demiycektin o kelimeyidün açmış ahleksiz oğluşum pipisini naklen yayın yaptı yaa bide dr bak diyo bana kesin erkek diyo pipisi duruyo öle bamya gibi
bak bak bakk, nasıl da dönüverdi:))) candaşın kızı olur belki, oğlumun adaşına verirsin o zaman.
hişştt çaktırma kız aaaa
suzi ev mi aldın topikteki herkes ev almış..sıra bizde inşallah
güle güle otur cnm hayırlı olsun
saol tatlımmmm saoll..:))) süpermenin kuzu teyzesiniii öpüyo çokkk..öykümüde öpüyooo.. izin varsa tabi:)))İnan yamana da aynen güvendim..Bi defa sen gibi pozitif güçlü kuvvetli annesi varken, o da sana benziycek mutlaka..Süpermen kıyafeti vardı yaa, o benim süpermenim iştee...
Eğer o hastaneden gitmezse götüreceğim, zaten yüzüne de dedim hatunun..Gör bak çatır çatır doğuracam getirecem bebeğimi sana diyee...
İnan inan, biz evin içine girdik hala tuhaf geliyor, bu ev bizim mi diyee..Ama kira vermeyince mutlu olduk valla..Bebeler bize uğurlu geldi...Minik mucizelerimiz onlar..
Suzi eviniz hayırlı uğurlu olsun
suzi güle güle oturun agız tadıyla sağlıkla huzurla inş.
demiycektin o kelimeyi
bamyaaaaaaaaa canım bamya istedi acıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatma allah seni kahretmesin ağzımdan sular klavyeye akıyor napcam şimdi
zamane kız anneleri ne fena erkekler aramıyor kızlar yamıyor hemen.
Kızlar bişii dicem, çok yürüyünce kasıklarının iç tarafı acıyan var mı..Et kesilmiş gibi falan...
Benim akşamları çok acıyo yaa, yatıyorum geçiyo..Ertesi akşam yine acıyo..Gün içinde yarım saat yürüyorum garanti..Bi de iş yerinde de sürekli oraya buraya git gel...Ondan mı oluyor ki...
demiycektin o kelimeyi
aaaaaaaaaaaaaaa aşkolsunnnnnnnnnnnnn sevbade dedi bana blue bizimle kertti sen kendine başka damat bul diye ..
ay çok güldüm yanapayım bluecum kendisi teklif etti, annesi güzel, ablası güzel kaçırsa mıydım fırsatı???
HAHHAHA BAYA GÜLDÜM BUGUN BENDE YAA
KIZ BLUE SANADA KIZ BULDUM
ÖYKÜMÜN KIZI İDİL MİRAYI AL SENDE. HEMEN KERT KAÇIRMADAN
saol tatlımmmm saoll..:))) süpermenin kuzu teyzesiniii öpüyo çokkk..öykümüde öpüyooo.. izin varsa tabi:)))
ay ağrıyor hemde nasıll çok yürüyünce eğilmeye başlıyorum artıkKızlar bişii dicem, çok yürüyünce kasıklarının iç tarafı acıyan var mı..Et kesilmiş gibi falan...
Benim akşamları çok acıyo yaa, yatıyorum geçiyo..Ertesi akşam yine acıyo..Gün içinde yarım saat yürüyorum garanti..Bi de iş yerinde de sürekli oraya buraya git gel...Ondan mı oluyor ki...
bana kızını vermezsin heeeee salyan akar böle işdekız ne biliyim canının isteyeceğini
demiycektin o kelimeyi
kasıkların içi değil de bacaklarımda ağrı olyor benim. varislerim arttı biraz bu aralar. o yüzden ayakta kalmamaya ve yarım saatten fazla yürümemeye çalışıyorum. damarlarla ilgili diye biliyorum ağrılar,
kaslar da çabuk yoruluyor malum, dinlenince geçiyorsa sorun yok
ay ağrıyor hemde nasıll çok yürüyünce eğilmeye başlıyorum artık
fatma seni ısırırım şimdi bak manyak karı ne demek nerden biliyim bamya krizi vardı bilmiyomuusun off yaa
kuzuuu... bak senin gibi bi deli dahaaa....çılgınlar siziiiii... my miracleee ve kuzuuu..Benim delilik de her zamanki halim...Normal bi insan olduğum görülmemiştir henüz...
Kıskandığım kocamla kızım olsun lafına bayıldım ama...
Yine de en çok beni sevsin kocam da, kızım da.Bana neee....Ben ineklik yapacam, azıcık da bana düşkün olsun..
evet yaa dün değişti kızz şoktan yeni kurtuldum dün görseydindumur olmuş dolanıyordum ortalıklarda
valla hareketli yaa hareketleride sert hani yaptıklarını hissediyorum döndüğünü falan diyorum eli veya ayagı bizimki uzunmuş ya birde erkenden hisettim ya ben alıştım yaa sıpa durmuyo hala kıpırdanıyo
Olmaz söz verdi o, malzemeden çalmayacak erkek yapacak...
Anlaşma yaptık...
banane sen benim hemşomdun gittin başka birine verdin hemen
yaa kendi teklif eden gelin anasından kız alınır mı birce kııız, neyse olmazsa ben de eylülü alırım hem yüzü gözü belli fıstık gibiaradaki yaş farkını benim oğlum olgunluğuyla kapatır artık hem yeni moda bu
yok ben senin eylüle göz diktim
yaladım kız ama acıkmıştım yaa tabakla önümde sanki bak yaaaaBen dedim ama diimii..Ağanın canı çekecek diye...Yala ağam yalaaa biyerlerini..
banane sen benim hemşomdun gittin başka birine verdin hemen
yaa kendi teklif eden gelin anasından kız alınır mı birce kııız, neyse olmazsa ben de eylülü alırım hem yüzü gözü belli fıstık gibiaradaki yaş farkını benim oğlum olgunluğuyla kapatır artık hem yeni moda bu
yok ben senin eylüle göz diktim
ay ağrıyor hemde nasıll çok yürüyünce eğilmeye başlıyorum artık
aaa blue girme dünürümle aramızabak eylül fıstık gibi al işte onu. idil mira da güzel olur, onlarda da potansiyel var:))
kuzuuu... bak senin gibi bi deli dahaaa....çılgınlar siziiiii... my miracleee ve kuzuuu..
kocişlerinizde şaşırcak hee sevsinlermi, sevmesinlermii bebişleriii...
bende çok şaşırdım seni düşünemiyom.. eee naptınız.. şok oldunda soraa.. alışabildinmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?