Şaka kız hiçbir yere gitmem valla çok seviyom sizi.
Kızlar son zamanlarda ben de feci acıkıyorum
Sonum hayrolsun.
ama en sevmediim şey ya bişey yerken ortak olunması. çok bozulurumAy kızlar öğlen çok güldüm anlatmadan geçemiycemmm..
Ben yemek söyledim buraya dışarı çıkmadım öğlen, yemek inanılmaz geç geldi, bayılacaktım açlıktan... Neyse geldi yemek, bizim burda dinlenme odası var, geçtim ben yemek için oraya..
Bizim departmandaki kızlardan biri geldi , oturdu karşımaa.. Öğlen de ben pedikür yaptırmaya gittim, yemek yiyemeiştim diyip bütün yemeğimi yedi..
2 tane köfte kapabildim aradan, şoka girdim amaaaa
Hayır hiç öyle şeylere takılmam, afiyet olsun, helali hoş olsun da hamileyim be, elim ayağım titremiş açlıktan, insan hiç mi acımaaaazzz
bende merak ettim gökyüzü doğurur herhalde.hayırrrrrrrrrrrrrrrrr sız bu topıgınnn kurucularısınızz nereyee gıdıyosunuzzz....
ayyyyyyyyyy ılk kımın dogum haberını alcaz bakalımm ayy ben sımdıden heyecanlandımmmm:):):)
işler ne bitmedi bugün yaaaaa
Şaka kız hiçbir yere gitmem valla çok seviyom sizi.
Sonum hayrolsun.
ay kızlar öğlen çok güldüm anlatmadan geçemiycemmm..
Ben yemek söyledim buraya dışarı çıkmadım öğlen, yemek inanılmaz geç geldi, bayılacaktım açlıktan... Neyse geldi yemek, bizim burda dinlenme odası var, geçtim ben yemek için oraya..
Bizim departmandaki kızlardan biri geldi , oturdu karşımaa.. öğlen de ben pedikür yaptırmaya gittim, yemek yiyemeiştim diyip bütün yemeğimi yedi..
hayır hiç öyle şeylere takılmam, afiyet olsun, helali hoş olsun da hamileyim be, elim ayağım titremiş açlıktan, insan hiç mi acımaaaazzz
Ay kızlar öğlen çok güldüm anlatmadan geçemiycemmm..
Bizim departmandaki kızlardan biri geldi , oturdu karşımaa.. Öğlen de ben pedikür yaptırmaya gittim, yemek yiyemeiştim diyip bütün yemeğimi yedi..
Hayır hiç öyle şeylere takılmam, afiyet olsun, helali hoş olsun da hamileyim be, elim ayağım titremiş açlıktan, insan hiç mi acımaaaazzz
hayırrrrrrrrrrrrrrrrr sız bu topıgınnn kurucularısınızz nereyee gıdıyosunuzzz....
ayyyyyyyyyy ılk kımın dogum haberını alcaz bakalımm ayy ben sımdıden heyecanlandımmmm:):):)
işler ne bitmedi bugün yaaaaa
hahhaha ıyı sana dememıs ıstermısın dıe:):):):)yanı oda canı bayagı gorgusuzmus kusura bakma amaa::):):)::)
hahhaha ıyı sana dememıs ıstermısın dıe:):):):)yanı oda canı bayagı gorgusuzmus kusura bakma amaa::):):)::)
ben hep açım. ama hakkaten bacaklarım çok şişti baya üst bacağım alt bacağımı geçti. mudurnu pilici gibi tıknaz kaldımŞaka kız hiçbir yere gitmem valla çok seviyom sizi.
Sonum hayrolsun.
ben 15 kşlo aldım daha da almışımdır 2 afta oldu gidelinapcaz yabende boyuna acıkıyorumzaten şimdiden 10 kilo aldım
yakında duba diye kayıklara bağlıcaklar beni
:))) hem de nasılmış, şoka girdim bennn..
o ne kadar düşüncesiz biriymiş öyle
Ayyy ayıp ama insan karnındakini düşünür. Danaymış arkadaşın
kıyamam sana.
Bişeyler ye yine aç kalma.
Gökyüzü olabilir bence.
Ben bitirdim işleri.
doya doya çene çalıcam sizinle.
Sormayın cidden gülme tuttu sonra beni :) Eve gidince yerim bişeyler diye geçiştirdim ben de.. Ay bi eve atsam bugün kendimi başka şey istemiyorum..
İnşallah burdaki herkes vaktinde doğurur, en büyük dileğim o...
Bana bi Allah korusun erken doğum korkusu geldi bu aralar... Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama atamıyorum kafamdan.. Size bile ilk kez söylüyorum dillendirmiyim fazla diye.. Allah korusun..
Herhalde çevremde bu aralar çok gördüm o yüzden korku geldi bana
topik duruldu kızlar sanki. ay neydi bi ara ne yazdık kime yazdık karmakarılık olmuştu.
benim beynim yandı demin takip edicem diye....
sormayın cidden gülme tuttu sonra beni :) eve gidince yerim bişeyler diye geçiştirdim ben de.. Ay bi eve atsam bugün kendimi başka şey istemiyorum..
Inşallah burdaki herkes vaktinde doğurur, en büyük dileğim o...
Bana bi allah korusun erken doğum korkusu geldi bu aralar... Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama atamıyorum kafamdan.. Size bile ilk kez söylüyorum dillendirmiyim fazla diye.. Allah korusun..
Sormayın cidden gülme tuttu sonra beni :) Eve gidince yerim bişeyler diye geçiştirdim ben de.. Ay bi eve atsam bugün kendimi başka şey istemiyorum..
İnşallah burdaki herkes vaktinde doğurur, en büyük dileğim o...
Bana bi Allah korusun erken doğum korkusu geldi bu aralar... Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama atamıyorum kafamdan.. Size bile ilk kez söylüyorum dillendirmiyim fazla diye.. Allah korusun..
allah korusun allah hepimize vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin
kızlar en sevimli bebekte kızım yarışıyo beğenirseniz çok sevinirim önce sayfayı beğenin sonrada 61. Resmi kızımın adı zümra damla tonbul beğenenlere şimdiden teşekkür ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?