2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Fmg geçmiş olsun öksürük fena ağrı yapar.. Ballı süt iyi gelir..
çilek nerdesin sne merak ettim seni?

sorma arkadaşım, 2 gün feciydi işler, yanımda biriyle çalıştım giremedim. Evden girmeye çalıştım sizleri yakalayamadım. Haftasonu misafir falan canım çıktı giremedim.. benim de aklım hep burda kaldı, gerçi dün akşam baktım biraz geçmişe ama herkes iyi di mi? en son kuzu detaylıya girecekti galiba?
ben biraz paniğim bugün nedense..

panikleme canm benimde işteyken fazla hareket etmiyr ama evde uzanınca ediyor. Onun hareketlerini heran hissedemezsin.. Bişey yoktur. Kontrolün ne zman

panikleme canm benimde işteyken fazla hareket etmiyr ama evde uzanınca ediyor. Onun hareketlerini heran hissedemezsin.. Bişey yoktur. Kontrolün ne zman

c.tesi kontrolüm. ben daha hiç hissetmedim hareketleri bekliyorum ümitle :) yok kilo vermişim nasıl oldu anlamadım , bi de karnım küçüldü gibi geldi. hareket de hissedemeyince hala panikledim. ben zaten kontrol günleri yaklaşmaya başlayınca hep böyle oluyorum :)

sıcak bişiler iç canım fazla öksürmemeye dikkat et

Elimde değil çok fena gıcık var boğazımda

kozyatağında fmg'cim çokta uygun bebişlerimize aldıklarımıza eklicem birazdan fiyatlarınıda bi bakarsın :)

tamam canım bana uzak ama belki gidebilirim.

Zor oluyo canım ama napıcaksın işte.
burda hakiki bal bulmam biraz zor. eve gidince bakarım artık.

Git için rahat etsin ama bişey yoktur canım. aklına kötü şeyler getirme.
Nane limon içtim şimdi bol limonlu inşallah iyi gelir.

bende yaa bu seninle alakalı değil.20.haftaya gir hissedersn meraklanma. Ben bile hareket halindeysen hiç anlamıyorum.
Ben cumartesi bebek mevlidine gitim 40 çıkmıştı daaha minnak bişeydi.. Nasıl gazlı bir bebek hiç uyumuyor ağlıyor annesi dellenmiş durumda allahım elifin gözü korktu diyorlar. Napcaz yaaaa(

:):):):):) kotu benzetme oldu yaaa.........

yok yok aksine süperdi. çok gldüm..

Bugun benim yetiştirmem gerek işlerim var malum ay sonu ve tarih olarak geri dönüş yok.. Pek fazla giremem sakin olur zaten burası karneyi alan gitmiştir. öykümde gitti sanırım annesine:)

Fmg geçmiş olsun öksürük fena ağrı yapar.. Ballı süt iyi gelir..
çilek nerdesin sne merak ettim seni?

Eve gidince içerim canım sağol.
Çarşamba gidiyosun demek ne güzel. ben c.tesi gideceğim ayrıntılıya.
Cuma akşamı doktorumu aradım. tetanoz aşını yaptır dedi.
şeker yüklemesini sormayı unuttum.
bu haftada mı yapılması gerekiyormuş?

valla banada anlatıolar herkes dıokı bol bol uyu gez sonra cok ozlıceksınn..
bıde karnını usutursen bebek gazlı oluomus sozde ben hıc vanıla gıymem gaz lafı yuzunden sımdı gıyıyorumm.
h.sonu bnm bı ark geldı kız ıkız bebeklere 11 kılo almıs veeeee ıkı bebeğide 3,5 kılo dogduu. esım dıokıııııııı feysssssss al:))::):):)

günaydın herkesee..
bende gribim öksürük filanda var 2 gündürde biraz geçti gibi bugün.
çilek benimde sanki küçülmüş gibi geliyo karnım 4 kilo almıştım işte bi kaç gün önce baktım almamışım daha aynıyım.hastalıktnamı ne bilmiyorum iştahta gitti.
bende bebeği besleyemeyceğim diye üzülüyorum ya..
çok zayıf hamile kaldım ben 42 kiloyla hamile kaldım şimdi 46 kiloyum.bide çalıştığım için çok fazla düzgünde beslenemiyorum

bide haberlede izleidm kzılar bebek doğunca ağzına az bişey soda verirseniz yaha hac hurması varya onun suyundan sıkarsanız gaz problmei olmuyormuş

aaaaaa yuh deseydin arkadaşına kötü örnek..:)) ama maşalah bebişleri almış..
Beebk gazlı olunca zor yaa((

bu haftada yapılıyormuş canım sen gidince sorarsın nasılsa 15te bir gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…