ya evet çok şaşırdım.. Outlet nerede
sorma yaa fenayım allahtan müdürüm soba aldırdı şimdi yanıyor masamın altında:))
Fmg geçmiş olsun öksürük fena ağrı yapar.. Ballı süt iyi gelir..
çilek nerdesin sne merak ettim seni?
e5'in öteki tarafında byotel mi ne öyle bir otel var ya onun tam karşısında, 4-5 katlı bir bina..
Ben çarşamba günü doktora gidicem kızlar çok heyecanlıyım sabah şeker yüklemesi öğleden sonra perinatoloji var.. Gelmem o gün:))
Ben çarşamba günü doktora gidicem kızlar çok heyecanlıyım sabah şeker yüklemesi öğleden sonra perinatoloji var.. Gelmem o gün:))
panikleme canm benimde işteyken fazla hareket etmiyr ama evde uzanınca ediyor. Onun hareketlerini heran hissedemezsin.. Bişey yoktur. Kontrolün ne zmansorma arkadaşım, 2 gün feciydi işler, yanımda biriyle çalıştım giremedim. Evden girmeye çalıştım sizleri yakalayamadım. Haftasonu misafir falan canım çıktı giremedim.. Benim de aklım hep burda kaldı, gerçi dün akşam baktım biraz geçmişe ama herkes iyi di mi? En son kuzu detaylıya girecekti galiba?
Ben biraz paniğim bugün nedense..
ayyy duru kızı gorus gunu deseneee hayırlı haberle gelırsın ınsallah cnmmm
panikleme canm benimde işteyken fazla hareket etmiyr ama evde uzanınca ediyor. Onun hareketlerini heran hissedemezsin.. Bişey yoktur. Kontrolün ne zman
görüş günü hahahaha süper di
sıcak bişiler iç canım fazla öksürmemeye dikkat et
kozyatağında fmg'cim çokta uygun bebişlerimize aldıklarımıza eklicem birazdan fiyatlarınıda bi bakarsın :)
calısınca zor cnmm bende cumadan basladımm:)bnmde haftaya yatılı mısafırım var esımın abısı esı felan.(gercı kayınvalıdem sıbel hamıle orda kalmayın demıs ama napalım hotede mı kalcAklar ben davet ettım yıne)
yok cnm hıcbısı olmaz bal felan ye bı yerden bole hakıkı bal felan bal bulursan karabıberle felan ıyı gelebılırrr......
Bi de bizim şirket diyetisyenine gittim, geçen haftadan beri 2 kilo vermişim panikledim kızlar.. ben öğlen bi sağlık ocağına gideyim de içim rahat etsin , ne biliyim.. yoksa takmıyordum nasıl olsa hissederim diyordum ama şu kilo işi moralimi bozdu.. O kadar da yedim, karnımda küçülmüş gibi geliyor gözüme psikolojik herhalde
Ballı süt içebiliyor musun canım öksürüğünü yumuşatır, ben de hapşırırken feci ağrı hissediyorum..
bende yaa bu seninle alakalı değil.20.haftaya gir hissedersn meraklanma. Ben bile hareket halindeysen hiç anlamıyorum.c.tesi kontrolüm. Ben daha hiç hissetmedim hareketleri bekliyorum ümitle :) yok kilo vermişim nasıl oldu anlamadım , bi de karnım küçüldü gibi geldi. Hareket de hissedemeyince hala panikledim. Ben zaten kontrol günleri yaklaşmaya başlayınca hep böyle oluyorum :)
:):):):):) kotu benzetme oldu yaaa.........
Fmg geçmiş olsun öksürük fena ağrı yapar.. Ballı süt iyi gelir..
çilek nerdesin sne merak ettim seni?
bende yaa bu seninle alakalı değil.20.haftaya gir hissedersn meraklanma. Ben bile hareket halindeysen hiç anlamıyorum.
Ben cumartesi bebek mevlidine gitim 40 çıkmıştı daaha minnak bişeydi.. Nasıl gazlı bir bebek hiç uyumuyor ağlıyor annesi dellenmiş durumda allahım elifin gözü korktu diyorlar. Napcaz yaaaa(
yok yok aksine süperdi. çok gldüm..
c.tesi kontrolüm. ben daha hiç hissetmedim hareketleri bekliyorum ümitle :) yok kilo vermişim nasıl oldu anlamadım , bi de karnım küçüldü gibi geldi. hareket de hissedemeyince hala panikledim. ben zaten kontrol günleri yaklaşmaya başlayınca hep böyle oluyorum :)
ege kuzu bugün dr a mı gidcekti unuttum nerde o:26:
kuzu cuma gitti dr. Bugun ev talıncak ya salıda yok çarşamba gelicek
aaaaaa yuh deseydin arkadaşına kötü örnek..:)) ama maşalah bebişleri almış..valla banada anlatıolar herkes dıokı bol bol uyu gez sonra cok ozlıceksınn..
Bıde karnını usutursen bebek gazlı oluomus sozde ben hıc vanıla gıymem gaz lafı yuzunden sımdı gıyıyorumm.
H.sonu bnm bı ark geldı kız ıkız bebeklere 11 kılo almıs veeeee ıkı bebeğide 3,5 kılo dogduu. Esım dıokıııııııı feysssssss al:))::):):)
eve gidince içerim canım sağol.
çarşamba gidiyosun demek ne güzel. Ben c.tesi gideceğim ayrıntılıya.
Cuma akşamı doktorumu aradım. Tetanoz aşını yaptır dedi.
şeker yüklemesini sormayı unuttum.
Bu haftada mı yapılması gerekiyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?