olsun ele gideceğine bildiğim insana verdim daha 25 sene var nerden baksan
birce teyzesi onun kese halinide biliyor kıymetli olur kızı gibi olur..
hayırlısı olsun diyelim artık:)oh oh maşallah kızlara söz kesilmiş
hoşbulduk canımmmm... Noldu hayırdır bişi yok dimi yakamozda....kontrole gitti galiba hee..
Canııııııımmmmmmmmmmm... Ayyy kuzum geçmişi de okuyamadım hiç.. Sadece arada bir girdim baktım kimsecikler yok.. Hatta şaşırdım hiç alışmamışım bu topiğin sessiz haline.. Geçen haftayı biraz stresli atlattım yaman oğlum biraz korkuttu ama dr da varmış problem yamanımda deil.. şükür:)) bişeyciği yokmuş şükürrrr..o hafta tansiyonum düştü çok.. Leyla gibi dolaştım.. Annem geldi saolsun..yardımcı oldu baya.. Amaaa çokkk ama çoookkk özledim bende sahiden seniiiiii siziiii hepiniziiii...
Seninde hasta olduğun haberini aldım canım yaa.. Taşınırken üşüttün kesinn..öykü hanımda kıpır kıpır hee.. Kuzu hatırlıyomusun daha dün gibi ne zman hissetcez diyoduk nasılda cabuk geçiyo zaman..
Herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım, hep ama hepp iyi ol inş.evğinde de güle güle iyi günlerde otur inşallahhhh...
Ayrıca bizde galibaaaa galibaaa ev alanlar kervanına katılıyoruz bu haftaaaa...
hakikatten yaaa. Benim annem bir melek vardı ya onun gibi olurduk.
yok o kadar da olmam... Modern anne olurum ben kesin... Zamanı gelince olur herşey...
Oğlum olsa daha rahat tabe=) o zaman kıskanmam heralde:) onu mutlu görmek yeter yaaa!
hayırlısı olsun diyelim artık:)
kız ben öyle olsam gene iyi...o gene yapıyordu yapıyordu sonra kıyamıyordu..içimde bi kaynana semra potansiyeli var benim....
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
olsun ele gideceğine bildiğim insana verdim daha 25 sene var nerden baksan
birce teyzesi onun kese halinide biliyor kıymetli olur kızı gibi olur..
canııııııımmmmmmmmmmm... ayyy kuzum geçmişi de okuyamadım hiç.. sadece arada bir girdim baktım kimsecikler yok.. hatta şaşırdım hiç alışmamışım bu topiğin sessiz haline.. geçen haftayı biraz stresli atlattım yaman oğlum biraz korkuttu ama dr da varmış problem yamanımda deil.. şükür:)) bişeyciği yokmuş şükürrrr..o hafta tansiyonum düştü çok.. leyla gibi dolaştım.. annem geldi saolsun..yardımcı oldu baya.. amaaa çokkk ama çoookkk özledim bende sahiden seniiiiii siziiii hepiniziiii...
seninde hasta olduğun haberini aldım canım yaa.. taşınırken üşüttün kesinn..öykü hanımda kıpır kıpır hee.. kuzu hatırlıyomusun daha dün gibi ne zman hissetcez diyoduk nasılda cabuk geçiyo zaman..
herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım, hep ama hepp iyi ol inş.evğinde de güle güle iyi günlerde otur inşallahhhh...
ayrıca bizde galibaaaa galibaaa ev alanlar kervanına katılıyoruz bu haftaaaa...
sağol canım allah utandırmasın inşallah:))))))))))))))))))))))))
ben acayip moda girdim kıza zıbın yerine danteltakımı yaparmışım
manyaksın sen manyakkkkkkkkkkkk
delilikten terfi ettin manyaklığa
bildiğim de olsa vermem ben kızımı kimseye... sağlamcıyım ben...
25 sene daha çoook zaman var...=D
babasına bile vermem onu diorum şimdideennn :)
Hayırlı uğurlu olsun...Darısı tüm terfi bekleyenlerin başına inşallah...
:44::44:egecimmmm ben herkesiii çook özledim yazmıştım en baştaaa.. buna sende dahilsin, senide çooooooooook özlediiiim.. amaaaaa ben ortaya bi selam attım sende karşılamadın kuşumm, muhabbetin derinlerine dalmıştınız napiyimmmm...hayırlısı olsun diyelim artık:)
siz birbirinizi özleyin bizde burda okuruz sizi felan böyle..
Allah allah bu ne sevgi yaa tövbeeeeeee
Kız ben öyle olsam gene iyi...O gene yapıyordu yapıyordu sonra kıyamıyordu..İçimde bi kaynana semra potansiyeli var benim....
hayırlı uğurlu olsun...darısı tüm terfi bekleyenlerin başına inşallah...
:44::44:egecimmmm ben herkesiii çook özledim yazmıştım en baştaaa.. Buna sende dahilsin, senide çooooooooook özlediiiim.. Amaaaaa ben ortaya bi selam attım sende karşılamadın kuşumm, muhabbetin derinlerine dalmıştınız napiyimmmm...
Ahahaaahahh kuaföre aşıkıımmmm...
sağol canım allah utandırmasın inşallah:))))))))))))))))))))))))
ben acayip moda girdim kıza zıbın yerine danteltakımı yaparmışım
Ben de öyle diyorum da, bi yandan da kendimle çelişkideyim...Benim babamla ilişkim hep kopuktu, hep bi eksiklik vardı..Kızım ilerde böyle şeyler yşasın istemediğimden eşimin başını yiyorum şimdiden kızın seni çok seviyor diyee..Alışsın sevilmeye de, o da kızını sevsin...
nasıl yaniiiii:))))))))))))) çok güldüm yaa
bizde şaka yapıyoruz zaten
yoksa doğunca birceye vermiycem
:44::44:egecimmmm ben herkesiii çook özledim yazmıştım en baştaaa.. buna sende dahilsin, senide çooooooooook özlediiiim.. amaaaaa ben ortaya bi selam attım sende karşılamadın kuşumm, muhabbetin derinlerine dalmıştınız napiyimmmm...
ahahaaahahh kuaföre AŞIKIIMMMM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?