Ben varım yaa, ondandır..
Kız benimki 396 gr.dı yaa..Seninkinin neresi zayıf..Maşallahı var..
aaa neden ki? bana bir şey demedi doktor ben de sorayım gitmeden.
21+2de 411 gr.dı benimki. seninki gayet iyi.
yok kız benimkide 22 haftalıktı 460 gr dı . sen sezinle bir tutma o tontiş
he valla bodur piliç
evet dedim ya öykümün kızını al. eylül katana durur bebeğin yanında.
sendemi çok peynir yiyosun benim hamile kaldığımdan beri sevdiğim tek şey
peynir çerez gibi tabağa koyup koyup yiyorum
kesin kesinn:))))) çenesi düşükben varım yaa, ondandır..
bende nohut kapacam tavuklu seninde canın çeksin ohhhh
kız kuzu geçen hafta buraya biri geldi ogünde gene böle baya bi konuşmuşuz slm falan dedi sonrada yazmış hiç konuşömuyorsunuz ahdi paylşım yapalım vss anam bi görsen herkes şok biz mi konuşmuyoruz dedi bende dedim Allah kuzu yok taramalı tüfek gibi o olsa ne derdi acaba
dimi insan bi dumur oluyo valla dün kucagımda kız bebekle gitmişde hastaede bana geri erkek bebek vermişler gibi oldu kucağıma çok kaptırmışım kendimişimdide dodugunda kız olurmuş bu seferde benim değil o diye bagırırım heee
sendemi çok peynir yiyosun benim hamile kaldığımdan beri sevdiğim tek şey
peynir çerez gibi tabağa koyup koyup yiyorum
Ahh, elimde olsa...5.kata çıkıyoruz eşimle, ben koştur koştur çıkıyorum, eşim dinlene dinlene..Bi de kızıyo, sen mi hamilesin ben mi diyee..Yürürken de yavaşlayacağım diyorum yavaşlıyorum da, 2 dakikaya yine unutuyorum koşturuyorum..Elimde değil..Ben konuşurken de yavaş konuşamam kız, sanki arkamdan atlı kovalıyo gibi hızlı hızlı konuşurum, sonra da nefes nefesee kalırım...
amaan, doktor olup ne yapacan ben gibi bi hastan olurdu, tövbe ederdin mesleğe...Benim doktor yazık, ömrümde senin gibi bi hastam olmadı diyor...
koy koyy kızzz... kokoş kokş merak ettim bende çokk...Kullansın tabi teyzesi de, annesi maaşını alsın öyle alıcak mevlüt takımını..Hemen resimlerim size..Kokoş bişii...
Yalnız var yaaa, psikolojik sorunlu insan böyle mi olur demişsin, olumlu şeyler yazmışsın, arkasından gelen komik...Deli kuzu...
suzii kız, bunlar sabahtan beri bebekleri kertiyolar...
Candaşa verdim senden önce, vermesem senin oğlana verirdim kız benim zilliyi....
senden iyi dünür mü bulucam...
aaaaaaa dalılıımmmmm bakkk:))) olmaz ama .. vercenmi kızını vermicenmi...Olmaz söz verdi o, malzemeden çalmayacak erkek yapacak...
Anlaşma yaptık...
ayyy siz çok yaşayın emiii... bende diyodum akşama napsam yemek diyee ohh beeee...demiycektin o kelimeyi
bamyaaaaaaaaa canım bamya istedi acıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatma allah seni kahretmesin ağzımdan sular klavyeye akıyor napcam şimdi
zamane kız anneleri ne fena erkekler aramıyor kızlar yamıyor hemen.
ne güzel işte peynir kalsiyum deposuuu süpperrrr....afiyet bal şeker olsun.. bebişşne yarasınnn...kız benim de canım yumurta çekiyo tavada..bi de peynir..bu çocuğum var ya peynir delisi olacak.. ay napsam ki
saol canımcımm.. darısı isteyen herkeslerrree...suzııııııııııııııııı cnm evınızde hayırlı ugurlu oturun ınsallahhh....
egeeeeeeeeee yaaa sen seker yuklemesınde 1 gun oncesınde hıc tattlı bısı yemedınmııı??
kadın tatlı yeme dedıııııııı cnmmm tatlı cuko ıstıyorrrrrrrrrrrrrrr
ohhh valla herkes kertmiş bebişleriii... hayırlı olsunnn...Sorma, hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur derler yaa..Buluştuk burda....
Alıştı kız, alıştı da oğluna kız bilem buldu, fmgnin kızı var ya sezin, onunla kertti oğlunu..Ama daha fmgnin haberi yok...
valla ben ultrasonda dr dedi erkek ben dedim olamaz nasıl olur ben onun ismini bile koydum erkek olamaz oda dedi bak istersen şüphen kalmasın pipisini gösterdi neyse ben öçıktım dışarı hilmiye bi bağırdım ne ettin sen dedim o kadr dua mı ettin kızı erkeğe çevirdin dedim oda gülüyobugün alıştım yavaş yavaş
evet canım ya bu saatlerde bile canım peynir çekiyor, yumurtayı rafadan yapıyorum sabahları, bugün sabah kabuğunu kırdım rengi böyle bi tuhaftı yemek istemedim bişey olur diye korktum şimdi de canım yumurta çektien iyisi bundan sonra evden peynirli sandviç falan getireyim tost ya da..
ben de öyle, deli gibi peynir yiyorum.
Bende de kuru-pilav var dün yaptım...Yanında da turşu yiyecem, sonra ödem olacam, heryerim şişecek...
yaaa burda duyuyorum yaa hepp 400 kusurler az geldı bırden::)galıba psıkolojık yumurta yıyemıyorum dıe cocuk zayıf kalcak sanıomm:):)))
bırcecımmmm bır gun once hamurişi,tatlı sekerlı meyveler, pırınc, patates yemeyın aksam 9dan sonrada hıcbısı emeyın yazıyoo kagıtta.
egeee o medıne varyaa o cınmıs gercektenn bnm bu seker yuklemesını bıle o akıl ettı:)
kız kuzu geçen hafta buraya biri geldi ogünde gene böle baya bi konuşmuşuz slm falan dedi sonrada yazmış hiç konuşömuyorsunuz ahdi paylşım yapalım vss anam bi görsen herkes şok biz mi konuşmuyoruz dedi bende dedim Allah kuzu yok taramalı tüfek gibi o olsa ne derdi acaba
koy koyy kızzz... kokoş kokş merak ettim bende çokk...
ahahahahaa deli kuzu...benide benzettiniz işte kendinize:)) amaaa o senin lakabın oldu sanki kızzz...
aaaaaaa dalılıımmmmm bakkk:))) olmaz ama .. vercenmi kızını vermicenmi...
benim de ıspanağım var, bu akşam da barbunya eklicem yanına..
bugün baklagiller günümüz heralde
ege anlattı kız, hatta bi daha girememiş yazık...
Paylaşacak bişeyimiz kalmadı deseydiniz, yatak odamıza kadar herşeyimizi paylaştık, konu tıkandı azıcık da sen paylaş.
Bakma ben işte olmasam, kimse yetişemez de..bi yandan da evrak işliyorum, 2 evrak 1 mesaj..otomatiğe bağladım kendimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?