2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım, haklısın. bebek dünden beri çok hareketli diye üstünde durmadım ama gitsem iyi olacak. biraz uzanayım da öğleden sonra gideyim. şimdi çok sıra vardır daha kötü olurum beklerken..
canım bişey yoktur bence yaman beyde hareketliymiş ama yinede bi görün bakalım dr ne diyecek için rahat etsin

bu arada bende akşamüstü tetanos aşısı için sağlıkocağına gidicem ilk dozda kolum çok şişmiş ağrımıştı şimdiden stres oldum valla yine şişecek diye

fmg bende merak ettim yaaa

yaa bazen gıcık etmek için diyorum bu kim bu kimin nesi diye soruyorum sonra bi bagırıyo seyretmiyon niye soruyon sus diye mutlka çayı oluck bide yanındada fıstıgı
iyi haberlerle gelir inşallah
fıstık sen oluyorsun sanırım:)))))))

cnm panikleme zaten gidiceksin güzel habeler vericeksin bize eminim... Benim de genelde serttir hatta ne kadar sert derler.

hürrem gibi doğurmak ne güzel 1 hafta çekti biz 9 ay.. Hayırlısı olsunda

bende de bi tarfımda toplanıyor dimdik oluyor sertleşiyor elimle okşar gibi seviyorum
hemen iniyor. öyleyse korkma ama geçmiyorsa tıp merkezi vardı karşında oraya git istersen. Allah korusun

off bende ateşleniyorum yaaaaaa:18::18::18:

yok bee ne ben olucam hilmiye sorsan osmaniye fıstıgımı ben mi diye osmaniye fıstıgı der kargodan gelince fıstıgı bi açışı var adam altın bulmuş gibi

günaydın hanımlar

kardeşimi dün teslim ettik asker ocağına Allahımmm kardeşim ve onun gibi bütün ana kuzularını koru sağsalim gdip gelsinler kuzumun dizinde de problem var talimlerde çok üstüne gitmezler inşallah Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanların gözünden sözünden şerrinden korusun dağıtımı da ii bi yere çıkar inşallah

allah kavuştursun.. Acemiliğini nerde yapıyo şimdi?

hayırlı tezkereler allah kavuştursun

Allah kavuştursun nereye gitti peki

allah kavuştursun canım bütün askerlerimize gittiği gelmek nasip olsun

Allah kavuştursun canım...sen içini ferah tut, bol bol dua et..benımde kuzenim askere gitti dün, Ankara etimesguta gitti...senın kardeşin nereye gitti??

hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun. Hayırlı tezkereler. Allah hepsinin kanadı altına alsın inşallah.

allah kavuştursun.. Acemiliğini nerde yapıyo şimdi?
sağol canım manisa alaşehir ulaştırma
hayırlı tezkereler allah kavuştursun
çok sağol şimdi facedeki fotolarına baktım canımın ayy insan bi tuhaf oluyor ya canım benimm
Allah kavuştursun nereye gitti peki
manisa alaşehir ulaştırma okulu
allah kavuştursun canım bütün askerlerimize gittiği gelmek nasip olsun
aminn aminn o kadar çok çocuk vardıki hiçbişeyy bildikleri yok bakınıyorlar sağa sola korkak korkak kıyamam inşallah ii arkadaşlar edinir iyi komutanlara düşer
Allah kavuştursun canım...sen içini ferah tut, bol bol dua et..benımde kuzenim askere gitti dün, Ankara etimesguta gitti...senın kardeşin nereye gitti??

amin canım sizi de Allah kavuştursun dua ediyorum hepsi için Allahım hepsini sakınsın bizimki de manisaya gitti alaşehir ulaştırma sizinkinin bölümü ne

hayırlı teskereler Allah kavuştursun ailesine sevdiklerine...
ya kızlar akşamları benim mideme bişeyler oluyo, hani şu çöp öğütme makinaları var ya, sanki midemde öyle öyle bi makina var, yediklerimi anında yok ediyo, yemek yedikten 1 saat sonra karnım guruldama başlıyo dalga geçer gibi yaa, gündüz iyiyim ama akşam oldu mu, muhteşem bi sindirim sistemim varmış gibi öğütülüyo midemdekiler. doyamıyorummmmm:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…