canım henüz erken bebek hareketlerinin çok tutarlı olmasını bekleme bu dönemde.. 2 hafta sonra her hareketini hissedecek hale geleceğizkızlarrr meraba)))zaman geçiyo evet ama benim gibi takıntılıya saya saya biraz zor geçiyooo:-(((
bu aralar oğluşun hareketlerine taktım.sanki azaldı gibi geliyo hareketleri 2-3 gündür.hiç tekme atmıyo diyemem tabi ama sanki geçen haftalar daha iyiydi.-(((
BU KONUDA BANA FİKİR VERİCEKK OLAN Bİ YOLDAŞ ARIYORUMM KENDİME....
selam şekerimgünaydın arkidişlerrr
yahu tam yazıyordum site gitti iyi mi...
keyifler yerindedir inşallah, bende iyi ama kafam karışık....
yaa etrafımdakiler park yatak öneriyor, eşim de çok güzel süslü bi beşik beğenmiş, satıcı da 2 yaşına kadar kullanabilir fln demiş...evimiz kira ve 1+1...siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin lütfennn
selam kızlar naber:) ben de bi bakayım dedim kimler varmış diye:)
selam güzel hatunlar ve bebişleri nasılsınız bakalım
ben be gece rüyamda bir erkek çocugum olduğunu gördüm daha öncede kızım olduğunu görmüştüm çok güzel bi kızdı gerçi bu geceki oğlumda çok tatlıydı
neyse yarın saat 2 de randevumvar dr la işallah kendini gösterir bebeğim
çok merak ediyorum görmeyeli de 1 ay oldu çok özlemişim hareketleri de gü geçtikçe çoğalıyo ya daha da merak ediyo tabi insan ..
hayırlısıyla yarın olsunda işallah güzel haberlerimizi veririz size..
şimdilik bb..
18.haftada hala göstermedi mi bücürük :)) hadi bakalım yarın güzel haberler alırız inş.
isim önerin bizeeeeeee
DEMEK GİTTİN SONUNDA DR.Aselam kızlar nasılsınız?
ben hala üstümdeki hastalık kırgınlığını atamadım,
blueeee kız ismi öner bana canım arkadaşımmm
2. bebeikmi? erken hissetmeye başlamışsında:)selam güzel hatunlar ve bebişleri nasılsınız bakalım
ben be gece rüyamda bir erkek çocugum olduğunu gördüm daha öncede kızım olduğunu görmüştüm çok güzel bi kızdı gerçi bu geceki oğlumda çok tatlıydı
neyse yarın saat 2 de randevumvar dr la işallah kendini gösterir bebeğim
çok merak ediyorum görmeyeli de 1 ay oldu çok özlemişim hareketleri de gü geçtikçe çoğalıyo ya daha da merak ediyo tabi insan ..
hayırlısıyla yarın olsunda işallah güzel haberlerimizi veririz size..
şimdilik bb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?