cılekk ya ben sormayı unuttum bendede oluyo bende akıntı dıom doktora sorarmısın cuma gunu
sağol canım o akıntıdır benimki resmen su renginde ve suydu hep diyodum yok sen daha önceden takıntılısın su değil diyordu suymuşşşş...şimdide akıntı oluor ara sıra ama hafif sarı ve su gibi değil anlarsın sen ....su sürekli geliyor hem gele gele biterdi şimdiye canım için rahat olsun ultrasondada suyun azaldığını görürdü vede su gele gele rahmin açılır doğum başlardı vs.vs.. yani o akıntıdır merak etme.........
ya bısı sorcam ogunlerı hatırlatmak ıstemem ama sımdı bakıyorlarr ya suya felan senın kı hade 1.yı gectık 2. zaten rısklı bu adam suyuna hıcmı bakmıyoduu?? yoksa bırden mı bosalıyooo yanı bılmıom kusura bakma cnm yaaa
hu huuuuuu
Haaa, iyi o zaman yapabilir..Mıhtar olarak izin veriyom..
ayy canım benim çok teşekkür ederim: SAT.04.01.2011 cinsiyet daha yokşöyle güzel bişi seç, ilk bebişim olucak inşallah, şimdiden teşekkür ederim arkadaşım sağol.
deniz sendemiiii kızım sizin hormonlar bu aralar bayağı iyi çalışıyo
Yok anacım ya kuzu hemen damgayı bastı bana ben gayet mülayim bir insanım bu konuda
Hadi canımmm, bak kimsenin aklına gelmemiş...
Kızlarrrr yazıyom bakın, ıspanaklı börekten başka şey çağrıştıran bi ben varım topikteee, bi de deniz..
Allahtan böreğin cinsi minsi yazmıyordu haa, kol böreği falan olsa iyice kopardık..
Kuzucuğummmmm doktor dikiş attı dikiş .......
Cidden beynim döndü :)
saçma sapan cevaplar yazarsam kusuruma bakmayın noluurr , o kadar kalabalık ki ben zaten şaşkın iyice devrelerim yandııııı :) anlamaya çalışırken
zaten biyoloji bilgim de az
Ay iyice sinirlerim bozulduuuu :)
fmg bugun burası fena ne yazdık,kime yazdık bilmiyoruz. Ziyaretçi 20 den aşşağı düşmedi. Bi ara bi karıltı burası kim kime çizelge yaptı ne yazdı karma karışlık olduk.
Bu arada 2 haber var.
Minikmucizm yatacakmış sürekli kanama oluyormuş
bodrum81 bebişinin böbreklerde büyüme varmış
bunun dışında herzamanki muhabbetler..
Kuzucuğummmmm doktor dikiş attı dikiş .......
ya bısı sorcam ogunlerı hatırlatmak ıstemem ama sımdı bakıyorlarr ya suya felan senın kı hade 1.yı gectık 2. zaten rısklı bu adam suyuna hıcmı bakmıyoduu?? yoksa bırden mı bosalıyooo yanı bılmıom kusura bakma cnm yaaa
evet ama şimdi rahatladım biraz.
kızlara bakıyım ne kaynatıyolar acaba dedim.
Nasılsın canım?
Hahahahaah kol böreğimikuzu kopardın beni burda ya iyi tamam kabul ettim hadi e bende hamileyim arada hormonlar coşabilir ilan etmene gerek yoktu yani
sen ne anladın arkidişim,
ayyy bunların aklı belden aşağı çalışıyo bugün dostlarrrrrrr
karakan çok takılma buraya yoksam o dikişi mikişi söktürürüz walla topikçe azdık bugün
selam sıkılsım hep yatmaktan bakayım ne var ne yok dedim
Hadi canımmm, bak kimsenin aklına gelmemiş...
Kızlarrrr yazıyom bakın, ıspanaklı börekten başka şey çağrıştıran bi ben varım topikteee, bi de deniz..
Allahtan böreğin cinsi minsi yazmıyordu haa, kol böreği falan olsa iyice kopardık..
Cidden beynim döndü :)
saçma sapan cevaplar yazarsam kusuruma bakmayın noluurr , o kadar kalabalık ki ben zaten şaşkın iyice devrelerim yandııııı :) anlamaya çalışırken
zaten biyoloji bilgim de az
Ay iyice sinirlerim bozulduuuu :)
Hahahahaah kol böreğimikuzu kopardın beni burda ya iyi tamam kabul ettim hadi e bende hamileyim arada hormonlar coşabilir ilan etmene gerek yoktu yani
Iyıyım ıs guc aynı :)
senın keyıfler nasıl dun fatma senın kıza talıptı ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?