2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hazırlanayım herkese iyi akşamlar iyi tatiller:))))))) öpüldünüzzzzzz

gidiyomusun yaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

semirya yanı sende heeee ınsan derkı cıkarım ızın alıp bende 10 da falan gelırdım kahvaltı yapardık yokmu oralarda hiç pastane falan bak nasıl yapıştım sülük gibiiiii ama sen benı ıstemıyonmu ne

selam kızlar heyecanlı bir gün olmuş
kuzunun bebiş büyümüş heee herkese laf atıyordu gelinlik kız olmuş diye kendi kızıda kocaman olmuş
chanel sana mı demişti dr kist felan okudum ama karıştırdım şimdi ne olur üzme kendini eğer kötü bişey varsa dr direk söylüyor saklamaz yani güven dr una

benim kolumun ağrısı biraz daha azaldı ama hala var
bu arada ayrıntılı usg randevum bir hafta önceye alındı

tünaydın kızlarrr....sizin kadar katılamıyorum ama elimden geldiğince takip ediyorum...

tekmelerden ne hber ??

kuzununkine koca bi maşalhh...hemde babsı bile hisetmiş müthiş....büyüyüor annesiii maşalh..

......sizin bebişlerden ne haber kızlar ??

bu arada çok çikolata yemeyin..doktorum bana yasakladıı seviyorum uleynnnn ne yapayımm ama artık yemicem..çok cnaım isterse accık bitter..öyle kaşık kaşık nutellaa götürüyordum mideye

kızlaaaaar zaman geçiyooo , akıp gidiooo.. heyecanlanmalar başladı bende hayalini kurdukça :)
zaten bundan sonrası daha hızlı akıp gidicek gibi.. kıyafetleriydi bebek odasıydı eksiğiydi derken bi bakmışız buluşma günü gelmiş kapıya

göbeklere güle güle , bebeklere merhaba dicezzz inşallaaaaaaah

ne güzel söyledin,,, kavuşuruz inş. bebişlerimize sağ salim...

kızlarrr meraba)))zaman geçiyo evet ama benim gibi takıntılıya saya saya biraz zor geçiyooo:-(((

bu aralar oğluşun hareketlerine taktım.sanki azaldı gibi geliyo hareketleri 2-3 gündür.hiç tekme atmıyo diyemem tabi ama sanki geçen haftalar daha iyiydi.-(((

BU KONUDA BANA FİKİR VERİCEKK OLAN Bİ YOLDAŞ ARIYORUMM KENDİME....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…