2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dün açmış ahleksiz oğluşum pipisini naklen yayın yaptı yaa bide dr bak diyo bana kesin erkek diyo pipisi duruyo öle bamya gibi
demiycektin o kelimeyi
bamyaaaaaaaaa canım bamya istedi acıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatma allah seni kahretmesin ağzımdan sular klavyeye akıyor napcam şimdi

bak bak bakk, nasıl da dönüverdi:))) candaşın kızı olur belki, oğlumun adaşına verirsin o zaman.

zamane kız anneleri ne fena erkekler aramıyor kızlar yamıyor hemen.

hişştt çaktırma kız aaaa

suzi ev mi aldın topikteki herkes ev almış..sıra bizde inşallah
güle güle otur cnm hayırlı olsun

saol egecimmm.. darısı isteyen herkeslere inş... sen de al kız inş.. evlenelim hep beraber.. :))
saol tatlımmmm saoll..:))) süpermenin kuzu teyzesiniii öpüyo çokkk..öykümüde öpüyooo.. izin varsa tabi:)))

Suzi eviniz hayırlı uğurlu olsun

suzi güle güle oturun agız tadıyla sağlıkla huzurla inş.

saolun kızlar... Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

bana kızını vermezsin heeeee salyan akar böle işde kız ne biliyim canının isteyeceğini

kasıkların içi değil de bacaklarımda ağrı olyor benim. varislerim arttı biraz bu aralar. o yüzden ayakta kalmamaya ve yarım saatten fazla yürümemeye çalışıyorum. damarlarla ilgili diye biliyorum ağrılar,
kaslar da çabuk yoruluyor malum, dinlenince geçiyorsa sorun yok

aaaaaaaaaaaaaaa aşkolsunnnnnnnnnnnnn sevbade dedi bana blue bizimle kertti sen kendine başka damat bul diye ..

banane sen benim hemşomdun gittin başka birine verdin hemen

ay çok güldüm ya napayım bluecum kendisi teklif etti, annesi güzel, ablası güzel kaçırsa mıydım fırsatı???

yaa kendi teklif eden gelin anasından kız alınır mı birce kııız, neyse olmazsa ben de eylülü alırım hem yüzü gözü belli fıstık gibi aradaki yaş farkını benim oğlum olgunluğuyla kapatır artık hem yeni moda bu
HAHHAHA BAYA GÜLDÜM BUGUN BENDE YAA
KIZ BLUE SANADA KIZ BULDUM
ÖYKÜMÜN KIZI İDİL MİRAYI AL SENDE. HEMEN KERT KAÇIRMADAN

yok ben senin eylüle göz diktim

ay ağrıyor hemde nasıll çok yürüyünce eğilmeye başlıyorum artık

bana kızını vermezsin heeeee salyan akar böle işde kız ne biliyim canının isteyeceğini

fatma seni ısırırım şimdi bak manyak karı ne demek nerden biliyim bamya krizi vardı bilmiyomuusun off yaa

demiycektin o kelimeyi
bamyaaaaaaaaa canım bamya istedi acıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatma allah seni kahretmesin ağzımdan sular klavyeye akıyor napcam şimdi

kız benim de canım yumurta çekiyo tavada..bi de peynir..bu çocuğum var ya peynir delisi olacak.. ay napsam ki

suzııııııııııııııııı cnm evınızde hayırlı ugurlu oturun ınsallahhh....
egeeeeeeeeee yaaa sen seker yuklemesınde 1 gun oncesınde hıc tattlı bısı yemedınmııı??
kadın tatlı yeme dedıııııııı cnmmm tatlı cuko ıstıyorrrrrrrrrrrrrrr

Geçiyor geçiyor..Boy da kısa benim, bacaklar kiloyu taşımıyor herhalde diyorum...Bi de hızlı hızlı yürüycem diye uğraşıyorum, yavaş yürüyemiyorum ondan da oluyor sanırım..

ay ağrıyor hemde nasıll çok yürüyünce eğilmeye başlıyorum artık

fatma seni ısırırım şimdi bak manyak karı ne demek nerden biliyim bamya krizi vardı bilmiyomuusun off yaa

kız geçmedimi o kriz ne biliyim başka bişeye benzetirdim

yaa ege valla midem bi tahf ya yanıyomu bulanıyomu bilemiyorumü

kuzuuu... bak senin gibi bi deli dahaaa....çılgınlar siziiiii... my miracleee ve kuzuuu..
kocişlerinizde şaşırcak hee sevsinlermi, sevmesinlermii bebişleriii...

bende çok şaşırdım seni düşünemiyom.. eee naptınız.. şok oldunda soraa.. alışabildinmi..

Olmaz söz verdi o, malzemeden çalmayacak erkek yapacak...
Anlaşma yaptık...

aaa blue girme dünürümle aramıza bak eylül fıstık gibi al işte onu. idil mira da güzel olur, onlarda da potansiyel var:))

Ben dedim ama diimii..Ağanın canı çekecek diye...Yala ağam yalaaa biyerlerini..
yaladım kız ama acıkmıştım yaa tabakla önümde sanki bak yaaaa
ekmek batırıyorum şimdi yutkunmaktan helak oldum

eylül mü hahahahahhaa kız moda zaten ne var 7 yaş:)))))))))))))

aaa blue girme dünürümle aramıza bak eylül fıstık gibi al işte onu. idil mira da güzel olur, onlarda da potansiyel var:))

yok kız al senin olsun dedim ya ben eylülü alcam
yada oykumun kızı da mantıklı he, hem oykum herşeyi bilir düğün yeri neresi iyi olur eşyanın hangisi daha iyi kullanışlı olur herşeyde yardımcı olur süper dünür

Sorma, hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur derler yaa..Buluştuk burda....
Alıştı kız, alıştı da oğluna kız bilem buldu, fmgnin kızı var ya sezin, onunla kertti oğlunu..Ama daha fmgnin haberi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…