2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahahaaa evet ama kız internet merkeziymiş dağıtım yeriymiş vlla korktm kızzz koşarak attım kendimi dışarı hamile var burda heeee

Ben çıkıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın....
Yarın görüşürüz artık..Bugünlük bu kadar benden..

Görüşürüz kuzucum öyküme iyi bak.

EGE şu özel mesajlarını bi sil yaw bişi dicem diyemiyom içimde kaldı çok

amaninnn sildim sildim..
yolla

ŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTTTTT
kendi aranızda konuşmayın bakıyım.

heee anladımm tekmeyi yedin sen. oyy yesin teyzesi bende çay içtim şimdi nasıl kıpraşıyor hoşuna gitti.

ya bu kız benim içime içime vuruyo ya. doğurana kadar organ kalmıcak içimde. kum torbası gibi vuruyo mübarek her yerime. hele bide aşşalara vuruyo o daha fenaa

egeee gercktennn yenı yenı ıçmde bısı oldunun farkına varıyorumm artık hıssetırıcek heralll cok guzelmıs...

ama eskiye göre çok rahatım kızlar.
hareketlerini hissetmiyorken sürekli sağlığından endişe ediyordum.
şimdi çok şükür emin oluyorum kıpırdandıkça.
Önceki paronayaklığım kalmadı.

tabi cnm bende. şimdi oynamazsa bi salla iki tıktık yapıyorum hemen bana tepki geliyor.
ama önceden ay geçmek bilmezdi. az kaldı fmg 3 ayımız kaldı 38 hafta sayıyorum ben bide. ayyy heyecanlanıyorum son trimestr giriyoruz

fatmaaaaaaaaaa bnm bole yan bolgeme bısı sımdı tık dedı dısardan gordumm gobısım sallandıı o tekmemııı?????????

Aaa tekmedir o tekmeee :) darısı başımaaa, yarın ben de bekliyorum artıkkınnn

hee gız tekme o işde gazın ne işi var orda öle bebiktir o kaynanasının sesini duyda heyecan yaptı D

Ahaha Ege gibi sen de karıştırmaya başladın di mi channel'le beniii :)
Channel ne yapsak birimiz bişeyimizi değiştirsek miii

Ben çıkıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın....
Yarın görüşürüz artık..Bugünlük bu kadar benden..

Görüşürükkkk :)

egeee gercktennn yenı yenı ıçmde bısı oldunun farkına varıyorumm artık hıssetırıcek heralll cok guzelmıs...

Hadiii darısı başımaaaa.. Tekme istiyorum tekmeee.......
Acaba "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" derken küstürdüm mü ben kızımı? Ne şapşal annem var diyip hayata mı küstü aceppp

Ben de 38 sayıyorum canım,
kısmetse senin mayıs 23 benim 24ünde doluyor.
aynı günlerde doğururuz senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…