2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar yine tekrarliyorum...
benim editorlugum alindigindan listenizi ilk sayfaya guncelleyemiyorum ama yanilmiyorsam 3463cu sayfada ve sonra bir sayfada en son guncellemeleri yaptim fakat konu sahibi ecrin hanim guncelleyemedi ilk sayfaniza...
sonra da ben yeni konu acin kendinize dedim yetkililere danisarak...
ve liste yapa bilen birisi benle irtibat kursun ona yardim ederim herseyde konuyu da o acar dedim...
ama yine de sizlerden mesaj aliyorum konuyla ilgilenmiyorsaniz baska birisi iilgilensin tarzinda...
kim istiyorsa ilgilensin arkadasim...
merakli degilim ben...size yardimim dokunsun diye yaptim...tesekkurumu de aldim karsiliginda...
hepinize guzel hamilelik ve kolay dogum diliyorum...

hoşgeldin canım ...evet kızlar arkadaşıma burayı ben önerdim kendisinin elişini biliyorum
daha önce oda takımı falan yaptırmıştım kendisine eli çok temizdir siparişi çok kısa sürede bitirir elişleriyle aile bütçesine katkıda bulunmaya çalışan bir arkadaşımız kedersiz eğer içinizde netten sipariş verip örgü ördüren varsa arkadaşımıza güvenebilir

teşekkür ederim canım

kedersiz : canım emeğine sağlık çok güzel örgüler tek şişle öryorsun bende öryorum tek şişle

leyla01 canım biz biliyoruruz senin bıraktığını bize mesajla bildirdin. arkadaş seni çok kızdırmış takma boşvrer. topikten biri ise o kendini bilir sanırım yanlış anlamıştır seni..

Merhaba Hamişcikler,
Kusurabakmayın bir haftayı geçti girip tek kelime yazamadım
Zira 2 kez hastanelik olup, yatak döşek yatmakla meşguldüm.Feci şekilde hastalandım,ömrümde böyle hastalık geçirdiğimi hatırlamıyorum.Süründüm resmen.Önce minik bir öksürükler başladı.Önemsemedim bitki çayı vs geçer dedim.Amanınnn sonra akşamına bir arttı ama ben böle şey görmedim.Keçi giribimi neymiş böyle başlıyormuş.Kuru bir öksürük ama boğaz yırtarcasına ve istifra edene kadar devam ediyor.Nefessiz kaldım ölüyorum dedim.Perşembeyi hastanemde geçirdim doktorumun gözetiminde.Sonra eve gittik.Tüm hafta sonu yattım ama kendimi bilmez şekilde.Gece sıfır uyku.Oturur pozisyonda uyumaya çalıştım hep.Sonra ctesi akşamı karnım bir kasıldı ama nasılbir kasılma.Çokk korktum erken doğum diye.O kadar öksürük nöbetine ve kusmaya normal yani.Yazık bebeğim mahvoldu içimde.Ama geçti Allahtan.Şimdi gribe çevirdi.Aksırık tıksırık devam

çok geçmiş olsun..bu keçi gribi midir nedir mahvetti herkesi..hele hamileyken çok daha beter..

leyla01 canım biz biliyoruruz senin bıraktığını bize mesajla bildirdin. arkadaş seni çok kızdırmış takma boşvrer. topikten biri ise o kendini bilir sanırım yanlış anlamıştır seni..

gerçekten kızdırmışlar leylayı, kim acep bizden biri yapmaz ki?

selam kızlar. ben geldimm.. nasılsınız

iyiyiz teşekkürler sen nasılsınnn???

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun..bu keçi gribi midir nedir mahvetti herkesi..hele hamileyken çok daha beter..

Tşk ederim canım.Hakikatten mahvetti.Birde biz İzmir de çok soğuğu yaşamadık,mikroplar kırılmadı tabi.Şöyle eksilere falan düşseydi biraz belki daha azalırdı virüs.İnan 27 yıllık ömrümde çokk anjin , girp , faranjit, bronşit vs oldum.Ama böyle yatak döşek süründüreni görmedim.Hamileyim diye 2 katı çektim galiba :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…