Ben bebeklerin herşeyi hissettiğine inanıyorum kuzum.. doğru olabilir dediklerin. ben her zaman konuştum zaten büyük kızımla da. Karnımdayken de, doğduğu andan itibarende... agu bugu yapmadım arkadaşım gibi herşeyi anlattım, hergün muhakkak kitap okudum. Babası da aynı şekilde.. Gitar çalar benin eşim kızıma hamileyken onun için çalardı, o çaldığında bazı şarkılara tepkisi farklı olurdu, doğduktan sonra da aynı şarkıları sevdi.. ben bebeklerin konuşmaması anlamadıkları anlamına gelmez diye düşünüyorum. Mesela ben hamileyken bile asla bebekle ilgili olumsuz bişey sölemem, şikayet etmem, bebekler istenmediklerini hissedermiş ve hayatları boyunca depresyona yatkın olurlarmış..
ayy bir saniye fatmanın bebeğin cinsiyeti mi değişti ne zaman gittin ki doktora amanınnnnnnnnn
Allah kabul etsin canım, bende akşam yasin okudum.hepimiz için özellikle de Merve için dua ettim. sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza diye..
sen eksik kaldın günaydın yavruu. kızım artık ev kadınısın yat uyusana bee. öyküm 1 sen 2
3 boyutluda görsem ne iyi olur yaa.
cıdden heee egenın tahmınlerıııııı...tecrubee konusuyooo bıde hıssıyat heraldeee:)
Önceden bu kadar inanmazdım ama, kızımdan sonra bende inanıyorum artık..
Yalnız ben çocuğa hep tembel dedim, şimdi hıncını çıkarıyo benden kim tembelmiş al bak bakalım diye...Ben de konuşuyorum hep, dediğin gibi agu bugu dğil normal konuşmaktan yanayım, varsın millet banadeli desin..Kızım beni hissediyor, biliyorum ben de..
ayy bir saniye fatmanın bebeğin cinsiyeti mi değişti ne zaman gittin ki doktora amanınnnnnnnnn
Bence de zaten önemli olan senin neye inandığın. Hisseder senin kızın seni boşver. Ben hamileyken şikayet eden insanlara sinir oluyorum zaten, bir arkadaşım o kadar çok şikayet ederdi ki ben hep üzülürdüm eşime de söyerdim bebek hisseder ya napıyor bu böyle diye.. Bebek iyi ama terapiye falan ihtiyaç duyuyor gelişimi biraz ağır. Ben kesinlikle duygusal boşluğun zihinsel gelişimi yavaşlattığını düşünüyorum.
sen eksik kaldın günaydın yavruu. kızım artık ev kadınısın yat uyusana bee. öyküm 1 sen 2
3 boyutluda görsem ne iyi olur yaa.
dün dr gitti meğer pipi varmış . kız kaç aydır gitmiyorsa artık bebğin fasulyesi yetişmiş..
Günaydın kızlar :)
günaydın çalışkan anne
naber
hisli karıyımdır vesselamm:))))))))))
sen gibi çilek gibi kuzu gibi hissiz değilim ben. kuzu yırttı ama az yemedi hissiz lafını
Günaydın cnım..Nasılsın..
hisli karıyımdır vesselamm:))))))))))
sen gibi çilek gibi kuzu gibi hissiz değilim ben. kuzu yırttı ama az yemedi hissiz lafını
hahahhahahahahahaha keskeeee bendeee ole olsamm egeee yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?