2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıskanırım ben bananeeeeeee

deliiiii yaaaa:)))

güle güle iyi günlerde kulllansın kuzumun kokoş kuzuusuuu...

nasıl yaniiiii

suzicim hayırlı olsun eviniz. gönlünüze göre olur inşallah. yaman bey şanslı gelecek demek ki...
saol tatlımmm.. darısı isteyen herkeslerin başınaaaaa...

hııııhhhh sen öle san.... olumsuzluklar oolsa bile,sen kendini ne güzel yetiştirmişin farkında deilsin.. ne güzel çalışıyosun, yuvanı kurmusun, sevgiye herkes düşkündür nolcak ki..sen biraz fazlaaa deli dolu kıpır kıpır hayat dolusun.. enerjiksinn.. :) amaaa buda çoookk güzelllll... kendine haksızlık etme, psikolojik sorunlu insan böle mi olur...deli kıuzuuuuu:)))
geldim ana kulaklarım çınlıyordu meğersem bundanmış kızz tabi içimde bir pipi var yaaaa düşününce içim tuhaf oluyo heeee
fatmaaaaa canım cinsiyetmi değişti noldu yaaaa.. ben geriden geliyom .. kız sölemiyonda heee... oğluşunmu olcak seninde.. ohhh oğluşuma bi arkadaş daha.. yerim ben onu.. aman sağlıklı sıhhatli olsun da ilk bebişin sonuçta... Allah bağışlasın canımmmcımm.. yiğit bey geliyoooooooo....

uheuheuehe ineklik yapcaz tabi=) ama babamız da bize bakıyo. ben bizimkine diyorum ki, kızın evlenip gidicek bi gün, biz başbaşa kalıcaz, o yüzden en çok seni sevicem ben... =) inanıyo heralde =) hehe =)

ben diyorum ki, seni bu kadar severken, kalbimde hiç bişeye yer yok derken, nasıl oluyor da kızımı da en az senin kadar çok seviyorum...

tüm sevgiler artsın sonsuza kadar... =) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

evet yaa dün değişti kızz şoktan yeni kurtuldum dün görseydin dumur olmuş dolanıyordum ortalıklarda

Niye kızzz...Seninki pipisini oynatıyo olmasın...
Şaka bi yana, saçlanıyor mu ki..Öyle derler ya, bulanırmış ekşirmiş insanın midesi..

valla hareketli yaa hareketleride sert hani yaptıklarını hissediyorum döndüğünü falan diyorum eli veya ayagı bizimki uzunmuş ya birde erkenden hisettim ya ben alıştım yaa sıpa durmuyo hala kıpırdanıyo

Niye kızzz...Seninki pipisini oynatıyo olmasın...
Şaka bi yana, saçlanıyor mu ki..Öyle derler ya, bulanırmış ekşirmiş insanın midesi..

dün açmış ahleksiz oğluşum pipisini naklen yayın yaptı yaa bide dr bak diyo bana kesin erkek diyo pipisi duruyo öle bamya gibi

Kullansın tabi teyzesi de, annesi maaşını alsın öyle alıcak mevlüt takımını..Hemen resimlerim size..Kokoş bişii...
Yalnız var yaaa, psikolojik sorunlu insan böyle mi olur demişsin, olumlu şeyler yazmışsın, arkasından gelen komik...Deli kuzu...

suzii kız, bunlar sabahtan beri bebekleri kertiyolar...
Candaşa verdim senden önce, vermesem senin oğlana verirdim kız benim zilliyi....
senden iyi dünür mü bulucam...

Kızlar bişii dicem, çok yürüyünce kasıklarının iç tarafı acıyan var mı..Et kesilmiş gibi falan...
Benim akşamları çok acıyo yaa, yatıyorum geçiyo..Ertesi akşam yine acıyo..Gün içinde yarım saat yürüyorum garanti..Bi de iş yerinde de sürekli oraya buraya git gel...Ondan mı oluyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…