2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet 2. bebeğim ilkini kaybettim 22. haftasında onu kaybettiğim gece hissetmiştim sadece sinir oluyodum
içimden tabiki kız geçiyo da hayırlı bi evlat istiyorum en önemlisi :)

çok üzüldüm canımm nasıl anladın peki ((

günaydıııııııın herkese karlı karlı günaydıınnnn buralarda bi kar varki somayın işe zor geldim

ben geldim kızlar
günaydın :)

Herkese günaydın kızlaaar

cnmm gecmıs olsunnnn.
havalar coook soguk dıkkat etmek gerekkkkk

ben de h.sonu misaifr ağırladım, feci yoruldum yapmamak lazım..

offf bu ne ya salon takımımı alıyoruzzzz....
ya ınsan dınlenemeyınce cok kotu oluyo bende c.tesı aksamı ole mısafır agırladım ama ben genelde pazar kımseyı cagırmıyorumm cunku ertesı gunu ıs kendıme ayırıyorumm.
gercı sen c.tesı calısıyosunn cnm

channelll senin bebişin hareket etti mi ben de tık yok halaa

yok cnm yaaa artık esım dıokı sen hıssetmıyorsun sanırımm kendımden suphe duyuyorummm.
cuma gunu doktor karnıma vuruo bızımkı ıcerden tekme atıoo esım ve hoca bakıo hıssetmedınmı dıe:)
yok dıorum
doktor bu hafta hussedersın artık kız olduğu ııcn nazık tekmelıyor bıde daha gucsuz dedı:)):)

benim kız herküldü herhalde 16. haftada hissettirdi yaaa

ben de h.sonu misaifr ağırladım, feci yoruldum yapmamak lazım..

olmuyo işte. napalım.
kızlar öksürdükçe kasığıma ağrı giriyor. bebişe zarar gelecek diye çok korkuyorum.

Evet c.tesi yetiştiremiyorum. az kişi olsa yine ağırlardım ama kalabalık zor.
Ben c.tesi zeytinyağlılarımı tatlyı yaptım. yemekleri pazar ancak yetiştirdim.

sıcak bişiler iç canım fazla öksürmemeye dikkat et

calısınca zor cnmm bende cumadan basladımm:)bnmde haftaya yatılı mısafırım var esımın abısı esı felan.(gercı kayınvalıdem sıbel hamıle orda kalmayın demıs ama napalım hotede mı kalcAklar ben davet ettım yıne)
yok cnm hıcbısı olmaz bal felan ye bı yerden bole hakıkı bal felan bal bulursan karabıberle felan ıyı gelebılırrr......

Günaydın canım benim,
biraz daha zamanı var demek ki. acele etme sabırla bekle.
yakında hissedersin.

Bi de bizim şirket diyetisyenine gittim, geçen haftadan beri 2 kilo vermişim panikledim kızlar.. ben öğlen bi sağlık ocağına gideyim de içim rahat etsin , ne biliyim.. yoksa takmıyordum nasıl olsa hissederim diyordum ama şu kilo işi moralimi bozdu.. O kadar da yedim, karnımda küçülmüş gibi geliyor gözüme psikolojik herhalde

Ballı süt içebiliyor musun canım öksürüğünü yumuşatır, ben de hapşırırken feci ağrı hissediyorum..

egee mothercare'in outleti çok uygun normal mağazası çok uçuk hafta sonu bende baktım patikli tek alt 22 tl
ya evet çok şaşırdım.. Outlet nerede

gunaydınn cnmmm.
Vallaa ege agır grıp olmadan su kısı gecırırsın umarımmm

sorma yaa fenayım allahtan müdürüm soba aldırdı şimdi yanıyor masamın altında:))

doktora nezaman gıtcen cnm? bu arada cılekk atıl hoca sanırım randevuyu ıptal etcekmıs sekreterı aradı ole dedı daha bellı deıl ama...
yaa hıcbısı olmaz cnm ne guzel ıste kılo vermıssın....

Ben çarşamba günü doktora gidicem kızlar çok heyecanlıyım sabah şeker yüklemesi öğleden sonra perinatoloji var.. Gelmem o gün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…