Hoşgeldinizzz nasılsınn :)
Ben sabah aç karnına kivi yiyip su içiyorum sonra biraz bekleyim kayısı yiyip su içiyorum sonra 1 kaşık zeytinyağı içiyorum yine de bana mısın demiyor
Ben de çok güldüm :) Dün kurtlar vadisi gecesiydi bi de , uyuz olmuştur bana :))))
Afiyet olsunnn
EVET BİZ HALA GÖRÜŞEBLİRİZ YAKINIZDA BİRBİRİMİZE. ÇOK ŞÜKÜR..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . İNŞALLAH TEZ VAKİTTE Bİ İŞ BULUR EŞİN.
bak nasıl yerin belli . valla dedim bu nerde . yarın çalışıyorum 4 e kadar kız. fark yok. akşam kankilerimle buluşucaz çocukluk arkadaşlarım hepimizin çocukları var hala görüşüyoruz bugun kızlar toplancak kocaları istemedik:)))))))
ondan mutluyum
yrın ıs var desene canım( ( (allahtan her c.tesı yok) ayy ne guzel bısı yaa cocukluk arkadaslarınla gorusebılıosun benım hepsı bandırmada yada ordakılerde bı yerlerde ınsanın dogdugu sehırde yasması ne kadar guzellll..
bu aksam bana da arkadaslarım gelıyooorrr ama evlı olmayan grup:)
GÜNAYDIN CNMgünaydın kızlar
biz geldik
herkes iyidir umarım
gözüme çarptı hemen yazayım
bağırsakları çalıştırmak için kivi birebir öyle erik felan aramyın
önceleri benimde kabızlık sorunum oluyordu kivi yiyordum ama düzenli değil şimdi hergün akşam bir kivi yiyorum rahat ettim valla
duphalac şurupla bile 3 günde bir iken şimdi hergün rahatım tavsiye ederim
HAHHAA BENDE DÜN OJE SÜRDÜM BANYO YAPTIM FELAN SONRA ELLERİM OJELİ YASTIĞI TUTAMADIM. EŞİME DEDİM YASTIĞI AL ARKAMA KOY KALKTI YAPTI SONRA UZANDIM SAÇLARIM ISLAK ARKAMDAN ÇEK DEDİM ÇEKTİ SONRA ÜŞÜDÜM MÜ NE BATTANİYEYİ VER DEDİM OOOOOOO KİŞİSEL BAKIMINDAN ÖDÜN VER 2 ÇOCUK ANNESİSİN VADİ KAÇIYOR DEDİ BANA:) BAYILIYORUM ONA İŞ YAPTIRMAYADün de manikür suyu hazırlama görevi verdim. Bi yapıyo çok soğuk bu su diyorum, bi hazırlıyo çok sıcak diyorum.. Sonra dedi ki Didem sen biliyor musun manikür yapmayı yoooo dedim koptu :)
Kızıyla konuşuyor sen annen gibi şımarık olma diye çok güldüm :)
Günaydın sana daaa....
Bana ilaç dışında hiçbişey fayda etmiyor canım yaa, son çare bunu deniyim dedim çünkü sürekli ilaç almak istemiyorum artık , korkuyorum(
Hoşgeldinizzz nasılsınn :)
Ben sabah aç karnına kivi yiyip su içiyorum sonra biraz bekleyim kayısı yiyip su içiyorum sonra 1 kaşık zeytinyağı içiyorum yine de bana mısın demiyor
ANAAAAAAAA BEN HİÇ BİŞEY İÇMİYORUM AMA HERGÜNNNNNMAŞALLAHIM VAR YANİ. ÇOK ŞÜKÜR
kızlar dün gece fena ama çok fena bişi yaşadım.. oturur pozisyondayken bi anda göbek deliğimde yukarısına bıçaklar girip çıkııo gibi sancı başladı.. gaz sıkışması diye tahmin ediyorum şu an ama varya 15 dk. kıpırdayamadım olduğum yerde .. ne sağa dönüorum ne de sola ne de uzanabildim resmen kal geldi.. sonra yavaş yavaş azaldı ve geçti.. insan çok korkuo doğum başladı sanıo..Allahtan o sırada miniğimde çok hareketliydi de meraklanmadım..
umarım bi daha olmaz..sizler hiç yaşadınız mı bıçak saplanması,iğneler batması gibi bi durum..
