canım bişey yoktur bence yaman beyde hareketliymiş ama yinede bi görün bakalım dr ne diyecek için rahat etsinsağol canım, haklısın. bebek dünden beri çok hareketli diye üstünde durmadım ama gitsem iyi olacak. biraz uzanayım da öğleden sonra gideyim. şimdi çok sıra vardır daha kötü olurum beklerken..
iyi haberlerle gelir inşallahfmg bende merak ettim yaaa
yaa bazen gıcık etmek için diyorum bu kim bu kimin nesi diye soruyorum sonra bi bagırıyo seyretmiyon niye soruyon sus diye mutlka çayı oluck bide yanındada fıstıgı
cnm panikleme zaten gidiceksin güzel habeler vericeksin bize eminim... Benim de genelde serttir hatta ne kadar sert derler.selamlar günaydınlar kızlar
dün sabahtan beri geçmeyen bi sertlik var karnımda... Gazdır dedim ettim ama dün onca yol yürüdüm banamısın demedi.. Göbeğim resmen taş gibi.. Dün gece nerdeyse arıycaktım doktoru çok rahatsız edici bişi diye ama bugün 4,5ta gidicem nasıl olsa doktora diye aramadım.. Ters bişi olmasında başka bişi istemiyom. Artık zor yürüyorum çünkü. Pöfffffffff
hürrem gibi doğurmak ne güzel 1 hafta çekti biz 9 ay.. Hayırlısı olsundakız öyle çabucak gel felan diye dua etmeyin vaktinde gelsinler
erkenden gelmeye kalkarlar felan allah korusun
benim koca da geçen gün diyor ki hürrem geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bu hafta doğum yaptı sen hala bekliyon
sonra ne oldu kanamayla hastaneye yattım
dedim bi daha deme öyle şeyler vaktiyle sağlıkla gelsin biz bekleriz
7 sene bekledik dokuz ay mı zor geldi
bende de bi tarfımda toplanıyor dimdik oluyor sertleşiyor elimle okşar gibi seviyorumgünaydın herkese...
yelkovan, gıcık bir doktora denk gelmişsin, neyse ki sonuç iyi olmuş...
ipek, geçmiş olsun. Bıçak saplanması şeklinde değil de karnımın üst kısımlarında gerilme, kasılma çok oluyor benim.
Benim midem de dünden beri çok kötü( başım da dönüyor
off bende ateşleniyorum yaaaaaa:18::18::18:canım bişey yoktur bence yaman beyde hareketliymiş ama yinede bi görün bakalım dr ne diyecek için rahat etsin
bu arada bende akşamüstü tetanos aşısı için sağlıkocağına gidicem ilk dozda kolum çok şişmiş ağrımıştı şimdiden stres oldum valla yine şişecek diye
iyi haberlerle gelir inşallah
fıstık sen oluyorsun sanırım:)))))))
cnm panikleme zaten gidiceksin güzel habeler vericeksin bize eminim... Benim de genelde serttir hatta ne kadar sert derler.
hürrem gibi doğurmak ne güzel 1 hafta çekti biz 9 ay.. Hayırlısı olsunda
bende de bi tarfımda toplanıyor dimdik oluyor sertleşiyor elimle okşar gibi seviyorum
hemen iniyor. öyleyse korkma ama geçmiyorsa tıp merkezi vardı karşında oraya git istersen. Allah korusun
yok bee ne ben olucam hilmiye sorsan osmaniye fıstıgımı ben mi diye osmaniye fıstıgı der kargodan gelince fıstıgı bi açışı var adam altın bulmuş gibi:d:d
Memleketi kızım bizimkide balık görünce diyor herşeyin güzzelide karadenizden çıkıyor. Bende diyorum okadar beyniniz var işte..
günaydın hanımlar
kardeşimi dün teslim ettik asker ocağına Allahımmm kardeşim ve onun gibi bütün ana kuzularını koru sağsalim gdip gelsinler kuzumun dizinde de problem var talimlerde çok üstüne gitmezler inşallah Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanların gözünden sözünden şerrinden korusun dağıtımı da ii bi yere çıkar inşallah
günaydın hanımlar
kardeşimi dün teslim ettik asker ocağına Allahımmm kardeşim ve onun gibi bütün ana kuzularını koru sağsalim gdip gelsinler kuzumun dizinde de problem var talimlerde çok üstüne gitmezler inşallah Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanların gözünden sözünden şerrinden korusun dağıtımı da ii bi yere çıkar inşallah
günaydın hanımlar
günaydın hanımlar
günaydın hanımlar
günaydın hanımlar
kardeşimi dün teslim ettik asker ocağına allahımmm kardeşim ve onun gibi bütün ana kuzularını koru sağsalim gdip gelsinler kuzumun dizinde de problem var talimlerde çok üstüne gitmezler inşallah allahım iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanların gözünden sözünden şerrinden korusun dağıtımı da ii bi yere çıkar inşallah
sağol canım manisa alaşehir ulaştırmaallah kavuştursun.. Acemiliğini nerde yapıyo şimdi?
çok sağol şimdi facedeki fotolarına baktım canımın ayy insan bi tuhaf oluyor ya canım benimmhayırlı tezkereler allah kavuştursun
manisa alaşehir ulaştırma okuluAllah kavuştursun nereye gitti peki
aminn aminn o kadar çok çocuk vardıki hiçbişeyy bildikleri yok bakınıyorlar sağa sola korkak korkak kıyamam inşallah ii arkadaşlar edinir iyi komutanlara düşerallah kavuştursun canım bütün askerlerimize gittiği gelmek nasip olsun
Allah kavuştursun canım...sen içini ferah tut, bol bol dua et..benımde kuzenim askere gitti dün, Ankara etimesguta gitti...senın kardeşin nereye gitti??
hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun. Hayırlı tezkereler. Allah hepsinin kanadı altına alsın inşallah.
günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?