2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amınnn cnm yaa herkesın kını allah kabul etsınnn..ya oykum o 342 ayetelkursıyı ne kadar surede okumak gerekıyorr bıde bızmı baskasımı??
aksam bı okusammı dedım ama kesmedı gozummm:):)::)

313 tane okuyorsun, bu dua çok enteresan tabi, bazen Allah bir ağırlık veriyor günlerce oku oku bitmiyor ama işin gerçekten olcaksa bir güç geliyor anlatamam. çok enteresan. Mesela ben daha önce hamile kaldığımda okumak istedim o kadar zorlandım ki anlatamam, bir türlü kısmet olmadı, yazmama rağmen kaç tane okuduğumu falan karıştırdım, nasip olmadı anlayacağın. Annemde tefriciye okutucaktı onlara da nasip olmamış. Ama bu hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğimde okudum 1 saat sürdü. Su gibi bitti. bende şaşırdım.. Ama 1-2saat sürüyor. 100 100 falan okumak daha mantıklı ama bence başkasıyla birlikte paylaşılıyormulş onu bilmiyordum.

gunaydıııınnnn cnmm hahahaha sen bombayı duymadannn gıttın dun gezmelere dımıı:)

inanamadım ya şoka girmiştir canım
aman sağlıkla doğsun minik :))
dayanamadım eşimi aradım soyledim

oda herkesi tanıo gibi sayemde

Allah mervenin yarımcısı olsun cidden ya cok etkilendim ondan canım

fmg cim günaydın
herkesin günü çok güzel geçsin

kız sen dr olmalıydın ya o nasılbir cümle..
duygusal boşluğun zihinsel gelişimi yavaşlattığını düşünüyorum

helal valla

Kız sabah sabah çok duygulandım, kan pıhtılaşması ile ilgili olan topike girdim. okudum okudum ağladım.. Orası çok içler acısı olabiliyor bazen, çok duygusallaşmışım ondan öle çıktı herhal..

yeni evliyim canım temmuzda evlendim

sağlıcakla bebıslerımızı kucagımıza alalım dıye okumak ıstıyodum bende du abakalım bı guc gelsınde okımmm. olmassa anamada dıım o okurr hemencecık:)

ayyy sabahh kahkaha makınam geldiii::):))::):)):)ben veee hıssetmekkkk okadar ayrı ıkılılerkıı

bnm ıkızım nerde yaa cılkcık

ikizinin işi varmış mesaj yazmış gelince merak etmeyin diye.. ne güzel olduk farkındamısınız giremeyen ya arayıp haber veriyor yada yazıp gidiyor.. helal bize..

Sende bendensin kuzum, bende eşime anlatıyorum hep, dünde akşam söyledim hemen hani Ardahan da yaşayan bir arkadaş vardı ya diye girdim lafa, tabi tanıyor o da herkesi, kızı erkeğe dönmüş dedim.. Çok komik ya adam da artık takip eder oldu.

ikizinin işi varmış mesaj yazmış gelince merak etmeyin diye.. ne güzel olduk farkındamısınız giremeyen ya arayıp haber veriyor yada yazıp gidiyor.. helal bize..

heee ıyı aman ıyı olsunda ısı olsun cnmmm...
evet ya hele sabah kadrosu hemen olmayan bellı oluyorr...
egecımmm kontrol ettım randevu kagıdımı 15nde 10,30taymıs bgn dogru gun gıdım doktorada bı bakım kızıma :)))::)

git hemen beklemezsin erken git ben erken gidiyorum biraz heemn alıyorlar..

ayy bir saniye fatmanın bebeğin cinsiyeti mi değişti ne zaman gittin ki doktora amanınnnnnnnnn
yaa dün değiştii erkek oldu benim fıstık

Çok değişik değil mi..Bizim de öyle kız, kimsenin evi yok, bi bizim var..O kadar tuhaf bi duygu ki insanın kendi evinde oturması...Biz bile hala alışamadık..Hala kendi evimiz mi diye düşünüyoruz..
ben arabaya bile otururken hala bir başkasınınkine oturuyor gibi oluyorum :)

dün dr gitti meğer pipi varmış . kız kaç aydır gitmiyorsa artık bebğin fasulyesi yetişmiş..
kız en son 19 ocakta gitmiştim 1 ay sonra işde daha önce gidicektim dr izindeydi 2 hafta fln anca fasulye serpilmiş pipi olmuş: kıss pipiyi görünce bi tuhaf oldu hee fındık kadar kız

aaaaaaaaaa
şoka bak sennnnnnnnnnnnn

fatmaaaaa şakacı olacak senin oğlannnn

valla e.ş..k şakası yaptı bana heee bende ona şaka yapıcam dogunca bi ısrrırım görür o

:))) kızım belliydi onun erkek olcağı. ne kıç ne göbek ne meme vardı. bize baksana kapı gibi olduk..
ne kıskanıon ben fit bir anne olucam hakkaten hee bende gögüsde yok süt bari olsa hal eski sütyenlere devam

yaaa okuma ole seyler sımdılıkkkkkk allaj herkese yardım ederrrrr

Ya evet okumamak lazım ama dayanamıyorum aklım kalıyor onlarda da.. Bir tanesi yazmış yaşamayan bilmez Allah kimseye o sessizliği yaşatmasın diye( kalp atışının duyulmadığı an) orda koptum, hüngür hüngür ağladım. Bu sıralar artık benimde hissiyatsızlığım geçti artık, duygusallaşmaya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…