2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şifa olsunn

o nassı bişey yaaa :) 7 kilo zaten bebekler, bikaç kilo da su :) ben mümkün diil yapamam :)

aaaaaa yuh deseydin arkadaşına kötü örnek..:)) ama maşalah bebişleri almış..
Beebk gazlı olunca zor yaa((

bu haftada yapılıyormuş canım sen gidince sorarsın nasılsa 15te bir gidiyorsun

doktoruma 1 ay sonra gidicem. ayrıntılıya gideceğim adam bilmez. telefon eder sorarım ben.

haftaya bekliyorumm o zaman hareketleri :)
ben de çok gazlı bi insanım kesin bebeğe de geçicek ( bi arkadaşım hiç uyumuyormuş gazdan, benim de gözüm korktu

geçmiş olsun cnm ama sanırım bı zamanda herkesde var o benimde karnım çekmiş gibi küçülmüştü.. Annemin bile dikkatini çekmişti..çalışınca bende düzgün beslenemediğimi düşünüyrum( napalım

hıımmm unutmuşum ben Benim kız şuanda hepinizin yerine oynuyor içerde
maşallah ona. Benimki kesin üşüdü büzüşt çocuk. Bide gaz avr bugun anlamıyorum o yüzdne. Gurul gurul karnım

bide haberlede izleidm kzılar bebek doğunca ağzına az bişey soda verirseniz yaha hac hurması varya onun suyundan sıkarsanız gaz problmei olmuyormuş

aa onu bana cumartesi mevlitte söylediler.. Haberlerde çıkmış:) ne derece doğru bilmem..

kızlar ben doğumdan eve döndüğümüzde kaç kilo kaybetmiş olarak dönücez merak içindeyim.. aranızda deneyimi olanlar söyleyebilir mi acaba yaaa kaç kilo gitti ..

bebekler sağlıklı nprmal kiloda doğsunalrda inş.Allahın izniyle..demekki karın küçülüyor bazı dönemler..

kızlar ben doğumdan eve döndüğümüzde kaç kilo kaybetmiş olarak dönücez merak içindeyim.. Aranızda deneyimi olanlar söyleyebilir mi acaba yaaa kaç kilo gitti ..

3.250 bebek +eşi suyu derken 8 kilom gitti. Kalanıda fazlasıyla 10 ayda geri verdim. 58 ile kalmıştım 49 a düştüm 10 ayda:)) emzirerek ve bol su içerek

çilek daha o kadar güçlü hissedilmiyor zaten.böyle seğirme kırpma gibi bişeyler..sendede çok gaz sorunu varsa hissedmiyosndur ondan belki.yada bebeği hareketyile bağırsak hareketleri karıştırılabilir yazıyodu

Sağol canım :)

herkesin bünyesi farklı sonuçta. çok kasmamak lazım.

bencede kasmaya gerek yok ama arkadas son 3 gune kadar cam sıldım dıe anlayıo bıde
esımın tepkısı" sen bunu ıyı bısi yaptım dıemı anlatıyorsun ya bebeklere bişi olsaydı" dıyo kıza:):):)
cok guldum ya bence bu kılo ısı bunye ısı sağlıcakla dogusnlarda baska bısı ıstemıyorummmm

3.250 bebek +eşi suyu derken 8 kilom gitti. Kalanıda fazlasıyla 10 ayda geri verdim. 58 ile kalmıştım 49 a düştüm 10 ayda:)) emzirerek ve bol su içerek

Offf egecim üstüne 9 kilo vermişsin maşallah.
ben de zayıflarmıyım acaba çok merak ediyorum.
kaç ay emzirdin?

18 şubatta benimde kntorl ayırıntılı ultrson.daha cinsiyetini göstermiyo anca o zaman öğrenebilicem.çin takviöine göre doğru çıktımı kızlar sizin

aynen öyle sağlıkla doğsunlar inşallah canım.
gerisi hikaye.

ya cnmm bende kac haftadır gıtmek ıstıodum oraya ama gercekten fıyatlar farklımı?
bıde carfurun karsında nerde
ankara istikametinde çilek mobilya var yanyol üzerinde hemen onun arkasında bir binada demsa demstok diye geçiyo adı

cicileri ekledimmm kızlarrr

cnmm nasılsınn.. Inşallah güzel haber alırız hepimizde..
Senin as sonucun ne zaman çıkacak az kaldı değilmi..

iyiyim canım saol,dediğin gibi hepimiz güzel haberler alalım inşallah.As sonucu 11 Şubat günler geçmiyor iyi haber alayımda rahatlayım valla rüyalarıma giriyor inanır mısın hergün saçma sapan şeyler görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…