2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam yaa, Allah üstünde görmeyi nasip etsin...
Kız götürsne evine, hatta fotolarını çek, biz de bakalım...Ayy, bugün biz de alışverişe çıkacaz..Öyküye de bişeyler alıcaz...

maşallah güle güle giysein. Getirme kalsın annende annen sonra hurç yapar bohça gibi alır gelir kaynananada çatlar..

kıyamam yaa, allah üstünde görmeyi nasip etsin...
Kız götürsne evine, hatta fotolarını çek, biz de bakalım...ayy, bugün biz de alışverişe çıkacaz..öyküye de bişeyler alıcaz...

oo bugunalışveriş var güzel ciciler alın bakalım. Bende eve alışveriş pazar felan yapcam kardeşimle eşi gelicekler yemeğe yarın hazırlık yaparım anca

slm herkesee..
ege sence benim bebiş kız mı erkek mi..sürekli takip ediyorumda sizi yazmaya fırsat kalmıyo bazen hemen çıkmak zorunda kalıyorum.

maşallah güle güle giysein. Getirme kalsın annende annen sonra hurç yapar bohça gibi alır gelir kaynananada çatlar..

ahaha evett )

ya var ya bazen unutuyoruz ama her zaman aldıgımız her nefeste şükretmemiz lazım hamdolsun bugüne ne güzel toparlıyorsunuz dahada iyi olacaktır herşey

ahaha doğru demiş adam ne alıştırcan sonra zabdedemessin. Millete gidincede başlar duvar karalamaya..

Alıştırmıcam kız, ama boyarsa engellemicem..Ona bi duvar ayırırız boyarız birlikte..
Dans kursuna gideriz, spora gideriz...Ne isterse onu yaparız...Kızım ne isterse yapıcaz bizz...
Ayy,böyle yazıyom ya, inşallah Allah o günleri görmeyi nasip eder...

egeeeeeee
cerrahpaşada 4 boyutu göremicez ya bebeği ben diyorum bir yerde cektiriim hatta ögrendim medikalparkta muane ücreti ödersem bana fotosunu vereceklermiş.. olmaz mı öle madem onlarda yok bende gidip cektiriim diyorum ya

oo bugunalışveriş var güzel ciciler alın bakalım. Bende eve alışveriş pazar felan yapcam kardeşimle eşi gelicekler yemeğe yarın hazırlık yaparım anca

Ay,ben pazar gezmeyi çok severim...Pazarda hep aynı yerden aldığım teyzeler vardır, oturuum onlarla çay içerim..Eşim çok kızar..Yollamıyo artık pazara beni..Zaten hava erken kararıyo, marketten alıyoruz..Onlar da hiçbişeye benzemiyo.LAstik gibi oluyo herşey...

ya bizim burada bir market var oranın sebzeleri pazardan daha ucuz ve daha iyi
pazarda beni hep kazıklıyorlar :)

evt kuzu.17.haftada gitmiştim ben poposunu kaldırmadı bebiş göremiyorum dedi doktor.yorum yapamam dedi.1 hafta sonra bi arkadaş doğum yapmıştı ziyaretine gitmiştim ordada baktı yine göremedim dedi başka doktor.
18 şubatta ayrıntılı ult.var o zamana kadar az daha sabredecem artk
senin kızında çok tatlı maşallah kuzu gördüm fotolarını.

yüzük testi yapsana bende o doğru cıkmıstı :))) bu zamana kadar insan catlar meraktan :)

ya bizim burada bir market var oranın sebzeleri pazardan daha ucuz ve daha iyi
pazarda beni hep kazıklıyorlar :)

gidip gelip okuyorum yazdıklarınızı yine coşmalar başladı walla, çeneler düştü iyce ...
kızzz kocacıın eve gelmiş gözün aydın, geç oldu ama güç olmamış
marketlerde pazardan daha iyi meyve sebze oluo hakketen, tam geldiği günü sorup öyle almak gerekio ama, ben soruyorum ne zaman gelio yeniler die, o gün yapıorum alışverişi, kızım taze yesin diee

hava çok güzel bugün sahile gidices kocacımcımla kızımla birlikte oleey oleeyyy

ayy nassı bekledin bu kadar öğrenmeden kızzz=)
kan testi var boyorgirl diye %100 sonuç verio, büyük eczanelerde var; ultrasona gerek yok
http://www.saglikdeposu.net/Cinsiye...PR-2103.html?gclid=CJSXhdTb8KYCFcMq3wodDnxJEw

Son düzenleme:

ay teşekkür ederim kuş yuvaya döndü :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…