bıçak saplanmnaları,kasık ağrısı sağ kasıkta batma bi anda kitlenip kalma karında sertleşme sonra 10 sn seonra geçme daha sayayım mı)))))))
anam adam ii sabredip yapmış hilmiyi top atsan o diziden kaldıramazsın bende döndüm kıçımı ona yattım valla:d:d
cnmmm senın bagırsaklarr bayağı tembelmıss emınımkı o erıkte fayda etmezzz:):))::))
bnm esımde sureklı " kızım cabucak gelde su cadı ananı bastıralım bana yardımcı ol dıo:))::) kopuyorummmm... ya bana bazen aglama krızı gelıyooo adam da bısı oldu sanıyoo noldu noldu deyıp duruyoo:):))
aksam dıokıı bgn ıyısınn krızın gelmemıs daha:)
anam adam ii sabredip yapmış hilmiyi top atsan o diziden kaldıramazsın bende döndüm kıçımı ona yattım valla
EVET BİZ HALA GÖRÜŞEBLİRİZ YAKINIZDA BİRBİRİMİZE. ÇOK ŞÜKÜR..
GÜNAYDIN CNM
HAHHAA BENDE DÜN OJE SÜRDÜM BANYO YAPTIM FELAN SONRA ELLERİM OJELİ YASTIĞI TUTAMADIM. EŞİME DEDİM YASTIĞI AL ARKAMA KOY KALKTI YAPTI SONRA UZANDIM SAÇLARIM ISLAK ARKAMDAN ÇEK DEDİM ÇEKTİ SONRA ÜŞÜDÜM MÜ NE BATTANİYEYİ VER DEDİM OOOOOOO KİŞİSEL BAKIMINDAN ÖDÜN VER 2 ÇOCUK ANNESİSİN VADİ KAÇIYOR DEDİ BANA:) BAYILIYORUM ONA İŞ YAPTIRMAYA
ANAAAAAAAA BEN HİÇ BİŞEY İÇMİYORUM AMA HERGÜNNNNNMAŞALLAHIM VAR YANİ. ÇOK ŞÜKÜR
tahtaya vur maşallah
Yaa aynen ben de bi oje sürücem burnundan geldi adamın :)
günaydın hayırlı cumalar
kız o salak dizi varya biz evde resmen sessiz konuşmaya başlıyoruz. Eylülle neredeyse kulaktan kulağa konuşcaz. Sesimz çıkınca ben size demedimmi perşembeleri bağrışmayın diyo. Bide üstüne maç vardı beşiktaşın. Eylül isyan etti yavrum
fmg kontrolde yaa nasıl geçti meraklandım
cnmmm senın bagırsaklarr bayağı tembelmıss emınımkı o erıkte fayda etmezzz:):))::))
bnm esımde sureklı " kızım cabucak gelde su cadı ananı bastıralım bana yardımcı ol dıo:))::) kopuyorummmm... ya bana bazen aglama krızı gelıyooo adam da bısı oldu sanıyoo noldu noldu deyıp duruyoo:):))
aksam dıokıı bgn ıyısınn krızın gelmemıs daha:)
valla bende ısrarla zamanında gel zamanında gel sakın erken gelme burda pisliğin içinde olma tembihliyorum sreklikız öyle çabucak gel felan diye dua etmeyin vaktinde gelsinler
erkenden gelmeye kalkarlar felan allah korusun
benim koca da geçen gün diyor ki hürrem geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bu hafta doğum yaptı sen hala bekliyon
sonra ne oldu kanamayla hastaneye yattım
dedim bi daha deme öyle şeyler vaktiyle sağlıkla gelsin biz bekleriz
7 sene bekledik dokuz ay mı zor geldi
günaydın herkese...
yelkovan, gıcık bir doktora denk gelmişsin, neyse ki sonuç iyi olmuş...
ipek, geçmiş olsun. bıçak saplanması şeklinde değil de karnımın üst kısımlarında gerilme, kasılma çok oluyor benim.
benim midem de dünden beri çok kötü( başım da dönüyor
bıçaklar kasığıma diil de karnıma hatta daha da üstlere saplandı..sana da mı öle oldu tatlımmm..
kız öyle çabucak gel felan diye dua etmeyin vaktinde gelsinler
erkenden gelmeye kalkarlar felan allah korusun
benim koca da geçen gün diyor ki hürrem geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bu hafta doğum yaptı sen hala bekliyon
sonra ne oldu kanamayla hastaneye yattım
dedim bi daha deme öyle şeyler vaktiyle sağlıkla gelsin biz bekleriz
7 sene bekledik dokuz ay mı zor geldi
bircecim geçmiş olsun
artık bi doktora görün istersen belki önemli bişeydir
akşamdan beri geçmedi bak
panik ol diye demiyorum ama önlemini almakta fayda var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?