evet 2. bebeğim ilkini kaybettim 22. haftasında onu kaybettiğim gece hissetmiştim sadece sinir oluyodum
içimden tabiki kız geçiyo da hayırlı bi evlat istiyorum en önemlisi :)
günaydıııııııın herkese karlı karlı günaydıınnnn buralarda bi kar varki somayın işe zor geldim
ben geldim kızlar
günaydın :)
Günaydınnn
sibiryadan iyi haftalar dilerim
masama gelemiyorum kaloriferler yapmıyor herzamanki gibi ısıtıcı vardı ayağımın altında oda bozuldu böbreklerim ağrıyor. Başka masaya geçicem arkadaşımın yanına..
Merak etmeyin iyiyiz arada yazarımmm
burası kocaman plaza hatta .... Holding :)))))))))))))))) ford bayi utanmıyorlar...
cnmm gecmıs olsunnnn.
havalar coook soguk dıkkat etmek gerekkkkk
cnmm gecmıs olsunnnn.
havalar coook soguk dıkkat etmek gerekkkkk
Yazık valla. çok yazık.
Evet çok pahalı canım. bir hastane çıkışını 56TL ye aldım ordan salak gibi. şimdi yanıyorum verdiğim paraya. weniceye hiç bakmadım. güle güle giysin duru hanım.
Hafta sonu Ten'den2 tane gecelik takımı aldım hastane için.
Sonra bebek mobilyası baktık maskoya gittik fiyatlar tekstil hariç sadece mobilya 2.500 TL den başlıyor. 5.600 TL ye kadar takım var. çok pahalı geldi. en uygun olana tekstil perde vs. ekleyince 3000 TL oluyo
Sağol canım soğutan ziyade şirkette herkes hasta sürekli bulaşıyo. daha yeni iyileşmişken yine hasta olmasam bari.
Akşam yemekte misafirim vardı. 12 kişi falandık.
Pek dinlenemiyorum da iyice zayıf düştü bünyem.
Yazık valla. çok yazık.
Evet çok pahalı canım. bir hastane çıkışını 56TL ye aldım ordan salak gibi. şimdi yanıyorum verdiğim paraya. weniceye hiç bakmadım. güle güle giysin duru hanım.
Hafta sonu Ten'den2 tane gecelik takımı aldım hastane için.
Sonra bebek mobilyası baktık maskoya gittik fiyatlar tekstil hariç sadece mobilya 2.500 TL den başlıyor. 5.600 TL ye kadar takım var. çok pahalı geldi. en uygun olana tekstil perde vs. ekleyince 3000 TL oluyo
Sağol canım soğutan ziyade şirkette herkes hasta sürekli bulaşıyo. daha yeni iyileşmişken yine hasta olmasam bari.
Akşam yemekte misafirim vardı. 12 kişi falandık.
Pek dinlenemiyorum da iyice zayıf düştü bünyem.
channelll senin bebişin hareket etti mi ben de tık yok halaa
channelll senin bebişin hareket etti mi ben de tık yok halaa
yok cnm yaaa artık esım dıokı sen hıssetmıyorsun sanırımm kendımden suphe duyuyorummm.
cuma gunu doktor karnıma vuruo bızımkı ıcerden tekme atıoo esım ve hoca bakıo hıssetmedınmı dıe:)
yok dıorum
doktor bu hafta hussedersın artık kız olduğu ııcn nazık tekmelıyor bıde daha gucsuz dedı:)):)
ben de h.sonu misaifr ağırladım, feci yoruldum yapmamak lazım..
offf bu ne ya salon takımımı alıyoruzzzz....
ya ınsan dınlenemeyınce cok kotu oluyo bende c.tesı aksamı ole mısafır agırladım ama ben genelde pazar kımseyı cagırmıyorumm cunku ertesı gunu ıs kendıme ayırıyorumm.
gercı sen c.tesı calısıyosunn cnm
olmuyo işte. napalım.
kızlar öksürdükçe kasığıma ağrı giriyor. bebişe zarar gelecek diye çok korkuyorum.
Evet c.tesi yetiştiremiyorum. az kişi olsa yine ağırlardım ama kalabalık zor.
Ben c.tesi zeytinyağlılarımı tatlyı yaptım. yemekleri pazar ancak yetiştirdim.
olmuyo işte. napalım.
kızlar öksürdükçe kasığıma ağrı giriyor. bebişe zarar gelecek diye çok korkuyorum.
kozyatağında fmg'cim çokta uygun bebişlerimize aldıklarımıza eklicem birazdan fiyatlarınıda bi bakarsın :)
yok cnm yaaa artık esım dıokı sen hıssetmıyorsun sanırımm kendımden suphe duyuyorummm.
cuma gunu doktor karnıma vuruo bızımkı ıcerden tekme atıoo esım ve hoca bakıo hıssetmedınmı dıe:)
yok dıorum
doktor bu hafta hussedersın artık kız olduğu ııcn nazık tekmelıyor bıde daha gucsuz dedı:)):)
Günaydın canım benim,
biraz daha zamanı var demek ki. acele etme sabırla bekle.
yakında hissedersin.
olmuyo işte. napalım.
ya evet çok şaşırdım.. Outlet neredeegee mothercare'in outleti çok uygun normal mağazası çok uçuk hafta sonu bende baktım patikli tek alt 22 tl
gunaydınn cnmmm.
Vallaa ege agır grıp olmadan su kısı gecırırsın umarımmm
ya cnmm bende kac haftadır gıtmek ıstıodum oraya ama gercekten fıyatlar farklımı?
bıde carfurun karsında nerde
Bi de bizim şirket diyetisyenine gittim, geçen haftadan beri 2 kilo vermişim panikledim kızlar.. ben öğlen bi sağlık ocağına gideyim de içim rahat etsin , ne biliyim.. yoksa takmıyordum nasıl olsa hissederim diyordum ama şu kilo işi moralimi bozdu.. O kadar da yedim, karnımda küçülmüş gibi geliyor gözüme psikolojik herhalde
Ballı süt içebiliyor musun canım öksürüğünü yumuşatır, ben de hapşırırken feci ağrı hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?