ayyy aynen bnde 2 gün yattım ama hiiçç uyumamış gbiyim
ben bugun yoruldum biraz eşimde yok diye sabahın köründe attım kendimi sokaklara :)
ben bugun yoruldum biraz eşimde yok diye sabahın köründe attım kendimi sokaklara :)
ohhhhhhh ne güzell sefannn olsunn
burda diz boyu kar bi yere çıkamadım hamileliklere bakacaktım ama gözüm yemedi çıkmaya zaten hastayım da
iyi yapmıssın cıkmamakla
bende cıktım baksana oram buram ağrıyor hep
biraz mıymıyım neyim anlamadm dünden beri bir ağrım var
arkadaslar ben gideyimde corbamı yapayım şimdi gelse eşim ayıp olacak
görüşürüz
valla)
ya Allah eksikliğini göstermesinde böyleside baska türlü keyifli oluyor :)
pazar aksamları da tv izleyecek birşey yok ya
burda diz boyu kar bi yere çıkamadım hamileliklere bakacaktım ama gözüm yemedi çıkmaya zaten hastayım da
ben ARDAHANdayım ve öle şeyler bulacagımı sanmıyorum güzel bi hamilelik bulsam bile razıyımwalla unuttum ben o keyifleri yaw:)) yaz gelince hatırlarım artık bol bol
bu yaz bütün ege kıyıları beni bekler,
çeşmeden taaa akçaya kadar
atw debitmeyen şarkı var bugün onu izlesene çok güzel,
gerçi yazınki bölümleri daha güzeldi..
evet ya hastalık bizi bu hafta epey yordu, bizde bugünü dışarda geçirecektik ama maalesef
küçük kızım orta kulak iltihabı oldu,
geçen gün ben kendime bi hamile kotu aldım titizelin, aşağıları falan cepli hani bol modeller varya, repçi tarzı sende aynı markayı satan bi yere bak istersen, bi defitilli kadife kesimi kot gibi çok güzel pantolonlarda vardı hangi şehirde oturuyorsun canım sen?
selam hoşgeldinnnnnnnnnnSelam hanımlar keyifleriniz nasıl?
ben ARDAHANdayım ve öle şeyler bulacagımı sanmıyorum güzel bi hamilelik bulsam bile razıyım
bulursun canım ya artık eskisi gibi değil hamilelikler, zaten bu söylediklerimin hepside hamile modeliydi, kışın zaten pek fark etmiyo eşofman altları da idare ettiriyo insanı
kızlarrrrr 2 saattir geçmiş okuyorum, kaç gündür yoktum... yaaa benim bebiş neden neden hareket etmiyor artık, çok çok merak ediyorummm
DEMEK GİTTİN SONUNDA DR.A
senle birlkte 39 kızımız oldu
gözün aydın canım, hayırlı ewlat olsun inşallah.. nzamn gittin dra başka nelr dedi gelişimi nasıl?
2. bebeikmi? erken hissetmeye başlamışsında:)
senin gönlünden geçen ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?