Günaydın kuzum nasılsın?
Öykü hanım nasıl?
amınnn cnm yaa herkesın kını allah kabul etsınnn..ya oykum o 342 ayetelkursıyı ne kadar surede okumak gerekıyorr bıde bızmı baskasımı??
aksam bı okusammı dedım ama kesmedı gozummm:):)::)
gunaydıııınnnn cnmm hahahaha sen bombayı duymadannn gıttın dun gezmelere dımıı:)
:))) kızım belliydi onun erkek olcağı. ne kıç ne göbek ne meme vardı. bize baksana kapı gibi olduk..
kız sen dr olmalıydın ya o nasılbir cümle..
duygusal boşluğun zihinsel gelişimi yavaşlattığını düşünüyorum
helal valla
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimde diyeceğim var
fatma siz yeni evlisiniz hilmi ile değil mi? dolayısı ile annenlerle olan olaylar taze daha
onlar yumuşayacaklar eminim ben
son demleri sizin tatsızlıkların
sen önce bi iyce tekme yede sonra millete tahminde bulunursun:))))))))))))))
Kız sabah sabah çok duygulandım, kan pıhtılaşması ile ilgili olan topike girdim. okudum okudum ağladım.. Orası çok içler acısı olabiliyor bazen, çok duygusallaşmışım ondan öle çıktı herhal..
313 tane okuyorsun, bu dua çok enteresan tabi, bazen Allah bir ağırlık veriyor günlerce oku oku bitmiyor ama işin gerçekten olcaksa bir güç geliyor anlatamam. çok enteresan. Mesela ben daha önce hamile kaldığımda okumak istedim o kadar zorlandım ki anlatamam, bir türlü kısmet olmadı, yazmama rağmen kaç tane okuduğumu falan karıştırdım, nasip olmadı anlayacağın. Annemde tefriciye okutucaktı onlara da nasip olmamış. Ama bu hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğimde okudum 1 saat sürdü. Su gibi bitti. bende şaşırdım.. Ama 1-2saat sürüyor. 100 100 falan okumak daha mantıklı ama bence başkasıyla birlikte paylaşılıyormulş onu bilmiyordum.
ayyy sabahh kahkaha makınam geldiii::):))::):)):)ben veee hıssetmekkkk okadar ayrı ıkılılerkıı
bnm ıkızım nerde yaa cılkcık
inanamadım ya şoka girmiştir canım
aman sağlıkla doğsun minik :))
dayanamadım eşimi aradım soyledim
oda herkesi tanıo gibi sayemde
Allah mervenin yarımcısı olsun cidden ya cok etkilendim ondan canım
fmg cim günaydın
herkesin günü çok güzel geçsin
ikizinin işi varmış mesaj yazmış gelince merak etmeyin diye.. ne güzel olduk farkındamısınız giremeyen ya arayıp haber veriyor yada yazıp gidiyor.. helal bize..
ikizinin işi varmış mesaj yazmış gelince merak etmeyin diye.. ne güzel olduk farkındamısınız giremeyen ya arayıp haber veriyor yada yazıp gidiyor.. helal bize..
heee ıyı aman ıyı olsunda ısı olsun cnmmm...
evet ya hele sabah kadrosu hemen olmayan bellı oluyorr...
egecımmm kontrol ettım randevu kagıdımı 15nde 10,30taymıs bgn dogru gun gıdım doktorada bı bakım kızıma :)))::)
yaa dün değiştii erkek oldu benim fıstıkayy bir saniye fatmanın bebeğin cinsiyeti mi değişti ne zaman gittin ki doktora amanınnnnnnnnn
ben arabaya bile otururken hala bir başkasınınkine oturuyor gibi oluyorum :)Çok değişik değil mi..Bizim de öyle kız, kimsenin evi yok, bi bizim var..O kadar tuhaf bi duygu ki insanın kendi evinde oturması...Biz bile hala alışamadık..Hala kendi evimiz mi diye düşünüyoruz..
kız en son 19 ocakta gitmiştim 1 ay sonra işde daha önce gidicektim dr izindeydi 2 hafta fln anca fasulye serpilmiş pipi olmuşdün dr gitti meğer pipi varmış . kız kaç aydır gitmiyorsa artık bebğin fasulyesi yetişmiş..
aaaaaaaaaa
şoka bak sennnnnnnnnnnnn
fatmaaaaa şakacı olacak senin oğlannnn
ne kıskanıon ben fit bir anne olucam hakkaten hee bende gögüsde yok süt bari olsa:))) kızım belliydi onun erkek olcağı. ne kıç ne göbek ne meme vardı. bize baksana kapı gibi olduk..
heee ıyı aman ıyı olsunda ısı olsun cnmmm...
evet ya hele sabah kadrosu hemen olmayan bellı oluyorr...
egecımmm kontrol ettım randevu kagıdımı 15nde 10,30taymıs bgn dogru gun gıdım doktorada bı bakım kızıma :)))::)
yaaa okuma ole seyler sımdılıkkkkkk allaj herkese yardım ederrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?