2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy atıl hocanın sekreterı aramıs sımdı esımı 2 gun sonraya kaydırmıs randevuyu ama bakıcakmısss coook sevındım yaaa su adama gıtsemde bı rahatlasammmmmmmmm
hadi gözünaydın inşallah gidersin güzel haber alırısın..

gitme eve yemek sipariş et orda ye . düşersin felan yazık yoollarda

ben şubat sonunda ayrılıyorum kızlar doğum izniyle birlikte işi bırakıcağımı öğrendiler
şubat sonu çık dediler sgk çıkışını yapmayız dediler bende kabul ettim sanırım yerime daha düşük maaşlı birini bulucaklar birde zam ayı malum erkenden koydular kapı önüne...inşallah canım güzel haberler getiririz sorma çok heyecan yapıyorum birde daha çok düzenli hareketlerini hissetmediğim için hissedemediğim gün panik oluyorum

Son düzenleme:

tazminat vermiycekler o zaman .. hımm kötü oldu ama kaç yıldır çalışıyorsun orda

tazminat vermiycekler o zaman .. hımm kötü oldu ama kaç yıldır çalışıyorsun orda

burada her yıl bir maaş tazminat adı altında veriyolar onunla ilgili bir sorun yok onun için
zaten alamama gibi bir sıkıntım olsa sorun çıkarırdım 12 yılı göz göre göre heba etmezdim

nedense içimde bi hüzün var yaa bugün

yaaa neden hüzünlü olma ben de öyleyim zaten ağlarım walla

demek herkes aynı , kontrol yaklaştıkça bir panik hali:)

ayyy atıl hocanın sekreterı aramıs sımdı esımı 2 gun sonraya kaydırmıs randevuyu ama bakıcakmısss coook sevındım yaaa su adama gıtsemde bı rahatlasammmmmmmmm

channel sen ne aman gidiyorsun Atıl Hocaya? Kaç haftalık olacaksın gittiğinde?

hadi gözünaydın inşallah gidersin güzel haber alırısın..

gitme eve yemek sipariş et orda ye . düşersin felan yazık yoollarda

yok canım gitmicem burda yerim artık napıyım gidipde sakarlık vardır bende düşerim yani

aynen valla. tekmeleri hisseemiyorum heyecandan delir,yorum kendimi dinlemekten

hoca 20+6 ya. vermıstı ama 21+2 olucam gıdeceğimde cnm.
adam kapatacakmıs devlete gecıcekmıs elındekı son hastaları bıtırıyomusss

ınsallah canımmm guzel haberlerle gelırım....
egee senın dogum nezamankı cnm 3 hafta once cıkmak zorunda deılmısın mecburen??
06 haziran ama benim 38. hafta olunca alırla sezeryan olduu için. yani mayısın sonu alırılar. bende mayısın 10 gbi ayrılırım birazda evle ilgilenirim temizlik eşyalar felan 3 hafta önce çıkmak mantıklııdr diye düşündüm..

burada her yıl bir maaş tazminat adı altında veriyolar onunla ilgili bir sorun yok onun için
zaten alamama gibi bir sıkıntım olsa sorun çıkarırdım 12 yılı göz göre göre heba etmezdim

süper ozaman 1-2 aydan fark etmez çalışmıycaksan nasılsa darısı başıma:))))

yok canım çalışmıcam inşalalh darısı başınıza isteyen bütün bayanlara evinde oturmak nasip olsun

Selam hanımlar ben geldim nasılız bugun? 20. haftama girdim bebeğimle bennn bugun

ayyy canım benım yaaa kıyamamm:)
tekmelenmek nasıl bır duygu acabaaaa sız melül melül dınliyoruummm......
hahaha cnm az kaldı yaa kzuuyu tekmelettik sıra sende çilekte inşalah bekleyen herkese:))))) eşim diyorki tekmelese kızıyrsun çocuğa tkemlemese kızıyorsun. kız benimki tekmelerken alt tarafa vuruyor sanki çıkıcak gibi milletinki karnına doğru yapar benimki altımı tırmalıyor. bende aaa diyorum eşimde kızıyor..

yok canım çalışmıcam inşalalh darısı başınıza isteyen bütün bayanlara evinde oturmak nasip olsun

aminnnnnnnnn ipekçim onun için bana piyango vurması lazım:))

hhahhahaha senın bu seferkı kızın bırazcık ele avuca sığmaz olucak sanırım egecımmm. deseydın kadınlara hıcbısekılde yaranılmazz dıye cnm:):)
ben mayıs sonu sandımda oyuzden dedım cnm cunku mayıs sonu ancak ben cıkarımm...

offfffffff herkes gıdecek cılekle bız kalcaz burda basbasaaaa:)):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…