2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

]

seninde 3 haftan var. Biz birbirimizi takip ediyoruz zaten:)
şimdi fmg nin kızı dana gibi olmuştur bak:) maşallah ona

Evet, maşallah o tosuncuk olacak...Demek iyi besliyor kızını...
Ama kendi de iri doğmuş yaa, biraz da kalıtımsaldır belki...
Ben ne ileri olsun istiyorum, ne geride kalsın, gününü tuttursun yeter...

haklısın cnm ama evede yorgun gidince pek kaliteli olmuyor geçiren zaman.. Aman tek eylül yada duru değil çalışan anne çocuğu . Herkes bir şekilde büyüyor. Benimkilerde büyüycek..

kuzunun dediği çok doğru mühim olan gecirilen kaliteli zaman egecim.

inşallah şartlar değişir, dahada iyi olur herşey hepimiz evimizde istediğimiz gibi kuzularımızla oluruz.

inşallah şartlar değişir, dahada iyi olur herşey hepimiz evimizde istediğimiz gibi kuzularımızla oluruz.

Ben biliyorum hepimiz iyi anneler olucaz, ne anneler var, çocuğunu döven, dövülmesine izin veren..Bağıran...
Ben şimdiden etkilenmesin diye acklı şeyler seyretmiyorum...
Biz çok şanslıyız ama, meleklerimiz de bize geldikkleri için şanslılar bence...

ay kuzu iki üç gündür biliyorsun keyfim yok devamlı karnıma müzik dinletiyorum ne bileyim olabildiğince az etkilensin diye ne yapacağımı sasırdım
bir ağlayıp bir bebeğimle konusuyorum falan sacma sapan hareketler ) yeter ki o etkilenmesin

evet, maşallah o tosuncuk olacak...demek iyi besliyor kızını...
Ama kendi de iri doğmuş yaa, biraz da kalıtımsaldır belki...
Ben ne ileri olsun istiyorum, ne geride kalsın, gününü tuttursun yeter...
tabi cnm zamanında doğsun yeteri kiloda olsun 3,250 yeter :)))))) bende daha fazla potansiyel yok zaten..

Inşallah şartlar değişir, dahada iyi olur herşey hepimiz evimizde istediğimiz gibi kuzularımızla oluruz.

aminnnnnnnnn... Sen ne yapacaksın çalışacakmısın çalışırsan bebişe kim bakacak

)))))))

off çok gücüme gitti birakip gitmesi sabah günaydın dedim yarım saat ağladım hönkürerek
neyse artık bir taş alttan bir taş üstten
kıyamam ya eminim eşinde üzülmüştür canım..

kızlar bazen ben dayanamayıp bağırıyorum ozamanda vicdan yapıyorum. Ne biliym bağırmadan kızmadan olmuyor işte..

tabi cnm zamanında doğsun yeteri kiloda olsun 3,250 yeter :)))))) bende daha fazla potansiyel yok zaten..

aminnnnnnnnn... Sen ne yapacaksın çalışacakmısın çalışırsan bebişe kim bakacak

ya calısmayacağım ama nasil yapacağız bilmiyorum
anneme gel sen bebeğe bak diyemem yani kıyamam onada
yani ben kendim büyütmekte istiyorum
fakat maddi acıdan nasil olur bilemiyorum onu kestiremiyorum acıkcası

Kıyamam...Kızım hiç üzme kendini..İnsanın gücüne gider tabi tahmin edebiliyorum ama, o tilki ev kürkçü dükkanı...Pişman olmuştur zaten...Etkilenmez bebiş merak etme, onlar çok güçlü bebekler...Bi doğsun gör bak, babasının suratına çiş yapacak sen anneme böyle böyle yaptın zamanında çok üzülmüştü,, al sana diyecek....

kıyamam ya eminim eşinde üzülmüştür canım..

kızlar bazen ben dayanamayıp bağırıyorum ozamanda vicdan yapıyorum. Ne biliym bağırmadan kızmadan olmuyor işte..

iyi ama yeri geldiğinde kızağızda zaten sekerim :)

)))))) ay cok tatlısınız mujkssssssssssss

zaman akıp geçiooo.. Allah sağlık versin tüm annelere ve bebişlere inşallaaaaah
amin cnmm

ya calısmayacağım ama nasil yapacağız bilmiyorum
anneme gel sen bebeğe bak diyemem yani kıyamam onada
yani ben kendim büyütmekte istiyorum
fakat maddi acıdan nasil olur bilemiyorum onu kestiremiyorum acıkcası

eğer etkilemiycekse seni standartlarını düşürürsün. Masraf da emerse çok olmaz bez dr felan.. Bulunur bi şekilde geçim. Benim borcum var yoksa çalımazdım da öyle olması gerekti.

amin cnmm

eğer etkilemiycekse seni standartlarını düşürürsün. Masraf da emerse çok olmaz bez dr felan.. Bulunur bi şekilde geçim. Benim borcum var yoksa çalımazdım da öyle olması gerekti.

bende öyle düsünüyorum zaten
masraflarımı minimuma düsüreceğim ayarlayacağım yani borcumuz yok hamdolsun
ya bilmiorum allah yürü ya kulum da der belki
)
Allah büyük :O))) ve bebeğimin cok cok rızkı acık olduguna inanıyorum hepimizinkisinin..

Sorma geçen gün senin osman var..Yengesi kızıyo biblo var elinde kaplanlı..Oyuncak değil bu süs diyo..
Osman orda edebiyat yapıyoo, oyuncağı elinden alınan çocuk çocukluğunu yaşayamaz, eksik kalır falan..
Bn duydum hemen eşime çemkiriyom, yarın öbür gün kızım duvarları boyucakk sakın kızmıcan tamam mı..Gerekirse ben de boyucam onla diyorum...
Adam, ben siz duvar boyayn diye mi sim attırdım, defter boyayın diyor...
Şimdiden biz çatışmaya başladık, ilerde ne olucaz hiç bilmiyorum...

kızlarrrrr
biz annemle oğluma bir don almıstık sadece )
gecen gün annemde oturuyoruz bir hurc getirdi ) bu ne bil bakalım diye ne dedim bebeğin kıyafetleri demez mi
sağdan soldan benim bıdığa gelen hediyeler bir hurc olmus allahım ben yine bir ağla )

banyo havluları, minicik tulumlar, yılbası kıyafetleri, vs.. ay neler neler
onların içinde oğlumu düsündükce içim kabarıyor

kardeşimde bir bornoz almıs bir karış :)
cok güzeller ya
hepsini annemde bırakıyoru eve getirmiyorum onda biriksin diye

ahaha ay sen kesin boyarsın duvarları
)))))))))))

amin cnm herkes rızkı ile doğuyor ve birşekilde büyüyorlar. Büyümese benim eylülüm büyüyemezdi babası 10 aylıkken askeere gitti ve çok iyi durumlardan çok kötü duruma düştük annemde kaldık evimizi kiraya verdik felan(( ama şükür diyelim düzeliyor herşey. Borcu olmasın insanın kuru ekmek bile yer..

ahaha doğru demiş adam ne alıştırcan sonra zabdedemessin. Millete gidincede başlar duvar karalamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…