2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben 6 aydır doyuramadım kendimi..

kız ben 6 aydır doyuramadım kendimi..

yediklerim çocuğa gidiyosa gam yemiycem valla ya. ben de yaklaşık bi kaç haftadır başladı bu. hayatım boyunca iştahlı biri olamadım, gece saat 4 te uyandım açlığa(yatmadan atıştırmıştım). mutfağa geldim ama nasıl aranıyorum, halimi görsen gülmekten ölürsün, üstümdeki pijamayı kursağıma kadar çekmişim, gözlerim kapalı kapalı canavar gibi yiyecek arıyorum,tatlı bşeyler. sonra çekmecede bi kutu halley buldum, ama nasıl seviniyorum, gece gece oturdum onu yedim de yattım, yoksa uyuyamıyorum

bende iyiyim sabah sabah koca bi çikolata yedim kahvaltı yerine çok iyiyim iyiyiyiyiyiyiyiymmm

çikolata eğer aç karnına yenilirse normal zamanlara oranla kilo yapma oranı daha düşükmüş, mide boş olduğu için yıkımı kolay olurmuş ama yinede kahvaltı yapmalısın datlum . benim sıpam kahvaltı yapana kadar kımıldamaz, sonra başlar vurmaya.

Channel bünyeye göre değişir bacım bana bakma sen .
Ama 6.aydan sonra daha çok kilo alınır son zamanlarda daha fazla acıkıyor insan..
Beni kendinize örnek almayın millet 3 ayda zayıflar ben 3 ayda 4 kilo aldım

kızlar ben geldim.
kızım büyümüş bir görseniz çok tatlıydı
1008 gr. olmuş boyu 33 cm.
çok sevindim
1 hafta önden gidiyor dedi doktorum.
3 hafta sonra tekrar gideceğim.
sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım. bütün bilgilerimi kaydettiler.
tetanoz aşımı da yaptırdım.
son 9 haftada 3,5 kilo almışım ona da gayet iyi dedi.

benden haberler bukadar. siz napıyosunuz?
herkes iyi mi?

hay maşallah sübhanallah Allahım nazarlardan sakınsın anammm kaç haftalıktın ki sen canım 1 kg olmuş demek anaaammm Allah bize de göstersin 1 kg olduğu zamanları

maşşallahhhhh 1 kilo olmuş şaka maka, nazarlar değmesinnnn. bende kontrole gidecem sağlık ocağına, kaydımı yaptırmıştım 3 ay önce... martın başında ikinci dozu var tetanozumun

Slm Hamiş kardeşlerim ablalarım dostlarım :) Haftanın son iş gününde herkese İzmirden sevgiler

Ayy maşallah yumuduk iyi beslenmiş yaa.
Bende 24. haftamdayım...Ptesi tetenoz aşımın 2.dozunu yaptırcam.Salıda Glukoz yüklemesi ve 4G ultrasyn var.Başka atladığım,doktorumun söylemediği gerekli bişiy varmı kızlar ya ?
Hani doktordan doktora değişiyor ya bazı test istekleri bazı bişiler :)
Sağlık ocağına kaydımı ilk ayında yaptırdım ben.Her ay arayıp takip ediyorlar son durum ne? Son yaptırdığınız ulstrasyon çıktılarını ve testleri bi ara getirirmisiniz diye.Güzel bir uygulama dimi kızlar? Böylece devlet doğacak her çocuğu , sağlıkalrını, hastalık - sakatlık oranlarını, birde şu bebeğini doğurup satan, çöpe atan vs VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSleri takip edebiliyor.^ay evvel bu şekilde bir bebek cinayeti ortaya çıktı ya Antalyadamı ne.Sağlık ocağı fark ediyor Semptte bir gebe kadın var biliyorlar ama kadınne aşıya ne kontrole gidiyor.Bir araştırılıyor bebeği arka bahçeye gömmüş kocasıyla.Off amam uzun yazdımmm.Ne zamandır yazmıom ya dolmuşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…