benim karnım büyümeye devam ediyor ama yanlar ve popom eridi.
karnım iyice ortaya çıktı.
kızlar ben doğumdan eve döndüğümüzde kaç kilo kaybetmiş olarak dönücez merak içindeyim.. aranızda deneyimi olanlar söyleyebilir mi acaba yaaa kaç kilo gitti ..
hatta birkaç güne kadar bekle:)) mutlaka oynuyordur gazlı isen anlamaayabilirsin..
3.250 bebek +eşi suyu derken 8 kilom gitti. Kalanıda fazlasıyla 10 ayda geri verdim. 58 ile kalmıştım 49 a düştüm 10 ayda:)) emzirerek ve bol su içerek
çilek daha o kadar güçlü hissedilmiyor zaten.böyle seğirme kırpma gibi bişeyler..sendede çok gaz sorunu varsa hissedmiyosndur ondan belki.yada bebeği hareketyile bağırsak hareketleri karıştırılabilir yazıyodu
18 şubatta benimde kntorl ayırıntılı ultrson.daha cinsiyetini göstermiyo anca o zaman öğrenebilicem.çin takviöine göre doğru çıktımı kızlar sizin
oy maşallahhhhhh benimde karnım çıktı arkam eridi..benim karnım büyümeye devam ediyor ama yanlar ve popom eridi.
Karnım iyice ortaya çıktı.
cnm ben besili hollanda ineği olduğumdan 15 ay emzirdim hala emiyordu kesmek zorunda kaldım yazdı annem yeter artık bu sıcakta dedi ekşiycek sütün dedi:)) koca çocuktu ayakta emyordu artık.kestim..offf egecim üstüne 9 kilo vermişsin maşallah.
Ben de zayıflarmıyım acaba çok merak ediyorum.
Kaç ay emzirdin?
18 şubatta benimde kntorl ayırıntılı ultrson.daha cinsiyetini göstermiyo anca o zaman öğrenebilicem.çin takviöine göre doğru çıktımı kızlar sizin
iyiyim canım saol,dediğin gibi hepimiz güzel haberler alalım inşallah.as sonucu 11 şubat günler geçmiyor iyi haber alayımda rahatlayım valla rüyalarıma giriyor inanır mısın hergün saçma sapan şeyler görüyorum
benim ne çin ne rus hiç birşey doğru çıkmadı canım.Ama hissettiğim çıktı :)))
sen ama dıkkat edıyorsun dımı cnm
oyuzden erımıstır......
oy maşallahhhhhh benimde karnım çıktı arkam eridi..
cnm ben besili hollanda ineği olduğumdan 15 ay emzirdim hala emiyordu kesmek zorunda kaldım yazdı annem yeter artık bu sıcakta dedi ekşiycek sütün dedi:)) koca çocuktu ayakta emyordu artık.kestim..
çin takvimi iki kızımda da doğru çıktı..
kolay değil allah yardım etsin.. Hiiiçç bişeycik çıkmıycak annesi bizim topiğin bebekleri kuwetli maşallah. üzemz annelerini onlar..
kızlar günaydın..bebek hareketlerini ben de cok yogun hissedenlerdenim ..hatta akşam yatınca sırt üstü özelllikle epey bi rahatsız bile ediyo uyutmuyo..ama bugün pek sesi cıkmıyo nazarmı ettim cocuga ne?bence tam bi segirme gibi oluyo pıtpıt içinden kapı vuruluyo sanki ama bagırsak hareketleriyle karıştırmak imkansız bence cünkü cok farklı..hissetmeyenler de en kısa zamanda hissetsin inşllahh...
Saol canım yaa . İnşallah iyi haber alacağım dualarınızı eksik etmeyin siz de ne olur
veririsinz koşturma uyksuuzluk emzirme derkenn..ege süpersin valla yaaa maşallaahhh.. Bizlerde öyle çabucak kilo veririz inşallaaaah..
evet cnmm baya emdi çok şükür.. Ben çalışmıyordum eylül 10 aylık oldu öyle başladım işe. Ama sonrasında sabahları erken kalkıp emzirdim öğlen çobalar felan yoğurtla idare etti akşam geldikten sabaaha kadar emzirdim. Eylül büyük olduu için öğlen yemekle idare etti.belki de o yüzden ama sıkı diyet yapmıyorum.
Galiba en baştaki o hızlı kilo alımı durdu.
Maşallah çok emzirmişsin :)
ondan zayıfladın. O dönemde çalışıyormuydun?
Sütünü sağıp nasıl muhafaza ettin?
evt eylülde kalkış oluyorsun..ege ben 1985 doğumluyum.en son tarih 18 eylül.çin takvimine göre eylüldemi hamile kalmış olyorum ekimde mi peki.bunu nasıl anlayıp bakacağım
aynen cnm gaz daha yukarlarda oluyor ama bebiş altta.. Ama ilerleyen zamandalar benim şuan öyle bebekte bazen yukarda tekmelediğinde gazda varsa hissedemiyorumkızlar günaydın..bebek hareketlerini ben de cok yogun hissedenlerdenim ..hatta akşam yatınca sırt üstü özelllikle epey bi rahatsız bile ediyo uyutmuyo..ama bugün pek sesi cıkmıyo nazarmı ettim cocuga ne?Bence tam bi segirme gibi oluyo pıtpıt içinden kapı vuruluyo sanki ama bagırsak hareketleriyle karıştırmak imkansız bence cünkü cok farklı..hissetmeyenler de en kısa zamanda hissetsin inşllahh...
saol canım yaa . Inşallah iyi haber alacağım dualarınızı eksik etmeyin siz de ne olur
ege ben 1985 doğumluyum.en son tarih 18 eylül.çin takvimine göre eylüldemi hamile kalmış olyorum ekimde mi peki.bunu nasıl anlayıp bakacağım
aylulde sayılıyorsun sanırım cnmm ben baktım kız gıbı gozukuyorr
bnmkı tutmustu rusa gore tutmamıstı
ama cıne gore cıkmayanlarda cok olduu
iyi haber alıcaksın tabi canım yaaaa iyi düşün ii olsun okiş
bende hep erkek hissetitm ama gösterimyosa kızdır diyor herkes.o yüzden bilemiyorum şu an
kızlar günaydın..bebek hareketlerini ben de cok yogun hissedenlerdenim ..hatta akşam yatınca sırt üstü özelllikle epey bi rahatsız bile ediyo uyutmuyo..ama bugün pek sesi cıkmıyo nazarmı ettim cocuga ne?bence tam bi segirme gibi oluyo pıtpıt içinden kapı vuruluyo sanki ama bagırsak hareketleriyle karıştırmak imkansız bence cünkü cok farklı..hissetmeyenler de en kısa zamanda hissetsin inşllahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?