kızlarrrrr
biz annemle oğluma bir don almıstık sadece)
gecen gün annemde oturuyoruz bir hurc getirdi) bu ne bil bakalım diye ne dedim bebeğin kıyafetleri demez mi
sağdan soldan benim bıdığa gelen hediyeler bir hurc olmus allahım ben yine bir ağla)
banyo havluları, minicik tulumlar, yılbası kıyafetleri, vs.. ay neler neler
onların içinde oğlumu düsündükce içim kabarıyor
kardeşimde bir bornoz almıs bir karış :)
cok güzeller ya
hepsini annemde bırakıyoru eve getirmiyorum onda biriksin diye
ahaha ay sen kesin boyarsın duvarları
)))))))))))
kızlarrrrr
biz annemle oğluma bir don almıstık sadece)
gecen gün annemde oturuyoruz bir hurc getirdi) bu ne bil bakalım diye ne dedim bebeğin kıyafetleri demez mi
sağdan soldan benim bıdığa gelen hediyeler bir hurc olmus allahım ben yine bir ağla)
banyo havluları, minicik tulumlar, yılbası kıyafetleri, vs.. Ay neler neler
onların içinde oğlumu düsündükce içim kabarıyor
kardeşimde bir bornoz almıs bir karış :)
cok güzeller ya
hepsini annemde bırakıyoru eve getirmiyorum onda biriksin diye
Kıyamam yaa, Allah üstünde görmeyi nasip etsin...
Kız götürsne evine, hatta fotolarını çek, biz de bakalım...Ayy, bugün biz de alışverişe çıkacaz..Öyküye de bişeyler alıcaz...
kıyamam yaa, allah üstünde görmeyi nasip etsin...
Kız götürsne evine, hatta fotolarını çek, biz de bakalım...ayy, bugün biz de alışverişe çıkacaz..öyküye de bişeyler alıcaz...
maşallah güle güle giysein. Getirme kalsın annende annen sonra hurç yapar bohça gibi alır gelir kaynananada çatlar..
amin cnm herkes rızkı ile doğuyor ve birşekilde büyüyorlar. Büyümese benim eylülüm büyüyemezdi babası 10 aylıkken askeere gitti ve çok iyi durumlardan çok kötü duruma düştük annemde kaldık evimizi kiraya verdik felan(( ama şükür diyelim düzeliyor herşey. Borcu olmasın insanın kuru ekmek bile yer..
ahaha doğru demiş adam ne alıştırcan sonra zabdedemessin. Millete gidincede başlar duvar karalamaya..
ahaha doğru demiş adam ne alıştırcan sonra zabdedemessin. Millete gidincede başlar duvar karalamaya..
oo bugunalışveriş var güzel ciciler alın bakalım. Bende eve alışveriş pazar felan yapcam kardeşimle eşi gelicekler yemeğe yarın hazırlık yaparım anca
havalar ısınsında biraz bende o zaman alışverişini yapmayı düşnüyorum inş.
Ay,ben pazar gezmeyi çok severim...Pazarda hep aynı yerden aldığım teyzeler vardır, oturuum onlarla çay içerim..Eşim çok kızar..Yollamıyo artık pazara beni..Zaten hava erken kararıyo, marketten alıyoruz..Onlar da hiçbişeye benzemiyo.LAstik gibi oluyo herşey...
evt kuzu.17.haftada gitmiştim ben poposunu kaldırmadı bebiş göremiyorum dedi doktor.yorum yapamam dedi.1 hafta sonra bi arkadaş doğum yapmıştı ziyaretine gitmiştim ordada baktı yine göremedim dedi başka doktor.
18 şubatta ayrıntılı ult.var o zamana kadar az daha sabredecem artk
senin kızında çok tatlı maşallah kuzu gördüm fotolarını.
ya bizim burada bir market var oranın sebzeleri pazardan daha ucuz ve daha iyi
pazarda beni hep kazıklıyorlar :)
ya bizim burada bir market var oranın sebzeleri pazardan daha ucuz ve daha iyi
pazarda beni hep kazıklıyorlar :)
evt kuzu.17.haftada gitmiştim ben poposunu kaldırmadı bebiş göremiyorum dedi doktor.yorum yapamam dedi.1 hafta sonra bi arkadaş doğum yapmıştı ziyaretine gitmiştim ordada baktı yine göremedim dedi başka doktor.
18 şubatta ayrıntılı ult.var o zamana kadar az daha sabredecem artk
senin kızında çok tatlı maşallah kuzu gördüm fotolarını.
gidip gelip okuyorum yazdıklarınızı yine coşmalar başladı walla, çeneler düştü iyce ...
kızzz kocacıın eve gelmiş gözün aydın, geç oldu ama güç olmamış
marketlerde pazardan daha iyi meyve sebze oluo hakketen, tam geldiği günü sorup öyle almak gerekio ama, ben soruyorum ne zaman gelio yeniler die, o gün yapıorum alışverişi, kızım taze yesin diee
hava çok güzel bugün sahile gidices kocacımcımla kızımla birlikte oleey oleeyyy
Ben ege bölgesindenim bacım...Bizde herşey pazardan alınır..Hatta ev alırken pazar nerde diye sorarlar izmirde..Çok severiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?