ufff midem bulanıo yaaaa
ılık süt iyi gelio bana canım
kıskanırım ben bananeeeeeee
güle güle iyi günlerde kulllansın kuzumun kokoş kuzuusuuu...Yap kız, çocuk çeyizsiz gitmesin..
Ben de mevlüt takımı beğendim bi tane, kokoş bişeyyy, burda mevlüt yapmıyorlar bebek için..Ben Allah nasip ederse yapıcam, yapmazsam da o kokoş fırfırlı takımı alacam kızıma kokoş kokoş gezecez..
Zaten şimdiden bant aldım bi kaç tane kafasına, kel ya, toka tutmucak bari süslü bantları olsun kokoşumun...
saol tatlımmm.. darısı isteyen herkeslerin başınaaaaa...nasıl yaniiiii
suzicim hayırlı olsun eviniz. gönlünüze göre olur inşallah. yaman bey şanslı gelecek demek ki...
Aynenn yaa, azıcık da deli olsan diyecem ki benim ikizim..
ama ben kendimi biliyorum bu çocuğuma aşırı düşkünlüğüm olsun, eşime aşırı düşkünlüğüm olsun, hep sevilmek isteme arzumdan..Psikolojik sorunluyum ben..Çocukluktan kaynaklanıyor, sorunlu anne -baba , onların sorunlu evliliği, çalışan ve bizimle ilgilenemeyen bi anne...Ve ortaya çıkan şey..Deli kuzu.
ama inşallah hiç yaşatmıycam böyle şeyler kızıma...Sevgi pıtırcığı olacak kuzucum..
fatmaaaaa canım cinsiyetmi değişti noldu yaaaa.. ben geriden geliyom .. kız sölemiyonda heee... oğluşunmu olcak seninde.. ohhh oğluşuma bi arkadaş daha.. yerim ben onu.. aman sağlıklı sıhhatli olsun da ilk bebişin sonuçta... Allah bağışlasın canımmmcımm.. yiğit bey geliyoooooooo....geldim ana kulaklarım çınlıyordu meğersem bundanmış kızz tabi içimde bir pipi var yaaaa düşününce içim tuhaf oluyo heeee
ufff midem bulanıo yaaaa
Benim delilik de her zamanki halim...Normal bi insan olduğum görülmemiştir henüz...
Kıskandığım kocamla kızım olsun lafına bayıldım ama...
Yine de en çok beni sevsin kocam da, kızım da.Bana neee....Ben ineklik yapacam, azıcık da bana düşkün olsun..
Aminn..Topiktekiler sıra sıra ev sahibi oluyor....Duru hanımın şansına sana da piyango çıkar belki kız, belli mi olur..
deliiiii yaaaa:)))
güle güle iyi günlerde kulllansın kuzumun kokoş kuzuusuuu...
saol tatlımmm.. darısı isteyen herkeslerin başınaaaaa...
hııııhhhh sen öle san.... olumsuzluklar oolsa bile,sen kendini ne güzel yetiştirmişin farkında deilsin.. ne güzel çalışıyosun, yuvanı kurmusun, sevgiye herkes düşkündür nolcak ki..sen biraz fazlaaa deli dolu kıpır kıpır hayat dolusun.. enerjiksinn.. :) amaaa buda çoookk güzelllll... kendine haksızlık etme, psikolojik sorunlu insan böle mi olur...deli kıuzuuuuu:)))
fatmaaaaa canım cinsiyetmi değişti noldu yaaaa.. ben geriden geliyom .. kız sölemiyonda heee... oğluşunmu olcak seninde.. ohhh oğluşuma bi arkadaş daha.. yerim ben onu.. aman sağlıklı sıhhatli olsun da ilk bebişin sonuçta... Allah bağışlasın canımmmcımm.. yiğit bey geliyoooooooo....
Niye kızzz...Seninki pipisini oynatıyo olmasın...
Şaka bi yana, saçlanıyor mu ki..Öyle derler ya, bulanırmış ekşirmiş insanın midesi..
işteyim sütü nerden bulayım çay ocağındada yok ve ben ılık sütü hiç sevmem D:
Niye kızzz...Seninki pipisini oynatıyo olmasın...
Şaka bi yana, saçlanıyor mu ki..Öyle derler ya, bulanırmış ekşirmiş insanın midesi..
niye kızzz...seninki pipisini oynatıyo olmasın...
şaka bi yana, saçlanıyor mu ki..öyle derler ya, bulanırmış ekşirmiş insanın midesi..
güle güle iyi günlerde kulllansın kuzumun kokoş kuzuusuuu...
hııııhhhh sen öle san.... olumsuzluklar oolsa bile,sen kendini ne güzel yetiştirmişin farkında deilsin.. ne güzel çalışıyosun, yuvanı kurmusun, sevgiye herkes düşkündür nolcak ki..sen biraz fazlaaa deli dolu kıpır kıpır hayat dolusun.. enerjiksinn.. :) amaaa buda çoookk güzelllll... kendine haksızlık etme, psikolojik sorunlu insan böle mi olur...deli kıuzuuuuu:)))
soğuk içme o zaman=) oda sıcaklığında olursa midene iyi gelir. =) oğluşun için iç =)
dün açmış ahleksiz oğluşum pipisini naklen yayın yaptı yaa bide dr bak diyo bana kesin erkek diyo pipisi duruyo öle bamya gibi
eğer bu tez doğruysa benimki kıl yumağı gibi olucak herhalde
Midem o kadar çok yanıyoki
eğer bu tez doğruysa benimki kıl yumağı gibi olucak herhalde
Midem o kadar çok yanıyoki
doğru değilmiş. kaan kocatepede okumuştum geçen gün, saçla alakası yokmuş yanmanın.
suzii kız, bunlar sabahtan beri bebekleri kertiyolar...
Candaşa verdim senden önce, vermesem senin oğlana verirdim kız benim zilliyi....
senden iyi dünür mü bulucam...
bak bak bakk, nasıl da dönüverdi:))) candaşın kızı olur belki, oğlumun adaşına verirsin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?