sadece sen we ben sanırsam
bende varımmm nasilsiniiiiiiiizzz
ben de geldimmmmm, nasılsınız bayanlarrr
valla bende tekim evde
sitede de kimse yoktu :)))
takılıyorurm öle internette bugun karnım ve aşağıları ağrıo biraz neden bilmiyorum belki üşüdüm diyedir
dinleniyorum
sizlerden ne var ne yoook
ayaklarını sıcak tut cnım benim eşimde fb maşına gitti arkadaşlarının evine .. bu arada kızlar dün bi haber vardı haberlerde izlediniz mi bilmem ama beni çok etkiledi hamile bayan test yaptırıyo işde %80 down sendromu riski çıkıyo dr da amniyosentez istiyo ve dr 1 kez iğne yapılması gerekirken 6 kez kadının karnına iğneyi saplıyo bebek ve kadın hayatını kaybediyo fakat bebek sapasağlammış ve bu beni çok etkiledi yaa atv haberde az sonrada bu testlerin yapılması zorunlu mu vs gibi bi haberi var onu bekliyorum
(((((((
deme yaaa
izlemedim iyi ki de izlememişim
çok etkileniyorum olumsuz şeylerden acıkcası
ayy ne dicemm
cuma aksamı bizim bir bebeğimiz oldu
ben doğar doğmaz gittim Allah bizlerede nasip etsin o günleri inşallah :)
hoşbudumm tşklr,sen de hoşgeldinhoşgeldinnnnnnn
çok üzücü bi durum Allah göstermesin ya. etrafımda çok duyuyorum down yüksek çıkıpta sağlıklı doğan çocukları... nasıl olabiliyor böyle bişeyayaklarını sıcak tut cnım benim eşimde fb maşına gitti arkadaşlarının evine .. bu arada kızlar dün bi haber vardı haberlerde izlediniz mi bilmem ama beni çok etkiledi hamile bayan test yaptırıyo işde %80 down sendromu riski çıkıyo dr da amniyosentez istiyo ve dr 1 kez iğne yapılması gerekirken 6 kez kadının karnına iğneyi saplıyo bebek ve kadın hayatını kaybediyo fakat bebek sapasağlammış ve bu beni çok etkiledi yaa atv haberde az sonrada bu testlerin yapılması zorunlu mu vs gibi bi haberi var onu bekliyorum
hoşbudumm tşklr,sen de hoşgeldin
çok üzücü bi durum Allah göstermesin ya. etrafımda çok duyuyorum down yüksek çıkıpta sağlıklı doğan çocukları... nasıl olabiliyor böyle bişey
cünkü o yaptırdıgımız testler %100 de %100 değil güvenilirliği yok
ve bizim iyi cıkması bile risk tasıyor atıyorum benimkisi 9000 de 1 cıkmıstı
Allah a emanet
cünkü o yaptırdıgımız testler %100 de %100 değil güvenilirliği yok
ve bizim iyi cıkması bile risk tasıyor atıyorum benimkisi 9000 de 1 cıkmıstı
Allah a emanet
Allaha emanet yaaa ben hiç test yaptırmadım daha
valla rabbim bilir demekten başka birşey gelmez elimizden,evladı veren o. inş. sorunsuz doğar yavrularımız
ay nasil yorgunum eşmde işte bugunçorba yapayım diyorum ama hala yerimden kalkamadım
ay nasil yorgunum eşmde işte bugunçorba yapayım diyorum ama hala yerimden kalkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?