evt kuzu.17.haftada gitmiştim ben poposunu kaldırmadı bebiş göremiyorum dedi doktor.yorum yapamam dedi.1 hafta sonra bi arkadaş doğum yapmıştı ziyaretine gitmiştim ordada baktı yine göremedim dedi başka doktor.
18 şubatta ayrıntılı ult.var o zamana kadar az daha sabredecem artk
senin kızında çok tatlı maşallah kuzu gördüm fotolarını.
slm cnm ama senin göbüşünü görmem lazım. öyle içime doğmazki görmeden:)))slm herkesee..
Ege sence benim bebiş kız mı erkek mi..sürekli takip ediyorumda sizi yazmaya fırsat kalmıyo bazen hemen çıkmak zorunda kalıyorum.
aminnnnnnnnnnnnnnnalıştırmıcam kız, ama boyarsa engellemicem..ona bi duvar ayırırız boyarız birlikte..
Dans kursuna gideriz, spora gideriz...ne isterse onu yaparız...kızım ne isterse yapıcaz bizz...
Ayy,böyle yazıyom ya, inşallah allah o günleri görmeyi nasip eder...
inşallah cnm aminnahaha evett)
ya var ya bazen unutuyoruz ama her zaman aldıgımız her nefeste şükretmemiz lazım hamdolsun bugüne ne güzel toparlıyorsunuz dahada iyi olacaktır herşey
çektir cnm ama zaten inceliycekler dooplerde 4 boyutluya gerek yokki. Ama sen çok istedin bunu çektir. Ben çektirmiycem..egeeeeeee
cerrahpaşada 4 boyutu göremicez ya bebeği ben diyorum bir yerde cektiriim hatta ögrendim medikalparkta muane ücreti ödersem bana fotosunu vereceklermiş.. Olmaz mı öle madem onlarda yok bende gidip cektiriim diyorum ya
ben pazara bayılıyorum yaaa ama herhafta gidemezsem marketten alıyorum mecburenya bizim burada bir market var oranın sebzeleri pazardan daha ucuz ve daha iyi
pazarda beni hep kazıklıyorlar :)
Ben ege bölgesindenim bacım...Bizde herşey pazardan alınır..Hatta ev alırken pazar nerde diye sorarlar izmirde..Çok severiz...
bu yaz ayvalık dönüşü eşimle 2 günlüğüne izmire gittik
ayy cok güzeldi ya
ne kadar güzel , aydın ve aydınlık bir şehir
slm cnm ama senin göbüşünü görmem lazım. öyle içime doğmazki görmeden:)))
bu yaz ayvalık dönüşü eşimle 2 günlüğüne izmire gittik
ayy cok güzeldi ya
ne kadar güzel , aydın ve aydınlık bir şehir
Öyledir, insanları cıvıl cıvıldır...
Çekirdek demeyiz biz, çiğdem deriz...
Simite gevrek deriz...
Evlerde sigorta vardır ya, elektrik kesilince sigortalar attı denir..Biz asfalya attı deriz...
Kendimize özgü bi dilimiz vardır, akşamları kapı önüne çıkarız komşularla çiğdem çitleriz, çay içeriz...
Kızlar oğlanlara laf atar, okey oynarr...
Ayyyy, özledim valla kız..Burnumda tütüyorrr...
ayyy çok güzle ya bencede tütsün burnunda. Ben istanbuldan soğudum artık çok kalabalık ve hertür insan var..öyledir, insanları cıvıl cıvıldır...
çekirdek demeyiz biz, çiğdem deriz...
Simite gevrek deriz...
Evlerde sigorta vardır ya, elektrik kesilince sigortalar attı denir..biz asfalya attı deriz...
Kendimize özgü bi dilimiz vardır, akşamları kapı önüne çıkarız komşularla çiğdem çitleriz, çay içeriz...
Kızlar oğlanlara laf atar, okey oynarr...
Ayyyy, özledim valla kız..burnumda tütüyorrr...
kız inanacak ya deme öyle nerden bilicem ben çatlakgöster kız, bu karının tahminleri tutuyoo...
ayy hatta kemeraltında kızlarağası mı ne öle bir han vardı
orayı gezerken mösyö rober diye bir adam varmıs bir dükkandaki kız dedi bize çünkü hanın ortasında kadınlar oturuyordu bişi bekler gibi bende neden buradalar falan diyince onlar mösyö roberi bekliyorlar fal bakar demişti
sizede baksın.. bizde meraklandık baktırdık
adam bana ne dese cıktı
kayınvalden size yakın istediği gibi bir ev bulacak dedi gün sayısı verdi 21 gün sonra evi bulup aldı
bebek istiyorsun bebeğe hazırsın 2 ay sonra alacaksın haberini dedi
ağustostu ekimde hamile oldugumu ögrendim
böle seyler cok acaipti hayatımda ilk defa
benim eşimin hayali izmire tasınmak :))) o kadar cok seviyor
askerliğini izmir natoda yapmıs
cok sevmiş oraları ama sevilmeyecek yerler değil
ayyy çok güzle ya bencede tütsün burnunda. Ben istanbuldan soğudum artık çok kalabalık ve hertür insan var..
Olmuş olmuş...
Maşallah kuzucuğa..Ne kadar büyüdüler değil mi..Nokta kadarlardı yaaa...
Allah nazarlardan saklasın inşallah..
Çok güzel yaa....İnsan bakınca mutlu oluyor...
bende adanada oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?