Elimde değil çok fena gıcık var boğazımda
tamam canım bana uzak ama belki gidebilirim.
Zor oluyo canım ama napıcaksın işte.
burda hakiki bal bulmam biraz zor. eve gidince bakarım artık.
Git için rahat etsin ama bişey yoktur canım. aklına kötü şeyler getirme.
Nane limon içtim şimdi bol limonlu inşallah iyi gelir.
valla banada anlatıolar herkes dıokı bol bol uyu gez sonra cok ozlıceksınn..
bıde karnını usutursen bebek gazlı oluomus sozde ben hıc vanıla gıymem gaz lafı yuzunden sımdı gıyıyorumm.
h.sonu bnm bı ark geldı kız ıkız bebeklere 11 kılo almıs veeeee ıkı bebeğide 3,5 kılo dogduu. esım dıokıııııııı feysssssss al:))::):):)
aaaaaa yuh deseydin arkadaşına kötü örnek..:)) ama maşalah bebişleri almış..
Beebk gazlı olunca zor yaa((
bu haftada yapılıyormuş canım sen gidince sorarsın nasılsa 15te bir gidiyorsun
bende yaa bu seninle alakalı değil.20.haftaya gir hissedersn meraklanma. Ben bile hareket halindeysen hiç anlamıyorum.
Ben cumartesi bebek mevlidine gitim 40 çıkmıştı daaha minnak bişeydi.. Nasıl gazlı bir bebek hiç uyumuyor ağlıyor annesi dellenmiş durumda allahım elifin gözü korktu diyorlar. Napcaz yaaaa(
yok yok aksine süperdi. çok gldüm..
geçmiş olsun cnm ama sanırım bı zamanda herkesde var o benimde karnım çekmiş gibi küçülmüştü.. Annemin bile dikkatini çekmişti..çalışınca bende düzgün beslenemediğimi düşünüyrumgünaydın herkesee..
Bende gribim öksürük filanda var 2 gündürde biraz geçti gibi bugün.
çilek benimde sanki küçülmüş gibi geliyo karnım 4 kilo almıştım işte bi kaç gün önce baktım almamışım daha aynıyım.hastalıktnamı ne bilmiyorum iştahta gitti.
Bende bebeği besleyemeyceğim diye üzülüyorum ya..
çok zayıf hamile kaldım ben 42 kiloyla hamile kaldım şimdi 46 kiloyum.bide çalıştığım için çok fazla düzgünde beslenemiyorum
maşallah ona. Benimki kesin üşüdü büzüşt çocuk. Bide gaz avr bugun anlamıyorum o yüzdne. Gurul gurul karnımhıımmm unutmuşum benBenim kız şuanda hepinizin yerine oynuyor içerde
bide haberlede izleidm kzılar bebek doğunca ağzına az bişey soda verirseniz yaha hac hurması varya onun suyundan sıkarsanız gaz problmei olmuyormuş
şifa olsunn
o nassı bişey yaaa :) 7 kilo zaten bebekler, bikaç kilo da su :) ben mümkün diil yapamam :)
haftaya bekliyorumm o zaman hareketleri :)
ben de çok gazlı bi insanım kesin bebeğe de geçicek( bi arkadaşım hiç uyumuyormuş gazdan, benim de gözüm korktu
kızlar ben doğumdan eve döndüğümüzde kaç kilo kaybetmiş olarak dönücez merak içindeyim.. Aranızda deneyimi olanlar söyleyebilir mi acaba yaaa kaç kilo gitti ..
Ben çarşamba günü doktora gidicem kızlar çok heyecanlıyım sabah şeker yüklemesi öğleden sonra perinatoloji var.. Gelmem o gün:))
Sağol canım :)
herkesin bünyesi farklı sonuçta. çok kasmamak lazım.
merhaba egecim, hayırlı haberler alırsın inşallah
3.250 bebek +eşi suyu derken 8 kilom gitti. Kalanıda fazlasıyla 10 ayda geri verdim. 58 ile kalmıştım 49 a düştüm 10 ayda:)) emzirerek ve bol su içerek
bencede kasmaya gerek yok ama arkadas son 3 gune kadar cam sıldım dıe anlayıo bıde
esımın tepkısı" sen bunu ıyı bısi yaptım dıemı anlatıyorsun ya bebeklere bişi olsaydı" dıyo kıza:):):)
cok guldum ya bence bu kılo ısı bunye ısı sağlıcakla dogusnlarda baska bısı ıstemıyorummmm
ankara istikametinde çilek mobilya var yanyol üzerinde hemen onun arkasında bir binada demsa demstok diye geçiyo adıya cnmm bende kac haftadır gıtmek ıstıodum oraya ama gercekten fıyatlar farklımı?
bıde carfurun karsında nerde
cnmm nasılsınn.. Inşallah güzel haber alırız hepimizde..
Senin as sonucun ne zaman çıkacak az kaldı değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?