2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben varım yaa, ondandır..

kız kuzu geçen hafta buraya biri geldi ogünde gene böle baya bi konuşmuşuz slm falan dedi sonrada yazmış hiç konuşömuyorsunuz ahdi paylşım yapalım vss anam bi görsen herkes şok biz mi konuşmuyoruz dedi bende dedim Allah kuzu yok taramalı tüfek gibi o olsa ne derdi acaba

Kız benimki 396 gr.dı yaa..Seninkinin neresi zayıf..Maşallahı var..

aaa neden ki? bana bir şey demedi doktor ben de sorayım gitmeden.

21+2de 411 gr.dı benimki. seninki gayet iyi.

yok kız benimkide 22 haftalıktı 460 gr dı . sen sezinle bir tutma o tontiş

he valla bodur piliç

evet dedim ya öykümün kızını al. eylül katana durur bebeğin yanında.

yaaa burda duyuyorum yaa hepp 400 kusurler az geldı bırden::)galıba psıkolojık yumurta yıyemıyorum dıe cocuk zayıf kalcak sanıomm:):)))

bırcecımmmm bır gun once hamurişi,tatlı sekerlı meyveler, pırınc, patates yemeyın aksam 9dan sonrada hıcbısı emeyın yazıyoo kagıtta.

egeee o medıne varyaa o cınmıs gercektenn bnm bu seker yuklemesını bıle o akıl ettı:)

Ege anlattı kız, hatta bi daha girememiş yazık...
Paylaşacak bişeyimiz kalmadı deseydiniz, yatak odamıza kadar herşeyimizi paylaştık, konu tıkandı azıcık da sen paylaş.
Bakma ben işte olmasam, kimse yetişemez de..Bi yandan da evrak işliyorum, 2 evrak 1 mesaj..Otomatiğe bağladım kendimi....

sendemi çok peynir yiyosun benim hamile kaldığımdan beri sevdiğim tek şey
peynir çerez gibi tabağa koyup koyup yiyorum

evet canım ya bu saatlerde bile canım peynir çekiyor, yumurtayı rafadan yapıyorum sabahları, bugün sabah kabuğunu kırdım rengi böyle bi tuhaftı yemek istemedim bişey olur diye korktum şimdi de canım yumurta çekti en iyisi bundan sonra evden peynirli sandviç falan getireyim tost ya da..

uheuheueh acıdım doktoruna şimdi =)

koy koyy kızzz... kokoş kokş merak ettim bende çokk...
ahahahahaa deli kuzu...benide benzettiniz işte kendinize:)) amaaa o senin lakabın oldu sanki kızzz...

suzii kız, bunlar sabahtan beri bebekleri kertiyolar...
Candaşa verdim senden önce, vermesem senin oğlana verirdim kız benim zilliyi....
senden iyi dünür mü bulucam...

Olmaz söz verdi o, malzemeden çalmayacak erkek yapacak...
Anlaşma yaptık...
aaaaaaa dalılıımmmmm bakkk:))) olmaz ama .. vercenmi kızını vermicenmi...

ayyy siz çok yaşayın emiii... bende diyodum akşama napsam yemek diyee ohh beeee...
kızmaaa egeeeeee zaten acılmış yani konuuuusu:)) gel bana bende yersin kız..

kız benim de canım yumurta çekiyo tavada..bi de peynir..bu çocuğum var ya peynir delisi olacak.. ay napsam ki
ne güzel işte peynir kalsiyum deposuuu süpperrrr....afiyet bal şeker olsun.. bebişşne yarasınnn...

saol canımcımm.. darısı isteyen herkeslerrree...

ohhh valla herkes kertmiş bebişleriii... hayırlı olsunnn...

baba erkek istiyodu demek.. gerçekten ne içten dua etmiş demekk ki.. allah gönlünüze göre versin canım.. erkek annesi olmakta güzel, çabuk alışırsın merak etmeee..

peynir benim de canım çekti beee..Nerden bulacam şimdi...akşam gideyim de yiyeyim bari...

çok sağol canım, bana hiçbir şey demedi doktor.

yaaa ben nası gormedımm onu:):))::):)

Evet, artık herkes deli kuzu diyor..Bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya, yakında bakırköyden toplucanız beni...Kızım dedim ya, sen sonradan geldin önce gelseydin kesin verirdim, senden iyi dünür mü bulacam diyee...Candaş oğlan yapamaz, malzemeden çalarsa veririm ama...
ikinciyi vereyim desem, o da olmaz, fabrika ayarlarını kapatacaz biz Öyküden sonra, gözüm korktu, çok sorun yaşadım ya, ne kadar takmıyorum desem de, bi daha amile kalabilir miyim, tekrar aynı şeyleri yaşayabilir miyim,hiç bilmiyorum..En iyisi fabrika ayarlarını kapatmak...

hahahahha süper bi cevapmış kız

bu saatte bu topiğe gircen ne yemek yapsam diye sana 1 haftalık menü çıkar valla
suzi bak buldu ne yemek yapcanı. Bende yarına düşünüyordum ıspanak yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…