2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

burda diz boyu kar bi yere çıkamadım hamileliklere bakacaktım ama gözüm yemedi çıkmaya zaten hastayım da

her bebeğin çeyizinde olamsı gereken örgü kıyafetler.sizlere blog adresimi veriyorum bunun gibi sonsuz model sizleri bekliyor.kız ve erkek bebek bekleyen anneler için ayrı linkler mevcut bloğumdaki ilk mesajda..anneler içinde örgü linkleri var keyifli paylaşımlar..bir sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz.hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu

burda diz boyu kar bi yere çıkamadım hamileliklere bakacaktım ama gözüm yemedi çıkmaya zaten hastayım da

iyi yapmıssın cıkmamakla
bende cıktım baksana oram buram ağrıyor hep
biraz mıymıyım neyim anlamadm dünden beri bir ağrım var

arkadaslar ben gideyimde corbamı yapayım şimdi gelse eşim ayıp olacak
görüşürüz

hadi sana kolay gelsin canım dikkat et kendine

valla )
ya Allah eksikliğini göstermesinde böyleside baska türlü keyifli oluyor :)

pazar aksamları da tv izleyecek birşey yok ya

walla unuttum ben o keyifleri yaw:)) yaz gelince hatırlarım artık bol bol
bu yaz bütün ege kıyıları beni bekler,
çeşmeden taaa akçaya kadar
atw de bitmeyen şarkı var bugün onu izlesene çok güzel,
gerçi yazınki bölümleri daha güzeldi..

evet ya hastalık bizi bu hafta epey yordu, bizde bugünü dışarda geçirecektik ama maalesef
küçük kızım orta kulak iltihabı oldu,
geçen gün ben kendime bi hamile kotu aldım titizelin, aşağıları falan cepli hani bol modeller varya, repçi tarzı sende aynı markayı satan bi yere bak istersen, bi de fitilli kadife kesimi kot gibi çok güzel pantolonlarda vardı hangi şehirde oturuyorsun canım sen?

ben ARDAHANdayım ve öle şeyler bulacagımı sanmıyorum güzel bi hamilelik bulsam bile razıyım

ben ARDAHANdayım ve öle şeyler bulacagımı sanmıyorum güzel bi hamilelik bulsam bile razıyım

bulursun canım ya artık eskisi gibi değil hamilelikler, zaten bu söylediklerimin hepside hamile modeliydi, kışın zaten pek fark etmiyo eşofman altları da idare ettiriyo insanı

bulursun canım ya artık eskisi gibi değil hamilelikler, zaten bu söylediklerimin hepside hamile modeliydi, kışın zaten pek fark etmiyo eşofman altları da idare ettiriyo insanı

iş yerinde eşofman altı olmaz yaa inan bura geride olnalar 3 katı fiyat burda

kızlarrrrr 2 saattir geçmiş okuyorum, kaç gündür yoktum... yaaa benim bebiş neden neden hareket etmiyor artık, çok çok merak ediyorummm

kızlarrrrr 2 saattir geçmiş okuyorum, kaç gündür yoktum... yaaa benim bebiş neden neden hareket etmiyor artık, çok çok merak ediyorummm

canım sende hissedersin yakında korkma hemen kimimiz erken kimimiz geç hissediyo endişe etme bence

selam kızlar
iki gündür pek sessiz buralar
yarın coşarsınız artık ama ben yokum kadın gelecek evi temizlemeye geceye ancak girerim herhalde
kendinize iyi bakın

evet 2. bebeğim ilkini kaybettim 22. haftasında onu kaybettiğim gece hissetmiştim sadece sinir oluyodum
içimden tabiki kız geçiyo da hayırlı bi evlat istiyorum en önemlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…