2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acıkır gibi oluyorum sanki. bide bulgur tutar dedin channel . beni hiç bişey zaptedemez

ben koca bir tabak bulgur pilavı yedim öğlen.
üstüne bol su iç tok tutar egecim.

Hadiii darısı başımaaaa.. Tekme istiyorum tekmeee.......
Acaba "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" derken küstürdüm mü ben kızımı? Ne şapşal annem var diyip hayata mı küstü aceppp

Daha neler çilekçim. Narindir senin kızın kıyamıyodur annesine :)

ınsallah canım bzıde ogunlerı goruruzzz:):)

Az kaldı yaaa.
Biraz daha sabır.

Hadiii darısı başımaaaa.. Tekme istiyorum tekmeee.......
Acaba "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" derken küstürdüm mü ben kızımı? Ne şapşal annem var diyip hayata mı küstü aceppp

:):):):):):):) canımmm merak etmeee senınde bugun yarın gelecek tekmelerrrrr:)))
ayyy cılekkkkk benm kız tekmeledıde sna akıl verıom saka gıbı:):):)kendıme guldum kıs:):):)

normal doğumumuz haziran 6 ama biz sezeryan olduğumuz için 38 haftayı maysta tamamlıyoruz . ben gitmem mayıs annelerine banane.. burası benim topiğim

varsayılan doğum tarihim 7 haziran benim.
Ama sezeryanda 40 hafta dolmadan alıyolar.
o sebeple şekerim.

şaka diyorum hiç bi yere gidemezsiniz zaten :)) burdan çıkış yok

Son düzenleme:
ben koca bir tabak bulgur pilavı yedim öğlen.
üstüne bol su iç tok tutar egecim.

Daha neler çilekçim. Narindir senin kızın kıyamıyodur annesine :)

Az kaldı yaaa.
Biraz daha sabır.

Cuma sorucam bakalımm :) Eşim de diyo ki karnın o kadar büyüdü ki normal bu kadar az hissetmen, acayip yer var içeride :)))

aa şaka gibi ne işiniz var o zaman haziran annelerinde :)) mayıs annelerine transfer olmalısınız

Amannnn gitmesinler bi yereeee :)

Ay kızlar öğlen çok güldüm anlatmadan geçemiycemmm..
Ben yemek söyledim buraya dışarı çıkmadım öğlen, yemek inanılmaz geç geldi, bayılacaktım açlıktan... Neyse geldi yemek, bizim burda dinlenme odası var, geçtim ben yemek için oraya..
Bizim departmandaki kızlardan biri geldi , oturdu karşımaa.. Öğlen de ben pedikür yaptırmaya gittim, yemek yiyemeiştim diyip bütün yemeğimi yedi..
2 tane köfte kapabildim aradan, şoka girdim amaaaa
Hayır hiç öyle şeylere takılmam, afiyet olsun, helali hoş olsun da hamileyim be, elim ayağım titremiş açlıktan, insan hiç mi acımaaaazzz

Ege gidelim mi kız mayıs annelerine.
Baksana bu haydutlar istemio bizi
tehdit edelim bundan sonra gideriz heee diye:))))))))) kızdırmasınlar

ege kıss ben 10.30 ta kocaman bı sımıt yedım az oncede hamburger yedım hala mıdem kazınıyoo bulgur hamılelerı kesmıyorr anladıkk::):):)
yok bizi hiç bişey kesmez belli

olmaz siz giderseniz bende giderim
gerekirse erken doğururum

hahahahhahaha koptum yaaaaaaaaaaaabiz biyere gitmeyiz sizi bırakıp deli kadınlar..

hahhaha ıyı sana dememıs ıstermısın dıe:):):):)yanı oda canı bayagı gorgusuzmus kusura bakma amaa::):):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…