ay ne tatlı bir bebiş bu. Kız seninki de :)))))))) dermişim..
bakalı 12 gün sonra belli olu.bu tahmide tutacakmı ege..
evt ya.benim göbekte dahada küçükück.hilmi fatma varya onunki kadar ya var ya yok:)
Keşke benimki de öyle olsa..Doktorum kızıyo bana da çok kilo aldın diye..
tam benlik kebap ye bolbol..
Kızlar benim pazar işi yattı yemeğe misafirim var ne halt edicem bilmiyorum 4 te çıkıcam işten.. Kardeşim bugun gelicekmiş. Anneme dedim bizden ayrılma allahtan işlerimizi yapmıştık yemek kaldı.. Hazırlasın annem ben gidene kadar biraz:)
tam benlik kebap ye bolbol..
Kızlar benim pazar işi yattı yemeğe misafirim var ne halt edicem bilmiyorum 4 te çıkıcam işten.. Kardeşim bugun gelicekmiş. Anneme dedim bizden ayrılma allahtan işlerimizi yapmıştık yemek kaldı.. Hazırlasın annem ben gidene kadar biraz:)
ya sen kilo almamıstın bişi yiyemiyordun ne kadar aldın ki
ben seni bişi yiyemiyorsun diye biliyorum
Kusarken öyleydim..Şimdi maşallahım var..Toplamda 6,5 kilo almışım..Diyet yapıyoruz artık kızımla...
evt çok zayuf hamile kaldım.dümdüzdü göbeğim önce..haftasonu çekerim inş.göbüşün resmini eklerim pzt günü..
kebap bol ama yaz gelse bici bici yesekk daha güzell
heeeeeee
ben hala yiyemiyorsun sanıyordum
şifa olsun o kilolar bebişe bir kere
ay bakalım beni nasil bulacak doktor
ben acaip kilolu hamile kaldım
hamile kaldığım kilonun üzerine 2.5 aldım
ama ilk zamanlar 2 kilo vermiştim demek oluo ki 4.5 almısım
ama sorana 2.5 aldım diyorum :)))))))
herşeyde bir mızıkcılık yani
biliyorsunuz siz benden öndesiniz ama 5 aylık hamilesiniz bense 6 aylık :))))))))))))))))))
ben hamilelik testini yaptım pozitif cıktı ertesi sabah adanaya biletim vardı :))))))) oğlumla ilk seyahatimiz adanaya idi.
ay ucak inerken bir sıkı sıkı oturuyorum görmeniz lazım cok korkmuştum bişi olur diye
)))) neyse cok sükür ağız tadı ile gittik geldik
kebablar cok güzeldi
ben hamilelik testini yaptım pozitif cıktı ertesi sabah adanaya biletim vardı :))))))) oğlumla ilk seyahatimiz adanaya idi.
ay ucak inerken bir sıkı sıkı oturuyorum görmeniz lazım cok korkmuştum bişi olur diye
)))) neyse cok sükür ağız tadı ile gittik geldik
kebablar cok güzeldi
Amaannn bebeler sağlıklı olsun da, kilolar verilir..Benim civan mızmız..12 kiloyla bitirecekmişim hamileliği..Bebek de 3-4 arası olacakmış..4 ü geçmeyecekmiş...Zten 12 kilo alırsam geçmez tabi..
fmg yi görüyorsun ne kadar güzel idare ediyor helal olsun valla
sende 12 kilo ile bitirirsin inşallah benimkiside öle demişti
Anacım sen de baya geziyonn haa...
Maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?