2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar sabırlı değilim aslında ama bende şaşırıyorum hala nasıl bekledim diye.aslında girp filan olmuştum bunlardan dolayıda soğukta biraz dışarı çıkmayaınca zaman geçmiş oldu.
12 gün daha sabır:):)

Sağol teyzesi tatlıdır kızım..Anası onu çikolarla besliyo..
Benim 15.hafta belli oldu, o zaman da elini sokmuş bacak arasına, doktorumuz bastıra bastıra çektirtti elini..Ama benim kız zaten ulltrasonu sevmiyo, çekti elni hemen doktorumuz söylemişti..Allah gönlüne göre versin canım...ama 15. haftada falan göremiyoruz dediklerinde büyük ihtimal kız oluyormuş...

slm herkesee..
Ege sence benim bebiş kız mı erkek mi..sürekli takip ediyorumda sizi yazmaya fırsat kalmıyo bazen hemen çıkmak zorunda kalıyorum.
slm cnm ama senin göbüşünü görmem lazım. öyle içime doğmazki görmeden:)))

aminnnnnnnnnnnnnnn

ahaha evett )

ya var ya bazen unutuyoruz ama her zaman aldıgımız her nefeste şükretmemiz lazım hamdolsun bugüne ne güzel toparlıyorsunuz dahada iyi olacaktır herşey
inşallah cnm aminn

çektir cnm ama zaten inceliycekler dooplerde 4 boyutluya gerek yokki. Ama sen çok istedin bunu çektir. Ben çektirmiycem..

ya bizim burada bir market var oranın sebzeleri pazardan daha ucuz ve daha iyi
pazarda beni hep kazıklıyorlar :)
ben pazara bayılıyorum yaaa ama herhafta gidemezsem marketten alıyorum mecburen

Ben ege bölgesindenim bacım...Bizde herşey pazardan alınır..Hatta ev alırken pazar nerde diye sorarlar izmirde..Çok severiz...

ayy hatta kemeraltında kızlarağası mı ne öle bir han vardı
orayı gezerken mösyö rober diye bir adam varmıs bir dükkandaki kız dedi bize çünkü hanın ortasında kadınlar oturuyordu bişi bekler gibi bende neden buradalar falan diyince onlar mösyö roberi bekliyorlar fal bakar demişti
sizede baksın.. bizde meraklandık baktırdık
adam bana ne dese cıktı

kayınvalden size yakın istediği gibi bir ev bulacak dedi gün sayısı verdi 21 gün sonra evi bulup aldı
bebek istiyorsun bebeğe hazırsın 2 ay sonra alacaksın haberini dedi
ağustostu ekimde hamile oldugumu ögrendim
böle seyler cok acaipti hayatımda ilk defa

bu yaz ayvalık dönüşü eşimle 2 günlüğüne izmire gittik
ayy cok güzeldi ya
ne kadar güzel , aydın ve aydınlık bir şehir

Öyledir, insanları cıvıl cıvıldır...
Çekirdek demeyiz biz, çiğdem deriz...
Simite gevrek deriz...
Evlerde sigorta vardır ya, elektrik kesilince sigortalar attı denir..Biz asfalya attı deriz...
Kendimize özgü bi dilimiz vardır, akşamları kapı önüne çıkarız komşularla çiğdem çitleriz, çay içeriz...
Kızlar oğlanlara laf atar, okey oynarr...
Ayyyy, özledim valla kız..Burnumda tütüyorrr...

benim eşimin hayali izmire tasınmak :))) o kadar cok seviyor
askerliğini izmir natoda yapmıs
cok sevmiş oraları ama sevilmeyecek yerler değil

göstermiyosa kız diyolar ya olabilir kız diye.göbeğimin resmi yokda bebişin ultrosun resmi var.ama nasıl eklicem buraya bilmiyorum

ayyy çok güzle ya bencede tütsün burnunda. Ben istanbuldan soğudum artık çok kalabalık ve hertür insan var..

göster kız, bu karının tahminleri tutuyoo...
kız inanacak ya deme öyle nerden bilicem ben çatlak

İzmirin falcıları meşhurdur kız...Gerçi neyimiz meşhur değil k...

benim eşimin hayali izmire tasınmak :))) o kadar cok seviyor
askerliğini izmir natoda yapmıs
cok sevmiş oraları ama sevilmeyecek yerler değil

ayyy çok güzle ya bencede tütsün burnunda. Ben istanbuldan soğudum artık çok kalabalık ve hertür insan var..

Bi de en güzel yanı ne biliyor musunuz..Siz antalyaya ucuz diyorsunuz ya, izmir daha da ucuz...
Ama benim eşim sevmiyo hiç..

bende adanada oturuyorum

tam benlik kebap ye bolbol..

Kızlar benim pazar işi yattı yemeğe misafirim var ne halt edicem bilmiyorum 4 te çıkıcam işten.. Kardeşim bugun gelicekmiş. Anneme dedim bizden ayrılma allahtan işlerimizi yapmıştık yemek kaldı.. Hazırlasın annem ben gidene kadar biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…