2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bluenun yaptığı çizelge kopyalanmıyor,
ahhhh blue yaptın gene yapacağını,
biri bana bi ara çizelge yapsın kızlar

dünür dünür nasılsın napıyorsun gelinim nasıl damadın maşallah kıpır kıpır gene öğlen fena çaktı bu çocuk sinirleniyo mu noluyo anam yaa sertleşti bee

Benim bahsettiğim felsefe anacım felsefe..Biyoloji bölümleri yasaklandı ya artık..Sadece çenemize vurdu, bol bol felsefe yapıyoruz...

evet cnm bazen bırden oluyormuss. cılekk sende tetenoz asısını sorsanaa bana atıl yaptır dedı ama hıcc cnm yaptırmak ıstemıyooo sen yaptırırsan yaptırırımm bendee:::)

Sormamm muuu :) ama ben yaptırmıycam ikizim herhalde haberin ossun :)

dünür dünür nasılsın napıyorsun gelinim nasıl damadın maşallah kıpır kıpır gene öğlen fena çaktı bu çocuk sinirleniyo mu noluyo anam yaa sertleşti bee

Oyyyy yerim ben onuuuuuuuuu, kuvvetli benim damadım yaa :)
Gelinin ne yapsın, bak hiç hareket etmiyooo, kayınpederim hasta diye üzülmüş olabülüüü

oyy maşallah gelinime o üzülmesin kaynanansı 1 günde ayağa kaldırır onu oy oy oy dünüre bak beee gel bi sarılayım

olsun en azından aktivite oluyo sana ben burda çakılı oturuyorum sabahtan akşama.
Bir gün kalkamıycam sandalye yapışmış olacak popoma.
Servise forkliftle koyarlar artık.
ya aktivite ama fazla oldu yaaa sabah da çok indim çıktım bide öğleden sonra haa bide telekoma gittik orda ben girdikten sonra demesinler radyosvar diye benim bi kaçış var göreceksiniz radyasyon yan odada imiş benim adım atmamla kaçmam bir oldu görseniz köpek kovalıyo sanırsınız

fatmaaaaaaaaaa bnm bole yan bolgeme bısı sımdı tık dedı dısardan gordumm gobısım sallandıı o tekmemııı?????????

hee gız tekme o işde gazın ne işi var orda öle bebiktir o kaynanasının sesini duyda heyecan yaptı D

vallla cok ıyı dunur buldun sen fatmaaaa ıkızımın kıymetını bıll:)

valla benımde hıııııc yaptırasımmm yok cnmmmm

ben bugün yarın yaptırıcam kızlar.

Haa haaaaa Fatma cem yılmazın bir espirisi vardı onu hatırlattın koptum burda.
Belki bilirsin radyasyondan koşarak kaçmaya çalışanlar var falan diyodu.

ben bugün yarın yaptırıcam kızlar.

Haa haaaaa Fatma cem yılmazın bir espirisi vardı onu hatırlattın koptum burda.
Belki bilirsin radyasyondan koşarak kaçmaya çalışanlar var falan diyodu.

hahahahahaaa evet ama kız internet merkeziymiş dağıtım yeriymiş vlla korktm kızzz koşarak attım kendimi dışarı hamile var burda heeee

fatmaaaaaaaa ne kaynanası kızzz :):):):) ayyyy ılk kezz hıssettımmm ama bu ılktı zatenn super yaaaaa ama dedın gıbı bunlar ınsnaı sarsarr bence::):):)

kız yorgunluktan şaşı görmüşüm pardon bebktir kız o ayırt edersin bi kaç hareketten sonra tıklıyo zaten böle elini sürtermiş gibide olur bazen

fatmaaaaaaaaaa bnm bole yan bolgeme bısı sımdı tık dedı dısardan gordumm gobısım sallandıı o tekmemııı?????????
yok cnm tekme değil içine cin kaçtı o dürtüyor. ya hala bu bebekmi diyor yaa ..delirtme kız doğacak yakında..

hee gız tekme o işde gazın ne işi var orda öle bebiktir o kaynanasının sesini duyda heyecan yaptı D

sen yinemi dünür değiştirdin hani çilekti. amma ayran gönüllüsün be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…