2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh maşallah kızlara söz kesilmiş
hayırlısı olsun diyelim artık:)

siz birbirinizi özleyin bizde burda okuruz sizi felan böyle..
Allah allah bu ne sevgi yaa tövbeeeeeee

olsun ele gideceğine bildiğim insana verdim daha 25 sene var nerden baksan
birce teyzesi onun kese halinide biliyor kıymetli olur kızı gibi olur..

bildiğim de olsa vermem ben kızımı kimseye... sağlamcıyım ben...
25 sene daha çoook zaman var...=D

babasına bile vermem onu diorum şimdideennn :)

Son düzenleme:

Kolay mı yaa, insan mahvoluyor, tahmin edebiliyorum..Ben bile ne kadar üzüldüm duyunca..Sen iyice harap olmuşsundur...Değiştir o doktoru, benim ilk doktor da alacaz dediydii, doğurup el öptürmeye götürecem kızımı, sen bunu öldürecektin işte diye...Hiç kötüye ihtimal vermedim zaten, hiç birimizin bebeğine de kötüyü kondurmam..Onlar bizden daha güçlüler maşallah, sağlıklı sıhhatli gelicekler dünyaya.
Valla annenin aynı şehirde olmas büyük şans...Ben hamile olduğumdan beri görmedim...Ama benimki de emekli olucakmış, belki doğuma gelir kalır, bende sevindirici haber aldım bugün...
Siz de mi ev alıyorsunuz, bak yaman bey ne kadar uğurlu geldi yavrum..Bahtları hep açık olsun...İnşallah alırsınız canım yaa, inan kendime gibi sevindim...Hayırlısı olsun...
Darısı topikteki tüm evi olmayanların başına...

bildiğim de olsa vermem ben kızımı kimseye... sağlamcıyım ben...
25 sene daha çoook zaman var...=D

babasına bile vermem onu diorum şimdideennn :)

Ben de öyle diyorum da, bi yandan da kendimle çelişkideyim...Benim babamla ilişkim hep kopuktu, hep bi eksiklik vardı..Kızım ilerde böyle şeyler yşasın istemediğimden eşimin başını yiyorum şimdiden kızın seni çok seviyor diyee..Alışsın sevilmeye de, o da kızını sevsin...

hayırlısı olsun diyelim artık:)

siz birbirinizi özleyin bizde burda okuruz sizi felan böyle..
Allah allah bu ne sevgi yaa tövbeeeeeee
:44::44:egecimmmm ben herkesiii çook özledim yazmıştım en baştaaa.. buna sende dahilsin, senide çooooooooook özlediiiim.. amaaaaa ben ortaya bi selam attım sende karşılamadın kuşumm, muhabbetin derinlerine dalmıştınız napiyimmmm...

Kız ben öyle olsam gene iyi...O gene yapıyordu yapıyordu sonra kıyamıyordu..İçimde bi kaynana semra potansiyeli var benim....

ahahaaahahh kuaföre AŞIKIIMMMM...

kıskanırım ben bananeeeeeee

sağol canım allah utandırmasın inşallah:))))))))))))))))))))))))
ben acayip moda girdim kıza zıbın yerine danteltakımı yaparmışım

Yap kız, çocuk çeyizsiz gitmesin..
Ben de mevlüt takımı beğendim bi tane, kokoş bişeyyy, burda mevlüt yapmıyorlar bebek için..Ben Allah nasip ederse yapıcam, yapmazsam da o kokoş fırfırlı takımı alacam kızıma kokoş kokoş gezecez..
Zaten şimdiden bant aldım bi kaç tane kafasına, kel ya, toka tutmucak bari süslü bantları olsun kokoşumun...

şimdi tam olduk işte benimde hala kopuk ilişkim babamla...
işin şakası bebeğimi paylaşamıorum kimseyle şimdiden o bi yana, ama babasıyla süper bi ilişkisi olsun istiyorum kızımın ben de...
hatta "babamız gellmişşş!" diye karşılıyorum eve gelince, telefonda da "nasılsın babamız" diyorum...
sevmeye de sevilemeye de alışsın aynen =)

Boşver kız, ne açıklama yapıyonnn...Kıskandı o bizi, kıskandı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…