Fatmaaaaa oda hidayete erdi şimdi mescitde
Allah kabul etsin, o da bi çatlak..
Namazda diyor mudur ki içimde bi pipi var, şükürler olsun diyee...
Çarpılcaz haa..Gülesim geldi...
şimdi tam olduk iştebenimde hala kopuk ilişkim babamla...
işin şakası bebeğimi paylaşamıorum kimseyle şimdiden o bi yana, ama babasıyla süper bi ilişkisi olsun istiyorum kızımın ben de...
hatta "babamız gellmişşş!" diye karşılıyorum eve gelince, telefonda da "nasılsın babamız" diyorum...
sevmeye de sevilemeye de alışsın aynen =)
bakma sen onun erkek annesi moduna, bugün öyle. dün şoktaydı, kızım demeye alıştım ben adı da belliydi diye:)
bakma sen onun erkek annesi moduna, bugün öyle. dün şoktaydı, kızım demeye alıştım ben adı da belliydi diye:)
Kolay mı yaa, insan mahvoluyor, tahmin edebiliyorum..Ben bile ne kadar üzüldüm duyunca..Sen iyice harap olmuşsundur...Değiştir o doktoru, benim ilk doktor da alacaz dediydii, doğurup el öptürmeye götürecem kızımı, sen bunu öldürecektin işte diye...Hiç kötüye ihtimal vermedim zaten, hiç birimizin bebeğine de kötüyü kondurmam..Onlar bizden daha güçlüler maşallah, sağlıklı sıhhatli gelicekler dünyaya.
Valla annenin aynı şehirde olmas büyük şans...Ben hamile olduğumdan beri görmedim...Ama benimki de emekli olucakmış, belki doğuma gelir kalır, bende sevindirici haber aldım bugün...
Siz de mi ev alıyorsunuz, bak yaman bey ne kadar uğurlu geldi yavrum..Bahtları hep açık olsun...İnşallah alırsınız canım yaa, inan kendime gibi sevindim...Hayırlısı olsun...
Darısı topikteki tüm evi olmayanların başına...
geldim ana kulaklarım çınlıyordu meğersem bundanmış kızz tabi içimde bir pipi var yaaaa düşününce içim tuhaf oluyo heeee
Kız o her moda çabucak girer ben gibi..Bi bakarsın salya sümük ağlıyo, bi bakarsın zil takıp oynuyo...
Geldi vallaa...Çatlak matlak ya, iyi insan lafının üstüne geldi hatun...
nasıl yaniiiii
suzicim hayırlı olsun eviniz. gönlünüze göre olur inşallah. yaman bey şanslı gelecek demek ki...
saol canım.. biliyorum üzüldüğünü vee desteğin içinde duaların içinde çok ama çok saol tatlımmm.. sen hep geldin aklıma biliyomuusn, güvenmiştin bebişine, bende seni örnek aldım.. Allahıma tesklim ettim kendimi ve bebişime güvendimmm, senin gibi güçlü olmaya çalıştım..
el öpmeye götür valla kuzumm yap böle bişi.. görsün de utansın azcık insanlığı kaldıysa.. ne kadar kolay onlara bu işler.. hiç mi için cızlamıcaktı diyede sor...
annende gelir ozaman doğuma...ohhhhh... hadi inşallah.. hadi inşallah
uğurlu geldi benim paşa oğlumda.. onun şansına oldu .. ev koşturmacası var bizdede.. geçen hafta başladı telaşesi de ben çocuğa kafa yormaktan pek bişi anlamamıstım şimdi inananmıyorum o yüzden.. darısı ev isteyen herkeslerin başınaaaa...Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
kızzz düşünsene beni oğluşu evlendiriyom valla hem ağlar hem göbek atarım hee
Aynenn yaa, azıcık da deli olsan diyecem ki benim ikizim..
ama ben kendimi biliyorum bu çocuğuma aşırı düşkünlüğüm olsun, eşime aşırı düşkünlüğüm olsun, hep sevilmek isteme arzumdan..Psikolojik sorunluyum ben..Çocukluktan kaynaklanıyor, sorunlu anne -baba , onların sorunlu evliliği, çalışan ve bizimle ilgilenemeyen bi anne...Ve ortaya çıkan şey..Deli kuzu.
ama inşallah hiç yaşatmıycam böyle şeyler kızıma...Sevgi pıtırcığı olacak kuzucum..
Yaparsın valla..Beklerim senden..
hişştt çaktırma kız aaaa
suzi ev mi aldın topikteki herkes ev almış..sıra bizde inşallah
güle güle otur cnm hayırlı olsun
deliyim de belli etmem pek=)
beni tanıyanlar bilir. ulu orta yapamıyorum delilik... =)
sevgi içinde büyüsün kuzucuklarımız... sevgi arsızı olsunlar, babalarını o kadar çok sevsinler ki...
şimdiden öyleler zaten...
kıskandığım kocamla kızım olsun... =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?