2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız? ben berbat yoğun bi şekilde güne başladım, sinirlerim gerildi sabah sabah..neyse biraz azaldı o yoğunluk, birazdan yine devam eder..

18 şubatta benimde kntorl ayırıntılı ultrson.daha cinsiyetini göstermiyo anca o zaman öğrenebilicem.çin takviöine göre doğru çıktımı kızlar sizin

benim kız görünüyordu ama erkek bebişim, tutmadı canım..

kızlar ben çıkıyorum. kendinize dikkat edin
kolay gelsin bende fazla yazamıyorum sürekli iş geliyor..

süperrrr çok tatlııı maşallah annesi içindeki fıstığa

hemşo günaydınn. gerilme kız benimde yoğun deli gibiyim aysonu böyle oluyorum ama arada ceee yapıyorumm. bugun böyle napalımm..

hemşo günaydınn. gerilme kız benimde yoğun deli gibiyim aysonu böyle oluyorum ama arada ceee yapıyorumm. bugun böyle napalımm..

evet bi geçse şu ay sonu, aslında bi mayısa gelsek de izne ayrılsak artık dimi :)) ben haziran başında anca ayrılırım gerçi..

bluee benim çizelgeyi pembe yaparmısın sonra müsait olunca. acelesi yok..

yaparım tabi canım, bana satla muhtemel doğum tarihini yaz, bi de başlık aynı mı kalsın?

selam kızlar geçmişi okudum ne güzel herkes gayet iyi ..bende çarşamba gidicem kontrole
haftasonu çok evham yaptım bebekle ilgili ama okuduğum kadarıyla kontrol yaklaşınca herkesi bi telaş alıyo inşallah bu haftaki kontrollerdende güzel haberler getiririz hepimiz

bende mayısda ayrılırım sanırım. ortalarına doğru..
sat 30 ağustos
doğum 06.06.2011 aynı kalsın herşşey sadece renk değişsin. teşekkürler cnm

nedense içimde bi hüzün var yaa bugün
neden mi o ?????????
yerim seni kuzu yok sende onumu özledin biz varız..
zaten tatil diye evhanımları gitmiştir bir yerlere.

selam cnm aynı gün gidicez sneinle inşallah güzel haberlerle geliriz. bende heyecanlıyım..

ayyy atıl hocanın sekreterı aramıs sımdı esımı 2 gun sonraya kaydırmıs randevuyu ama bakıcakmısss coook sevındım yaaa su adama gıtsemde bı rahatlasammmmmmmmm

evet evet kuzu yok diye sanırsam
yok yaa şimdi biran çöküverdi üzerime öğlen evede gidemicem yürüyemem her yerde fena akr avr eşimede gel beni götür tekrar geri getir diyemem sabah işe beni getrdi zaten bide akşam almaya gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…