Dailymotion - Bir Bebegin Dünya Gelmeden Önceki Cenabı Allahla Konuşması - Müzik Kanalı
kızlar şunu bi dinleyin ağlamaktan heba oldum yaçok duygusalll
selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli.. laptopum annemde henüz gelmedi o yüzden dükkana çıktıkca giriyorum hep ewdeyim..
kızım yaşına girdi 24ünde doğumgününü yarın cafemizde yapacağız.. daha elbise alamadım minnoşuma.. çıkıcam kısmetse uyanınca..
oğlum gayet iyi bol bol tekmeliyor.. perşembe günü kontrolümüz war.. we şeker yüklememiz falanda olacak bakalım bebeişim büyümüşmü çok merak ediorum..
sizler nasılsınz herkeslerin keyfi yerindedir umarım..
ben geldimm ayyy bu bankalarda sıra beklemek öldürecek beni şu numaratörlerdee hamile için öncelik olsa heheheh belim koptu yaa...
minikmucizem battaniyeli alt açma seti bu nasıl bişey ben bilmiyorum sanırım
ben bunu yerim yaa maşallahhh ne tatlı bir kızzzzzzz.cuma günü kontrolüm vardı herşeyi normla çıktı bebişin. Sıpam 704 gram olmuş boyuda 32 cm civarında. şeker yüklemesi yapıldı oda gayet iyi çıktı. Fakat doktor bana sen artık çok kilo aldın bundan sonra biraz daha dikkat etmen lazım dedi. şimdiye kadar 10 kilo aldım böyle gidersem en az 16 kilo daha alırmışım... Aburcuburu falan kestim en azından napiim..
Bunlarda bebişimin resimleri :) videolarıda var sıpamın ama buraya ekleyemiyom malesef..
Eki Görüntüle 148342 Eki Görüntüle 148343 Eki Görüntüle 148344 Eki Görüntüle 148345
10 battaniye mi gözünü çıkarmış sanırım arkadaşın. 2 penye battaniye yeter. Hatta 1 bile yeterde hadi yıkadın kurumadı felan..kızlar yaa kıyafet olarak neler aldınız ya da almayı planlıyorsunuz
ben aldım biraz bişeyler ama sanki az gibi geliyor
birde burada bazı forumlarda penye battaniye çok olsun yazmışlar hatta birisi 10 tane felan demiş çok gereksiz değilmi o kadar
3-4 tane yeter diye düşünüyorum
neler alıyorsunuz yazsanız birbirimize fikir versek
ben geldimm ayyy bu bankalarda sıra beklemek öldürecek beni şu numaratörlerdee hamile için öncelik olsa heheheh belim koptu yaa...
minikmucizem battaniyeli alt açma seti bu nasıl bişey ben bilmiyorum sanırım
valla belim ağrıdı ya sıpam büyüdü herhalde öğreneceğim canım anlatırım sana dayorma kendini canım..ahaha ögren de bana da anlat sen anlıyon bu işlerden..hadi ben kactım..öpüyorum hepinizi..
canım bebeğin altını alırken sermek için olan şeyler varya hani yatak gibi penye ya da kapitoneden onundeseninin aynısından battaniyeside oluyo bazılarının
benbunu sadece ev gezmelerinde felan uyuturken kullanmak için istiyorum
tertemiz serer yatırırım kızımı
selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli.. laptopum annemde henüz gelmedi o yüzden dükkana çıktıkca giriyorum hep ewdeyim..
kızım yaşına girdi 24ünde doğumgününü yarın cafemizde yapacağız.. daha elbise alamadım minnoşuma.. çıkıcam kısmetse uyanınca..
oğlum gayet iyi bol bol tekmeliyor.. perşembe günü kontrolümüz war.. we şeker yüklememiz falanda olacak bakalım bebeişim büyümüşmü çok merak ediorum..
sizler nasılsınz herkeslerin keyfi yerindedir umarım..
naaptınız neler kaynattınız bebişler
arkadaşlar siteye girildiğinde aşağıda Facebook Tweet gibi secenekler çıkıyor beğenen var mı aranızdaaaaa???????
arkadaşlar siteye girildiğinde aşağıda facebook tweet gibi secenekler çıkıyor beğenen var mı aranızdaaaaa???????
ben bunu yerim yaa maşallahhh ne tatlı bir kızzzzzzz.
Kontrolün iyi geçmesine sevindim cnm bende yarın gidiyorum
10 battaniye mi gözünü çıkarmış sanırım arkadaşın. 2 penye battaniye yeter. Hatta 1 bile yeterde hadi yıkadın kurumadı felan..
Kızlar abartmayın 1 ayda büyüyorlar hemen tulumlar olmuyor zıbınlar olmuyor. Bi doğsun eksik oldukça alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?