2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar iyi haftalar hepinizeeee
cuma günü izinliydim, gardrobumda ve şifonyerimde bebişime yer açmak için tüm kıyafetleri düzenledim, sonra cam kenarlarını sildim sonra da ütümü yaptım derkeeeeen kalçalarımda bir ağrı başladı kiii sonra bacaklarıma yayıldı...ne oturabildim, ne oturduğumda kalkabildim, korkunçtu...cmt doktorcuma sordum normal dedi, eklem ve adalelerinin çalışmalarında değişiklikler oluşuyor aslında en iyi çözüm yüzmekmiş ama şubat ayında pek kolay değil malum onun dışında şımarık kızım bu sefer kendini doğru düzgün göstermedi, babasıyla meraktan çatladık...ama maşallah haftasına göre herşeyi idealmiş...boyu 22 cm kilosu da 450 gr civarında yarın inşallah perinatoloğa gidiyorum detaylı usg için...hayırlı haberlerle dönmek nasip olur inş.
bu arada dün de kızıma Beşiktaşlı hastane çıkışı ve kısa kollu body aldık Allah hayırlısıyla üstünde de görmek nasip etsin...herkes kendine tikkat etsin görüşürük

günaydıııııııın herkese karlı karlı günaydıınnnn buralarda bi kar varki somayın işe zor geldim

Günaydınnn
sibiryadan iyi haftalar dilerim
masama gelemiyorum kaloriferler yapmıyor herzamanki gibi ısıtıcı vardı ayağımın altında oda bozuldu böbreklerim ağrıyor. Başka masaya geçicem arkadaşımın yanına..
Merak etmeyin iyiyiz arada yazarımmm

iş yerinden arkadaşlarım sağolsunlar
biri hırka diğeri pelerin örmiş kızıma. sabah verdiler.
çok mutlu oldum :))))))

ooo kuzum sen işine bak yaa üşütme sakın dikkat et

hay allah. nedir böyle yaaa. insanlar hasta oluyor bu ne duyarsızlıktır

Fmg motrhercare gittim bir tulum35 tl yuh dedim wenıce ve ca ya baktık çok güzel body alt üst takımlar aldım.. Uygundu da.. Dediğin gibi courselde bişey yok.... Olsada dehşşete düştüm pahalı

Fmg motrhercare gittim bir tulum35 tl yuh dedim wenıce ve ca ya baktık çok güzel body alt üst takımlar aldım.. Uygundu da.. Dediğin gibi courselde bişey yok.... Olsada dehşşete düştüm pahalı

egee mothercare'in outleti çok uygun normal mağazası çok uçuk hafta sonu bende baktım patikli tek alt 22 tl

burası kocaman plaza hatta .... Holding :)))))))))))))))) ford bayi utanmıyorlar...

Yazık valla. çok yazık.

Evet çok pahalı canım. bir hastane çıkışını 56TL ye aldım ordan salak gibi. şimdi yanıyorum verdiğim paraya. weniceye hiç bakmadım. güle güle giysin duru hanım.
Hafta sonu Ten'den2 tane gecelik takımı aldım hastane için.
Sonra bebek mobilyası baktık maskoya gittik fiyatlar tekstil hariç sadece mobilya 2.500 TL den başlıyor. 5.600 TL ye kadar takım var. çok pahalı geldi. en uygun olana tekstil perde vs. ekleyince 3000 TL oluyo

cnmm gecmıs olsunnnn.
havalar coook soguk dıkkat etmek gerekkkkk

Sağol canım soğutan ziyade şirkette herkes hasta sürekli bulaşıyo. daha yeni iyileşmişken yine hasta olmasam bari.
Akşam yemekte misafirim vardı. 12 kişi falandık.
Pek dinlenemiyorum da iyice zayıf düştü bünyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…