2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne kıskanıon ben fit bir anne olucam hakkaten hee bende gögüsde yok süt bari olsa hal eski sütyenlere devam

Benimde göğüs namına bişey yoktu ama bu aralar resmen bomba gibi...Eşim şok oluyor...Uçları yara bile oldu kız şimdiden..Bebe yağı ile onları da yağlıyorum...Ben ki bi zamanlar 75 i dolduramazdım..

Ya ne kadar kötü bi durum..Allah hepsinin de yardımcısı olsun, sağlıkla sıhhatle kavuşsunlar bebelerine..

allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor
Günaydın canım..Nasılsın..

iyiyim canım sen nasılsın

Benimde göğüs namına bişey yoktu ama bu aralar resmen bomba gibi...Eşim şok oluyor...Uçları yara bile oldu kız şimdiden..Bebe yağı ile onları da yağlıyorum...Ben ki bi zamanlar 75 i dolduramazdım..

Doğumdan 1-2 ay önce E vitamini kapsülleri sürersek göğüsler çatlamazmış kızlar, bizim hoca sölemişti. Ben kızımda bilmiyordum göğüslerim resmen yarıldı.. Aklınızda bulunsun hepbirlikte yapalım.

evet kanaması var cnm açılma yok ama düşük riski var yatıyor annesi geldi yanına

Ayyy kıyamam yaaa. Allah korusun yatacak heralde dimi?
Üzüldüm şimdi valla. Kaç haftalıktı hatırlıyomusun?

:))) kızım belliydi onun erkek olcağı. ne kıç ne göbek ne meme vardı. bize baksana kapı gibi olduk..

evet ben de ilk gördüğümde demiştim hatun tığ gibi hiç kilo almamış. kız olduğunu duyunca hayret etmiştim :)
Ege son 1 ayda 4 kilo aldım şişiyorum hızla kızlaaaaarrrrrr......
11'e tamamladım. sabah inanamadım basküle.

İyiyiz biz ikimizde..Sen nasılsın, sezin nasıl..Seni gördük daha iyi olduk...
İşler birikmiş tek derdimiz o...

İşler yapılır be kuzum sen iyi ol yeter :)
Sezin çok iyi teyzesi hızla büyüyor.

fmg cim günaydın
herkesin günü çok güzel geçsin

Günaydın canım nasıl oldun ağrıların azaldı mı?

kim o kız ben kaçırmışım, kimmiş benim komşumun ikizi..
çilek varya ben onlara ikz diyorum..

allahım yaa ne kıskancam seni deli ben iki çocuk annesiyim hem ooooo sen daha toysun

günaydın bebek

ayyyyyyyyyyyy allah yardım etsin allah aratmasın inşallah ...yarabbim çok şükür..

günaydın cnmmm nasılsın

bşzimkide kıpraştı yedim durdu valla.

dedimde sakal yok dinlemediler.. müneccim boku yedim ben:))))))))))))

İyiyim canım okuduğum kadarı ile sende iyisin kahvaltı yapıp yatagıma yatıyorum sizi okuyarak akşam oluyor sıkılmıyorum arada yazabiliyorum çünkü yatarken yazmak zor oluyor ,hiçbirşeyi kaçırmıyorum heran takipteyim

daha iyi gibi sekerim alıştımda artık ) aman sağlıklı olalımda ben biliyorum bu ağrıları kağan beyi kucağıma aldığım gün unutucam o yüzden artık takmıyorum sadece kakılmış gibi yürüyorum :)

Ben de anlattım. hemen hepinizi tanıyor

İpek günaydın canım.

Şişmeye başladınız demi kızlar, ben annemde kalırken biraz turşu yedim ve bacaklar bir şişti anlatamam, çok korktum, ödem oldum resmen ve tartıda da nerdeyse 3 kilo fark etti kilom.. Sonra eve gelince Allah a şükür düzeldi, birde geçen hafta çok yürüyüş yaptım ondan herhalde.. Yine toplam 7 kiloya düştüm ama artık çok oynak kilom ya 2 kilo oynuyor hep.. Ama ödem çok kötü ya, ben kızımda hiç olmadım bunda da olmam inşallah diyodum ama olcak herhalde..

Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.

alırsın tabi ohhh yarasın:)))))))))
daha son aylarda fena olcaz.. Ben 15 oldum ya sende 11 oldun rekor bizde:)))))

Hiç sorma çok ani aldım bu 4 kiloyu.
ellerim bacaklarım resmen uyuşuk şişlikten.
tuzluda yemem ama oluyor işte.

hamileliğin belli bi döneminden sonra diyet bile kilo almaya engel olmuyo
bende 2 haftaki kontrolde tartıldığımda bir ayda 3 kilo almıştım çok şaşırdım
doktor önemsemedi diyetini yapıyosan yapacak bi şey yok dedi

o çizgi bende cok erken dönemde cıkmıstı ama belirginlesti şimdi

göbeğimde tuhaflastı acıkcası bende demin anneme telefonda söyledim :)

Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Akşam farkettim.

kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Akşam farkettim.

normal normal oralarda oynuyor ya dolaşıyor artık baskı yapıyor benimde oluyor. Hatta o çizgi bir koyulaşacakki ama sonra geçecek. Bende çıkmadı ama eylüldeyken olmuştu bunda daha çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…