2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynenn yaa, azıcık da deli olsan diyecem ki benim ikizim..
ama ben kendimi biliyorum bu çocuğuma aşırı düşkünlüğüm olsun, eşime aşırı düşkünlüğüm olsun, hep sevilmek isteme arzumdan..Psikolojik sorunluyum ben..Çocukluktan kaynaklanıyor, sorunlu anne -baba , onların sorunlu evliliği, çalışan ve bizimle ilgilenemeyen bi anne...Ve ortaya çıkan şey..Deli kuzu.
ama inşallah hiç yaşatmıycam böyle şeyler kızıma...Sevgi pıtırcığı olacak kuzucum..

Allah kabul etsin, o da bi çatlak..
Namazda diyor mudur ki içimde bi pipi var, şükürler olsun diyee...
Çarpılcaz haa..Gülesim geldi...

geldim ana kulaklarım çınlıyordu meğersem bundanmış kızz tabi içimde bir pipi var yaaaa düşününce içim tuhaf oluyo heeee

bakma sen onun erkek annesi moduna, bugün öyle. dün şoktaydı, kızım demeye alıştım ben adı da belliydi diye:)

biran önce erkek anne moduna girmem lazım yoksa çocuk benden soguyacak yakınlaştırmam lazım en çok beni sevicek bide bana benzicek

saol canım.. biliyorum üzüldüğünü vee desteğin içinde duaların içinde çok ama çok saol tatlımmm.. sen hep geldin aklıma biliyomuusn, güvenmiştin bebişine, bende seni örnek aldım.. Allahıma tesklim ettim kendimi ve bebişime güvendimmm, senin gibi güçlü olmaya çalıştım..
el öpmeye götür valla kuzumm yap böle bişi.. görsün de utansın azcık insanlığı kaldıysa.. ne kadar kolay onlara bu işler.. hiç mi için cızlamıcaktı diyede sor...
annende gelir ozaman doğuma...ohhhhh... hadi inşallah.. hadi inşallah
uğurlu geldi benim paşa oğlumda.. onun şansına oldu .. ev koşturmacası var bizdede.. geçen hafta başladı telaşesi de ben çocuğa kafa yormaktan pek bişi anlamamıstım şimdi inananmıyorum o yüzden.. darısı ev isteyen herkeslerin başınaaaa...Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

İnan yamana da aynen güvendim..Bi defa sen gibi pozitif güçlü kuvvetli annesi varken, o da sana benziycek mutlaka..Süpermen kıyafeti vardı yaa, o benim süpermenim iştee...
Eğer o hastaneden gitmezse götüreceğim, zaten yüzüne de dedim hatunun..Gör bak çatır çatır doğuracam getirecem bebeğimi sana diyee...
İnan inan, biz evin içine girdik hala tuhaf geliyor, bu ev bizim mi diyee..Ama kira vermeyince mutlu olduk valla..Bebeler bize uğurlu geldi...Minik mucizelerimiz onlar..

deliyim de belli etmem pek=)
beni tanıyanlar bilir. ulu orta yapamıyorum delilik... =)
sevgi içinde büyüsün kuzucuklarımız... sevgi arsızı olsunlar, babalarını o kadar çok sevsinler ki...
şimdiden öyleler zaten...
kıskandığım kocamla kızım olsun... =)

Benim delilik de her zamanki halim...Normal bi insan olduğum görülmemiştir henüz...
Kıskandığım kocamla kızım olsun lafına bayıldım ama...
Yine de en çok beni sevsin kocam da, kızım da.Bana neee....Ben ineklik yapacam, azıcık da bana düşkün olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…