşırdım gerçekten:)) öperim teyzesi
sağol cnmm sizinde olacak böyle günleriniz..inşallah
hadi yaa bende belki bady ayakkabı felan bulurum diye bakam bide eylüş seviyor orayı akşama doğru gidicem..
hmmm tamam bu tekniği deneyeyim akşamları :)düşünceli kocam:)))
blue gaz olunca biraz zor ayırırsın ilk bebek ya..
Akam uzan elini koy alt karnına oralarda hissedersin. Göbek deliğinn altında kalır rahim henüz. Ozamanda pıtlarsa bebiştir..
bende aynı şekillldee okadar tuhafki gazda var ne olduunu anlayamıyorum ama dün öğleden sonra net gibi geldi tam bi haraket yinede yoktu ama:)))
hmmm tamam bu tekniği deneyeyim akşamları :)
senin hissetme ihtimalin bana göre daha yüksek canım nerdeyse 2 hafta öndesin..
Ay bi hissetsek çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)
hmmm tamam bu tekniği deneyeyim akşamları :)
senin hissetme ihtimalin bana göre daha yüksek canım nerdeyse 2 hafta öndesin..
ay bi hissetsek çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)
yakınım a kapısına + dap yapı merkezde belediyenin yanındakinimi diyosun?
iş başı saat 8buçuk aslında ama ben 9a doğru anca geliyorum:)) patron gelmiş bile oluyo bazen ben geldiimde :)) akşam 6da çıkıyorum
bende aynı şekillldee okadar tuhafki gazda var ne olduunu anlayamıyorum ama dün öğleden sonra net gibi geldi tam bi haraket yinede yoktu ama:)))
kızlar ben şuan resmen kasıldım bacaklarımı sıkıyorum aşşa vuruyor canımı acıtıyor cadı..
Fıldır fıldır ne yapıyor anlamadım
kızlar ben şuan resmen kasıldım bacaklarımı sıkıyorum aşşa vuruyor canımı acıtıyor cadı..
Fıldır fıldır ne yapıyor anlamadım
evet aslında daha yüksek ama hissedemedim yinede düne kadar hiç yoktu.. Ben kivi yiodum kıpırdasın die benim koca da acelen ne oynar rahatını ne bozuyon başladıımı durmicak diyodu uyuz :)) ben onun varlığını hissetmek istiyorum kıpırdansın istiyorum :)bi başlasa egeler gibi bizimde tekmelerle girişmeye ayyh çok güzel olur :)))
yok yavrum onu değil akasya evlerının orada daloğlu var oradayım ben
ben saat 12de iş alıyorum 11 gibi 11 i biraz geçince falan gibi imesde oluyorum aksam 8 de cıkıyorum şirket arabasıyla bırakıyolar
valla o bıraz tecrübe işi dicem ama tecrübeye baköıyo gazla karıstırman cok norml 6 ay bıtmesıne yakın bıtmeden falan ozaman ancak anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?