2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cılekk ya ben sormayı unuttum bendede oluyo bende akıntı dıom doktora sorarmısın cuma gunu

Sormaz mıyım sorarım tabii ki,
Soracak soru arıyordum zaten :)
Yaa Allah korusun yoktur di mi öyle bişey?

İnşallah canım yaa..

Di mi , her seferinde kontrol ediyor, suyu iyi falan diyor.. demek ki birden olan şeyler

fmg bugun burası fena ne yazdık,kime yazdık bilmiyoruz. Ziyaretçi 20 den aşşağı düşmedi. Bi ara bi karıltı burası kim kime çizelge yaptı ne yazdı karma karışlık olduk.

Bu arada 2 haber var.
Minikmucizm yatacakmış sürekli kanama oluyormuş
bodrum81 bebişinin böbreklerde büyüme varmış

bunun dışında herzamanki muhabbetler..

ayy canım benim çok teşekkür ederim: SAT.04.01.2011 cinsiyet daha yok şöyle güzel bişi seç, ilk bebişim olucak inşallah, şimdiden teşekkür ederim arkadaşım sağol.

http://lbdf.lilypie.com/NTSJp2.png

bunu profil bilgilerinde çizelge bölümü var oraya kopyalayıp yapıştır..

bişi yazmadım üstüne altına şimdilik. cinsiyeti falanda belli olsun o zaman yenisini yaparıs :)

deniz sendemiiii kızım sizin hormonlar bu aralar bayağı iyi çalışıyo

Yok anacım ya kuzu hemen damgayı bastı bana ben gayet mülayim bir insanım bu konuda

Hadi canımmm, bak kimsenin aklına gelmemiş...
Kızlarrrr yazıyom bakın, ıspanaklı börekten başka şey çağrıştıran bi ben varım topikteee, bi de deniz..

Allahtan böreğin cinsi minsi yazmıyordu haa, kol böreği falan olsa iyice kopardık..

Cidden beynim döndü :)
saçma sapan cevaplar yazarsam kusuruma bakmayın noluurr , o kadar kalabalık ki ben zaten şaşkın iyice devrelerim yandııııı :) anlamaya çalışırken
zaten biyoloji bilgim de az
Ay iyice sinirlerim bozulduuuu :)

Hahahahaah kol böreğimi kuzu kopardın beni burda ya iyi tamam kabul ettim hadi e bende hamileyim arada hormonlar coşabilir ilan etmene gerek yoktu yani

Kuzucuğummmmm doktor dikiş attı dikiş .......

Biliyom kız onu..Ne bileyim ben, öyle bi yazmışlar ki, ben de espri katayım olaya dedim..Yoksa helva muhabbetini okudum..Merak etme bu doktor işi sağlama almış, 9 ay garanti duracak bebe..Gör bak gününde vakti zamanında gelecek inşallah..

Benimde...Herşeyi yanlış anlamaya müsaitim şu an..

egeeeeeeeee sen burdamıydınn
bak hemen tekmil veriyo tak tak tak
bundan sonra bende isterim

Kuzucuğummmmm doktor dikiş attı dikiş .......

sen ne anladın arkidişim,
ayyy bunların aklı belden aşağı çalışıyo bugün dostlarrrrrrr
karakan çok takılma buraya yoksam o dikişi mikişi söktürürüz walla topikçe azdık bugün

ayyyyyyyyyyyyyyy geldim ben ama acaip yoruldum yaaa kıpırdayacak halim kalmadı meriven in çık mahvetti yaaaaaaaaaa

canım ilkinde aniden boşaldı doğum başladı ikincisinde yavaş yavaş .... cuma gittik niye geldin dedi özel hemde prof kendileri bişey yok dedi belki ikiz diye birinemi baktı ne pazartesi açılma ile hastaneye yattim porflar çok yoğun oluyor hiç risk görmedi bende anlamadımki şimdiki hocam benden pinpirikli çok dikkat ediyor hayırlısı kısmet değilmiş ya birde benim değerlerim hep normaldi ondan ummadı herhal bilmiyorumki çokda sorgulamadım zaten

kuzuuuuuu yaptın gene yapacağını

biyoloji, fizyoloji hepsi gitti
kuzu neden bahsediyodun annem sen

Hahahahaah kol böreğimi kuzu kopardın beni burda ya iyi tamam kabul ettim hadi e bende hamileyim arada hormonlar coşabilir ilan etmene gerek yoktu yani

denizzzz yandın sen yandınn kuzu seni rahat bırakırmı artık,
ıspanaklı börek muhabbetleri uzarrrr giderrr

Iyıyım ıs guc aynı :)
senın keyıfler nasıl dun fatma senın kıza talıptı ama:))

ya arkadaşlar ders olmadımı dünki durum size hala dünürlük diyonuz
dün az kalsın biri, birilerinin kızlarının ikisini birden götürüyodu :82:
kimdiki acep onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…