Geçiyor geçiyor..Boy da kısa benim, bacaklar kiloyu taşımıyor herhalde diyorum...Bi de hızlı hızlı yürüycem diye uğraşıyorum, yavaş yürüyemiyorum ondan da oluyor sanırım..
yap ye kız bende dün omlet melemen yaptım hahahaha ikiside yumurta ama napım ikisinde de yiyesim vardıkız benim de canım yumurta çekiyo tavada..bi de peynir..bu çocuğum var ya peynir delisi olacak.. ay napsam ki
sen dr geldin yazdınmı benmi okumadımsuzııııııııııııııııı cnm evınızde hayırlı ugurlu oturun ınsallahhh....
egeeeeeeeeee yaaa sen seker yuklemesınde 1 gun oncesınde hıc tattlı bısı yemedınmııı??
kadın tatlı yeme dedıııııııı cnmmm tatlı cuko ıstıyorrrrrrrrrrrrrrr
kız geçmedimi o kriz ne biliyim başka bişeye benzetirdim
yaa ege valla midem bi tahf ya yanıyomu bulanıyomu bilemiyorumü
kuzuuu... bak senin gibi bi deli dahaaa....çılgınlar siziiiii... my miracleee ve kuzuuu..
kocişlerinizde şaşırcak hee sevsinlermi, sevmesinlermii bebişleriii...
bende çok şaşırdım seni düşünemiyom.. eee naptınız.. şok oldunda soraa.. alışabildinmi..
yaladım kız ama acıkmıştım yaa tabakla önümde sanki bak yaaaa
ekmek batırıyorum şimdi yutkunmaktan helak oldum
eylül mü hahahahahhaa kız moda zaten ne var 7 yaş:)))))))))))))
yap ye kız bende dün omlet melemen yaptım hahahaha ikiside yumurta ama napım ikisinde de yiyesim vardı
sen dr geldin yazdınmı benmi okumadım
yeme cnm 9 dan sonra bişey yememen gerekir sütünü bile yemekten sonra iç sonra meyve bile yeme.
ohhhh bamya ye geçer
yaaaaaaa bnm bebk gallıbaa zayıf olcak 440 gr 235de boyuuu
sanırımmmm ben kendımı buyutuyorumm sadeceeeeeeeeee
aaa neden ki? bana bir şey demedi doktor ben de sorayım gitmeden.suzııııııııııııııııı cnm evınızde hayırlı ugurlu oturun ınsallahhh....
egeeeeeeeeee yaaa sen seker yuklemesınde 1 gun oncesınde hıc tattlı bısı yemedınmııı??
kadın tatlı yeme dedıııııııı cnmmm tatlı cuko ıstıyorrrrrrrrrrrrrrr
yaaaaaaa bnm bebk gallıbaa zayıf olcak 440 gr 235de boyuuu
yok kız benimkide 22 haftalıktı 460 gr dı . sen sezinle bir tutma o tontişyaaaaaaa bnm bebk gallıbaa zayıf olcak 440 gr 235de boyuuu
he valla bodur piliçKız biz boydan kaybediyoz herhalde...
evet dedim ya öykümün kızını al. eylül katana durur bebeğin yanında.yok kız al senin olsun dedim ya ben eylülü alcam
yada oykumun kızı da mantıklı he, hem oykum herşeyi bilir düğün yeri neresi iyi olur eşyanın hangisi daha iyi kullanışlı olur herşeyde yardımcı olur süper dünür
valla ben ultrasonda dr dedi erkek ben dedim olamaz nasıl olur ben onun ismini bile koydum erkek olamaz oda dedi bak istersen şüphen kalmasın pipisini gösterdi neyse ben öçıktım dışarı hilmiye bi bağırdım ne ettin sen dedim o kadr dua mı ettin kızı erkeğe çevirdin dedim oda gülüyobugün alıştım yavaş yavaş
yok kız benimkide 22 haftalıktı 460 gr dı . sen sezinle bir tutma o tontiş
he valla bodur piliç
evet dedim ya öykümün kızını al. eylül katana durur bebeğin yanında.
bak hem sebebini biliyo hem de soruyo!'=) hızlı yürüme tempolu ama hızlı değil!
ayaklarını da otururken bile yüksekte tut! ayakta kalma =)
doktor olucaktım ben de son anda vazgeçtim , olsaymışım walla =)
bak şimdi bende güldüm.. can havliyle nasıl yazdıysamay ege var yaaa bamya hayaline burda koptum kıızz oda arkadaşım neye gülüyon diyo hiç internetten bişey okudum da ona gülüyorum dedim ayyy alemsin valla ekmek batırıyorum diyo bi de yaa
bende seni bekliyorum gelcekte anlatcak diyeayyyyyy ıgrencc demı o glıkozz cnmmm.
kız ben 12den berı arkadasın odasında uyuyorum daha yenı geldım :)
bende acıkıyorum galibaaaaa
ayyy fatma bgn doktor bana dıkokıı cınsıyetı ney?? bende dıom kı ney???
dedı ben de kız dıorumm heeee ıyı dedım dedım benımkıdemı degıstı ne:)
kız benim de canım yumurta çekiyo tavada..bi de peynir..bu çocuğum var ya peynir delisi olacak.. Ay napsam ki
kız bugun ne konuşmuşuz aboooowwwwwwwwww
bende nohut kapacam tavuklu seninde canın çeksin ohhhhbak şimdi bende güldüm.. can havliyle nasıl yazdıysam
bende seni bekliyorum gelcekte anlatcak diye
bamya yee . köfte patates kızartcam ben
canın ister inşallah
bak hem sebebini biliyo hem de soruyo!'=) hızlı yürüme tempolu ama hızlı değil!
ayaklarını da otururken bile yüksekte tut! ayakta kalma =)
doktor olucaktım ben de son anda vazgeçtim , olsaymışım walla =)
yok kız benimkide 22 haftalıktı 460 gr dı . sen sezinle bir tutma o tontiş
he valla bodur piliç
evet dedim ya öykümün kızını al. eylül katana durur bebeğin yanında.
bende nohut kapacam tavuklu seninde canın çeksin ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?