kızlar ben çıkıyorum. kendinize dikkat edin
18 şubatta benimde kntorl ayırıntılı ultrson.daha cinsiyetini göstermiyo anca o zaman öğrenebilicem.çin takviöine göre doğru çıktımı kızlar sizin
kızlar ben çıkıyorum. kendinize dikkat edin
haymaşallah:)
canımmmm masalahhhh gayet ıyı gozukuyorsun haftana yakısır:):)
:))) hele bir tane vaaar kocam dedi ki doğuma gider gibi çıkmışsın :) evdeki bilgisayrda kalmış ekleyemedim o yüzden o çok komikti :)
sağol canım ama bugün miniciğiz işte :) gazdan ben şişiyorum galiba
kolay gelsin bende fazla yazamıyorum sürekli iş geliyor..kızlar ben çıkıyorum. kendinize dikkat edin
süperrrr çok tatlııı maşallah annesi içindeki fıstığa
günaydın kızlar nasılsınız? ben berbat yoğun bi şekilde güne başladım, sinirlerim gerildi sabah sabah..neyse biraz azaldı o yoğunluk, birazdan yine devam eder..
benim kız görünüyordu ama erkek bebişim, tutmadı canım..
cnm o kendını buyutur en sonn ne zaman gıtmıstınız doktora nasıldı hanfendıı
en son 8 ocaktı gayet iyiydi, 1 ay geçti ama üstünden
hemşo günaydınn. gerilme kız benimde yoğun deli gibiyim aysonu böyle oluyorum ama arada ceee yapıyorumm. bugun böyle napalımm..
bluee benim çizelgeyi pembe yaparmısın sonra müsait olunca. acelesi yok..
bende mayısda ayrılırım sanırım. ortalarına doğru..evet bi geçse şu ay sonu, aslında bi mayısa gelsek de izne ayrılsak artık dimi :)) ben haziran başında anca ayrılırım gerçi..
yaparım tabi canım, bana satla muhtemel doğum tarihini yaz, bi de başlık aynı mı kalsın?
neden mi o ?????????nedense içimde bi hüzün var yaa bugün
selam cnm aynı gün gidicez sneinle inşallah güzel haberlerle geliriz. bende heyecanlıyım..selam kızlar geçmişi okudum ne güzel herkes gayet iyi ..bende çarşamba gidicem kontrole
haftasonu çok evham yaptım bebekle ilgili ama okuduğum kadarıyla kontrol yaklaşınca herkesi bi telaş alıyo inşallah bu haftaki kontrollerdende güzel haberler getiririz hepimiz
bende mayısda ayrılırım sanırım. ortalarına doğru..
sat 30 ağustos
doğum 06.06.2011 aynı kalsın herşşey sadece renk değişsin. teşekkürler cnm
neden mi o ?????????
yerim seni kuzu yok sende onumu özledin biz varız..
zaten tatil diye evhanımları gitmiştir bir yerlere.
selam cnm aynı gün gidicez sneinle inşallah güzel haberlerle geliriz. bende heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?