selamm hayırlı olsun cnm...nice haftalara
bataniye ..85kaça örüyorsunuz yazabilir misiniz
hoşgeldin canım ...evet kızlar arkadaşıma burayı ben önerdim kendisinin elişini biliyorumselam anne adayları :80:
kızlar sipariş üzerine bebek bataniye takımları örüyorum beğenen olursa özelden irtibata geçebilir
bu arada ipeğin arkadaşıyım size göstermemi kendisi önerdi umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 135526 Eki Görüntüle 135525 Eki Görüntüle 135527
teşekkür ederim canımhoşgeldin canım ...evet kızlar arkadaşıma burayı ben önerdim kendisinin elişini biliyorum
daha önce oda takımı falan yaptırmıştım kendisine eli çok temizdir siparişi çok kısa sürede bitirir elişleriyle aile bütçesine katkıda bulunmaya çalışan bir arkadaşımız kedersiz eğer içinizde netten sipariş verip örgü ördüren varsa arkadaşımıza güvenebilir
sağol canım evet tek şişkedersiz : canım emeğine sağlık çok güzel örgüler tek şişle öryorsun bende öryorum tek şişle
leyla01 canım biz biliyoruruz senin bıraktığını bize mesajla bildirdin. arkadaş seni çok kızdırmış takma boşvrer. topikten biri ise o kendini bilir sanırım yanlış anlamıştır seni..
Merhaba Hamişcikler,
Kusurabakmayın bir haftayı geçti girip tek kelime yazamadım
Zira 2 kez hastanelik olup, yatak döşek yatmakla meşguldüm.Feci şekilde hastalandım,ömrümde böyle hastalık geçirdiğimi hatırlamıyorum.Süründüm resmen.Önce minik bir öksürükler başladı.Önemsemedim bitki çayı vs geçer dedim.Amanınnn sonra akşamına bir arttı ama ben böle şey görmedim.Keçi giribimi neymiş böyle başlıyormuş.Kuru bir öksürük ama boğaz yırtarcasına ve istifra edene kadar devam ediyor.Nefessiz kaldım ölüyorum dedim.Perşembeyi hastanemde geçirdim doktorumun gözetiminde.Sonra eve gittik.Tüm hafta sonu yattım ama kendimi bilmez şekilde.Gece sıfır uyku.Oturur pozisyonda uyumaya çalıştım hep.Sonra ctesi akşamı karnım bir kasıldı ama nasılbir kasılma.Çokk korktum erken doğum diye.O kadar öksürük nöbetine ve kusmaya normal yani.Yazık bebeğim mahvoldu içimde.Ama geçti Allahtan.Şimdi gribe çevirdi.Aksırık tıksırık devam
leyla01 canım biz biliyoruruz senin bıraktığını bize mesajla bildirdin. arkadaş seni çok kızdırmış takma boşvrer. topikten biri ise o kendini bilir sanırım yanlış anlamıştır seni..
selam kızlar. ben geldimm.. nasılsınız
Merhaba Hamişcikler,
Kusurabakmayın bir haftayı geçti girip tek kelime yazamadım
Zira 2 kez hastanelik olup, yatak döşek yatmakla meşguldüm.Feci şekilde hastalandım,ömrümde böyle hastalık geçirdiğimi hatırlamıyorum.Süründüm resmen.Önce minik bir öksürükler başladı.Önemsemedim bitki çayı vs geçer dedim.Amanınnn sonra akşamına bir arttı ama ben böle şey görmedim.Keçi giribimi neymiş böyle başlıyormuş.Kuru bir öksürük ama boğaz yırtarcasına ve istifra edene kadar devam ediyor.Nefessiz kaldım ölüyorum dedim.Perşembeyi hastanemde geçirdim doktorumun gözetiminde.Sonra eve gittik.Tüm hafta sonu yattım ama kendimi bilmez şekilde.Gece sıfır uyku.Oturur pozisyonda uyumaya çalıştım hep.Sonra ctesi akşamı karnım bir kasıldı ama nasılbir kasılma.Çokk korktum erken doğum diye.O kadar öksürük nöbetine ve kusmaya normal yani.Yazık bebeğim mahvoldu içimde.Ama geçti Allahtan.Şimdi gribe çevirdi.Aksırık tıksırık devam
blueee çizelge için teşekkürler çok hoş canım
çok geçmiş olsun..bu keçi gribi midir nedir mahvetti herkesi..hele hamileyken çok daha beter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?