2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldinizzz nasılsınn :)
Ben sabah aç karnına kivi yiyip su içiyorum sonra biraz bekleyim kayısı yiyip su içiyorum sonra 1 kaşık zeytinyağı içiyorum yine de bana mısın demiyor

cnmmm senın bagırsaklarr bayağı tembelmıss emınımkı o erıkte fayda etmezzz:):))::))
bnm esımde sureklı " kızım cabucak gelde su cadı ananı bastıralım bana yardımcı ol dıo:))::) kopuyorummmm... ya bana bazen aglama krızı gelıyooo adam da bısı oldu sanıyoo noldu noldu deyıp duruyoo:):))
aksam dıokıı bgn ıyısınn krızın gelmemıs daha:)

bıçak saplanmnaları,kasık ağrısı sağ kasıkta batma bi anda kitlenip kalma karında sertleşme sonra 10 sn seonra geçme daha sayayım mı)))))))

anam adam ii sabredip yapmış hilmiyi top atsan o diziden kaldıramazsın bende döndüm kıçımı ona yattım valla:d:d

kız o salak dizi varya biz evde resmen sessiz konuşmaya başlıyoruz. Eylülle neredeyse kulaktan kulağa konuşcaz. Sesimz çıkınca ben size demedimmi perşembeleri bağrışmayın diyo. Bide üstüne maç vardı beşiktaşın. Eylül isyan etti yavrum

fmg kontrolde yaa nasıl geçti meraklandım

Ben de bazen çok kötü oluyorum gözlerim falan doluyor :) alıştılar artık dengesiz hallerimize..

anam adam ii sabredip yapmış hilmiyi top atsan o diziden kaldıramazsın bende döndüm kıçımı ona yattım valla

Benimki de normalde öyle de dün iyi tarafına denk geldim demek ki :)

fmg bende merak ettim yaaa

yaa bazen gıcık etmek için diyorum bu kim bu kimin nesi diye soruyorum sonra bi bagırıyo seyretmiyon niye soruyon sus diye mutlka çayı oluck bide yanındada fıstıgı

selamlar günaydınlar kızlar
dün sabahtan beri geçmeyen bi sertlik var karnımda... gazdır dedim ettim ama dün onca yol yürüdüm banamısın demedi.. göbeğim resmen taş gibi.. dün gece nerdeyse arıycaktım doktoru çok rahatsız edici bişi diye ama bugün 4,5ta gidicem nasıl olsa doktora diye aramadım.. ters bişi olmasında başka bişi istemiyom. artık zor yürüyorum çünkü. pöfffffffff

kız öyle çabucak gel felan diye dua etmeyin vaktinde gelsinler
erkenden gelmeye kalkarlar felan allah korusun

benim koca da geçen gün diyor ki hürrem geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bu hafta doğum yaptı sen hala bekliyon

sonra ne oldu kanamayla hastaneye yattım
dedim bi daha deme öyle şeyler vaktiyle sağlıkla gelsin biz bekleriz
7 sene bekledik dokuz ay mı zor geldi

günaydın herkese...

yelkovan, gıcık bir doktora denk gelmişsin, neyse ki sonuç iyi olmuş...

ipek, geçmiş olsun. bıçak saplanması şeklinde değil de karnımın üst kısımlarında gerilme, kasılma çok oluyor benim.

benim midem de dünden beri çok kötü( başım da dönüyor

valla bende ısrarla zamanında gel zamanında gel sakın erken gelme burda pisliğin içinde olma tembihliyorum srekli

bircecim geçmiş olsun
artık bi doktora görün istersen belki önemli bişeydir
akşamdan beri geçmedi bak
panik ol diye demiyorum ama önlemini almakta fayda var bence

bıçaklar kasığıma diil de karnıma hatta daha da üstlere saplandı..sana da mı öle oldu tatlımmm..

anacım benim herbir yerlerime saplanıyor.bi de ben çok pimpirikliyim.2 güne bi arıyorum doktorumu.yok kasığım çok ağrıyo.yok kabız oldum.yok karnım kasılıyo.adam bana geçen dedi ki "biz buna gebelik diyoruz"rezil oldum adama ya)

ben doktoruma gerçekten çok güveniyorum.ankarada kendini ispatlamış bir doktor.3 gündür kasılmalarım var karnım topaklanıyo geçiyo.normal dedi.endişelenmiceksin.sizin canınız çok kıymetli bi de cebinizde paranız önünüzde internetiniz var.eskiler naapsın dedi.interneti okumamı yasakladı.

vbence netten falan çok etkleniyoruz.o yüzden sende rahatlamaya çalış tatlım.normal onlara göre.kanama,su şeklinde akıntı daynılmayacak düzenli sancı yoksa rahat olun dedi.tabi bu normal gebeikler için geçerli.bazılarının en baştan sıkıntısı olyo.dktorlar en ufak ağrıda müdahale ediyolar.

BEN BALIK YEMEDĞİM İÇİN BALIK HAPI KULLANDIM BU DOKTORUMA BAŞLAMADAN EVEL.şimdiki doktorum dağda balık bulamayanların çocuğu gerizekalı mı oluyo dedi.sürekli bol su içmemi söylüyor.

bacaklarımın arasına yastık aıp yatmam gerektiğini bi de.ama tek dediği su su su....

haklısın aslında canım yanlıs dua etmemek lazımm:)

bircecim geçmiş olsun
artık bi doktora görün istersen belki önemli bişeydir
akşamdan beri geçmedi bak
panik ol diye demiyorum ama önlemini almakta fayda var bence

sağol canım, haklısın. bebek dünden beri çok hareketli diye üstünde durmadım ama gitsem iyi olacak. biraz uzanayım da öğleden sonra gideyim. şimdi çok sıra vardır daha kötü olurum beklerken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…