ne kıskanıon ben fit bir anne olucam hakkaten hee bende gögüsde yok süt bari olsahal eski sütyenlere devam
günaydın
Ya evet okumamak lazım ama dayanamıyorum aklım kalıyor onlarda da.. Bir tanesi yazmış yaşamayan bilmez Allah kimseye o sessizliği yaşatmasın diye( kalp atışının duyulmadığı an) orda koptum, hüngür hüngür ağladım. Bu sıralar artık benimde hissiyatsızlığım geçti artık, duygusallaşmaya başladım..
allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zorYa evet okumamak lazım ama dayanamıyorum aklım kalıyor onlarda da.. Bir tanesi yazmış yaşamayan bilmez Allah kimseye o sessizliği yaşatmasın diye( kalp atışının duyulmadığı an) orda koptum, hüngür hüngür ağladım. Bu sıralar artık benimde hissiyatsızlığım geçti artık, duygusallaşmaya başladım..
Günaydın canım..Nasılsın..
Benimde göğüs namına bişey yoktu ama bu aralar resmen bomba gibi...Eşim şok oluyor...Uçları yara bile oldu kız şimdiden..Bebe yağı ile onları da yağlıyorum...Ben ki bi zamanlar 75 i dolduramazdım..
evet kanaması var cnm açılma yok ama düşük riski var yatıyor annesi geldi yanına
:))) kızım belliydi onun erkek olcağı. ne kıç ne göbek ne meme vardı. bize baksana kapı gibi olduk..
İyiyiz biz ikimizde..Sen nasılsın, sezin nasıl..Seni gördük daha iyi olduk...
İşler birikmiş tek derdimiz o...
fmg cim günaydın
herkesin günü çok güzel geçsin
çilek varya ben onlara ikz diyorum..kim o kız ben kaçırmışım, kimmiş benim komşumun ikizi..
allahım yaa ne kıskancam seni deli ben iki çocuk annesiyim hem ooooo sen daha toysunyaa dün değiştii erkek oldu benim fıstık
ben arabaya bile otururken hala bir başkasınınkine oturuyor gibi oluyorum :)
kız en son 19 ocakta gitmiştim 1 ay sonra işde daha önce gidicektim dr izindeydi 2 hafta fln anca fasulye serpilmiş pipi olmuş:d:d: Kıss pipiyi görünce bi tuhaf oldu hee fındık kadar kız:d:d:d
valla e.ş..k şakası yaptı bana heee bende ona şaka yapıcam dogunca bi ısrrırım görür o:d
ne kıskanıon ben fit bir anne olucam hakkaten hee bende gögüsde yok süt bari olsa:d hal eski sütyenlere devam:d
günaydın bebekgünaydın
ayyyyyyyyyyyy allah yardım etsin allah aratmasın inşallah ...yarabbim çok şükür..ya evet okumamak lazım ama dayanamıyorum aklım kalıyor onlarda da.. Bir tanesi yazmış yaşamayan bilmez allah kimseye o sessizliği yaşatmasın diye( kalp atışının duyulmadığı an) orda koptum, hüngür hüngür ağladım. Bu sıralar artık benimde hissiyatsızlığım geçti artık, duygusallaşmaya başladım..
günaydın cnmmm nasılsın
bşzimkide kıpraştı yedim durdu valla.
dedimde sakal yok dinlemediler.. müneccim boku yedim ben:))))))))))))
313 tane okuyorsun, bu dua çok enteresan tabi, bazen Allah bir ağırlık veriyor günlerce oku oku bitmiyor ama işin gerçekten olcaksa bir güç geliyor anlatamam. çok enteresan. Mesela ben daha önce hamile kaldığımda okumak istedim o kadar zorlandım ki anlatamam, bir türlü kısmet olmadı, yazmama rağmen kaç tane okuduğumu falan karıştırdım, nasip olmadı anlayacağın. Annemde tefriciye okutucaktı onlara da nasip olmamış. Ama bu hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğimde okudum 1 saat sürdü. Su gibi bitti. bende şaşırdım.. Ama 1-2saat sürüyor. 100 100 falan okumak daha mantıklı ama bence başkasıyla birlikte paylaşılıyormulş onu bilmiyordum.
Ayyy kıyamam yaaa. Allah korusun yatacak heralde dimi?
Üzüldüm şimdi valla. Kaç haftalıktı hatırlıyomusun?
evet ben de ilk gördüğümde demiştim hatun tığ gibi hiç kilo almamış. kız olduğunu duyunca hayret etmiştim :)
Ege son 1 ayda 4 kilo aldım şişiyorum hızla kızlaaaaarrrrrr......
11'e tamamladım. sabah inanamadım basküle.
İşler yapılır be kuzum sen iyi ol yeter :)
Sezin çok iyi teyzesi hızla büyüyor.
Günaydın canım nasıl oldun ağrıların azaldı mı?
Sende bendensin kuzum, bende eşime anlatıyorum hep, dünde akşam söyledim hemen hani Ardahan da yaşayan bir arkadaş vardı ya diye girdim lafa, tabi tanıyor o da herkesi, kızı erkeğe dönmüş dedim.. Çok komik ya adam da artık takip eder oldu.
Ayyy kıyamam yaaa. Allah korusun yatacak heralde dimi?
Üzüldüm şimdi valla. Kaç haftalıktı hatırlıyomusun?
evet ben de ilk gördüğümde demiştim hatun tığ gibi hiç kilo almamış. kız olduğunu duyunca hayret etmiştim :)
İşler yapılır be kuzum sen iyi ol yeter :)
Sezin çok iyi teyzesi hızla büyüyor.
alırsın tabi ohhh yarasın:)))))))))ayyy kıyamam yaaa. Allah korusun yatacak heralde dimi?
üzüldüm şimdi valla. Kaç haftalıktı hatırlıyomusun?
Evet ben de ilk gördüğümde demiştim hatun tığ gibi hiç kilo almamış. Kız olduğunu duyunca hayret etmiştim :)
ege son 1 ayda 4 kilo aldım şişiyorum hızla kızlaaaaarrrrrr......
11'e tamamladım. Sabah inanamadım basküle.
Işler yapılır be kuzum sen iyi ol yeter :)
sezin çok iyi teyzesi hızla büyüyor.
Şişmeye başladınız demi kızlar, ben annemde kalırken biraz turşu yedim ve bacaklar bir şişti anlatamam, çok korktum, ödem oldum resmen ve tartıda da nerdeyse 3 kilo fark etti kilom.. Sonra eve gelince Allah a şükür düzeldi, birde geçen hafta çok yürüyüş yaptım ondan herhalde.. Yine toplam 7 kiloya düştüm ama artık çok oynak kilom ya 2 kilo oynuyor hep.. Ama ödem çok kötü ya, ben kızımda hiç olmadım bunda da olmam inşallah diyodum ama olcak herhalde..
alırsın tabi ohhh yarasın:)))))))))
daha son aylarda fena olcaz.. Ben 15 oldum ya sende 11 oldun rekor bizde:)))))
iyiyim canım sen nasılsın
Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.
kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?