Ben çıkıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın....
Yarın görüşürüz artık..Bugünlük bu kadar benden..
EGE şu özel mesajlarını bi sil yaw bişi dicem diyemiyom içimde kaldı çok
yok cnm tekme değil içine cin kaçtı o dürtüyor. ya hala bu bebekmi diyor yaa ..delirtme kız doğacak yakında..
sen yinemi dünür değiştirdin hani çilekti. amma ayran gönüllüsün be
kızımmmmm kıpırtısını hıssedıoz artık ta bebısım ılk kez tekmeledı yaaaaaaaaaaaaaa tembel benım kızzzzz
hahahahahaaa evetama kız internet merkeziymiş dağıtım yeriymiş vlla korktm kızzz koşarak attım kendimi dışarı hamile var burda heeee
EGE şu özel mesajlarını bi sil yaw bişi dicem diyemiyom içimde kaldı çok
amaninnn sildim sildim..
yolla
heee anladımm tekmeyi yedin sen. oyy yesin teyzesi bende çay içtim şimdi nasıl kıpraşıyor hoşuna gitti.
heee anladımm tekmeyi yedin sen. oyy yesin teyzesi bende çay içtim şimdi nasıl kıpraşıyor hoşuna gitti.
ya bu kız benim içime içime vuruyo ya. doğurana kadar organ kalmıcak içimde. kum torbası gibi vuruyo mübarek her yerime. hele bide aşşalara vuruyo o daha fenaa
egeee gercktennn yenı yenı ıçmde bısı oldunun farkına varıyorumm artık hıssetırıcek heralll cok guzelmıs...
egeee gercktennn yenı yenı ıçmde bısı oldunun farkına varıyorumm artık hıssetırıcek heralll cok guzelmıs...
yok cnm tekme değil içine cin kaçtı o dürtüyor. ya hala bu bebekmi diyor yaa ..delirtme kız doğacak yakında..
sorma benimde aynı dert ya. aşşa vurunca fena oluyor
ama eskiye göre çok rahatım kızlar.
hareketlerini hissetmiyorken sürekli sağlığından endişe ediyordum.
şimdi çok şükür emin oluyorum kıpırdandıkça.
Önceki paronayaklığım kalmadı.
oyy maşallah gelinime o üzülmesin kaynanansı 1 günde ayağa kaldırır onu oy oy oy dünüre bak beee gel bi sarılayım
ya aktivite ama fazla oldu yaaa sabah da çok indim çıktım bide öğleden sonra haa bide telekoma gittik orda ben girdikten sonra demesinler radyosvar diye benim bi kaçış var göreceksiniz radyasyon yan odada imiş benim adım atmamla kaçmam bir oldu görseniz köpek kovalıyo sanırsınız
fatmaaaaaaaaaa bnm bole yan bolgeme bısı sımdı tık dedı dısardan gordumm gobısım sallandıı o tekmemııı?????????
hee gız tekme o işde gazın ne işi var orda öle bebiktir o kaynanasının sesini duyda heyecan yaptı D
Hadiii darısı başımaaaa.. Tekme istiyorum tekmeee.......
Acaba "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" derken küstürdüm mü ben kızımı? Ne şapşal annem var diyip hayata mı küstü aceppp
tabi cnm bende. şimdi oynamazsa bi salla iki tıktık yapıyorum hemen bana tepki geliyor.
ama önceden ay geçmek bilmezdi. az kaldı fmg 3 ayımız kaldı 38 hafta sayıyorum ben bide. ayyy heyecanlanıyorum son trimestr giriyoruz
sende tavrını değiştir bakalım kuzucum dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?