2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben doğumdan eve döndüğümüzde kaç kilo kaybetmiş olarak dönücez merak içindeyim.. aranızda deneyimi olanlar söyleyebilir mi acaba yaaa kaç kilo gitti ..

Benim bir arkadaşımdan 7 kilo gitmişti

hatta birkaç güne kadar bekle:)) mutlaka oynuyordur gazlı isen anlamaayabilirsin..

inşalllahhh, oynasın ilk iş size haber vericem zatennn :)

3.250 bebek +eşi suyu derken 8 kilom gitti. Kalanıda fazlasıyla 10 ayda geri verdim. 58 ile kalmıştım 49 a düştüm 10 ayda:)) emzirerek ve bol su içerek

süpermişşşşşşşş, Egecim sen ne kadar emzirmiştin? Ay darısı başmızaaaa...

Umarım canım, iyi olsun da geç hissediyim yeter ki iyi olduğunu biliyim

benim karnım büyümeye devam ediyor ama yanlar ve popom eridi.
Karnım iyice ortaya çıktı.
oy maşallahhhhhh benimde karnım çıktı arkam eridi..

offf egecim üstüne 9 kilo vermişsin maşallah.
Ben de zayıflarmıyım acaba çok merak ediyorum.
Kaç ay emzirdin?
cnm ben besili hollanda ineği olduğumdan 15 ay emzirdim hala emiyordu kesmek zorunda kaldım yazdı annem yeter artık bu sıcakta dedi ekşiycek sütün dedi:)) koca çocuktu ayakta emyordu artık.kestim..

18 şubatta benimde kntorl ayırıntılı ultrson.daha cinsiyetini göstermiyo anca o zaman öğrenebilicem.çin takviöine göre doğru çıktımı kızlar sizin

çin takvimi iki kızımda da doğru çıktı..

kolay değil allah yardım etsin.. Hiiiçç bişeycik çıkmıycak annesi bizim topiğin bebekleri kuwetli maşallah. üzemz annelerini onlar..

sen ama dıkkat edıyorsun dımı cnm
oyuzden erımıstır......

Belki de o yüzden ama sıkı diyet yapmıyorum.
galiba en baştaki o hızlı kilo alımı durdu.

Maşallah çok emzirmişsin :)
ondan zayıfladın. o dönemde çalışıyormuydun?
sütünü sağıp nasıl muhafaza ettin?

ege ben 1985 doğumluyum.en son tarih 18 eylül.çin takvimine göre eylüldemi hamile kalmış olyorum ekimde mi peki.bunu nasıl anlayıp bakacağım

kızlar günaydın..bebek hareketlerini ben de cok yogun hissedenlerdenim ..hatta akşam yatınca sırt üstü özelllikle epey bi rahatsız bile ediyo uyutmuyo..ama bugün pek sesi cıkmıyo nazarmı ettim cocuga ne? bence tam bi segirme gibi oluyo pıtpıt içinden kapı vuruluyo sanki ama bagırsak hareketleriyle karıştırmak imkansız bence cünkü cok farklı..hissetmeyenler de en kısa zamanda hissetsin inşllahh...

günaydınn

ege süpersin valla yaaa maşallaahhh.. Bizlerde öyle çabucak kilo veririz inşallaaaah..
veririsinz koşturma uyksuuzluk emzirme derkenn..

evet cnmm baya emdi çok şükür.. Ben çalışmıyordum eylül 10 aylık oldu öyle başladım işe. Ama sonrasında sabahları erken kalkıp emzirdim öğlen çobalar felan yoğurtla idare etti akşam geldikten sabaaha kadar emzirdim. Eylül büyük olduu için öğlen yemekle idare etti.

ege ben 1985 doğumluyum.en son tarih 18 eylül.çin takvimine göre eylüldemi hamile kalmış olyorum ekimde mi peki.bunu nasıl anlayıp bakacağım
evt eylülde kalkış oluyorsun..

aynen cnm gaz daha yukarlarda oluyor ama bebiş altta.. Ama ilerleyen zamandalar benim şuan öyle bebekte bazen yukarda tekmelediğinde gazda varsa hissedemiyorum

bende hep erkek hissetitm ama gösterimyosa kızdır diyor herkes.o yüzden bilemiyorum şu an

Ben de hiçbiri çıkmadı, ne vücut yapım, ne hissettiklerim (ki anneler hissediyor derler) ne canımın istedikleri, ne rus ne çin takvimi hiçbişey :) bitek yüzük testi doğru çıktı :)

Amin canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…