2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hamileliğimin ilk gününden itibaren 2 kere yiyebildim :26:
biraz tiksinmiştim şimdi geçti artık yemem lazım ceviz de yemiyorum hiç:26:

....................................................................

Son düzenleme:
amaaaaaaaaaaaaaaaan bi video eklicem hep sorun eklemiyorum

Son düzenleme:
ben geldimm ayyy bu bankalarda sıra beklemek öldürecek beni şu numaratörlerdee hamile için öncelik olsa heheheh belim koptu yaa...

minikmucizem battaniyeli alt açma seti bu nasıl bişey ben bilmiyorum sanırım

selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli.. laptopum annemde henüz gelmedi o yüzden dükkana çıktıkca giriyorum hep ewdeyim..
kızım yaşına girdi 24ünde doğumgününü yarın cafemizde yapacağız.. daha elbise alamadım minnoşuma.. çıkıcam kısmetse uyanınca..
oğlum gayet iyi bol bol tekmeliyor.. perşembe günü kontrolümüz war.. we şeker yüklememiz falanda olacak bakalım bebeişim büyümüşmü çok merak ediorum..
sizler nasılsınz herkeslerin keyfi yerindedir umarım..

ayy ne mutlu sana ya bi yandan çocuğunun yaş gününü kutlucaksın bi yandan bebeğinin attığı tekmelerle mutluluğunu paylaşıorsun :) bizde o günleri görücek miyiz acaba :)

Benim de perş günü kontrolum var büyük ihtimal şeker yüklemesi yapılacak bana da ... ikimiz de iyi haberlerle geliriz inşallah...

ben geldimm ayyy bu bankalarda sıra beklemek öldürecek beni şu numaratörlerdee hamile için öncelik olsa heheheh belim koptu yaa...

yorma kendini canım..ahaha ögren de bana da anlat sen anlıyon bu işlerden..hadi ben kactım..öpüyorum hepinizi..

ben bunu yerim yaa maşallahhh ne tatlı bir kızzzzzzz.
Kontrolün iyi geçmesine sevindim cnm bende yarın gidiyorum

10 battaniye mi gözünü çıkarmış sanırım arkadaşın. 2 penye battaniye yeter. Hatta 1 bile yeterde hadi yıkadın kurumadı felan..
Kızlar abartmayın 1 ayda büyüyorlar hemen tulumlar olmuyor zıbınlar olmuyor. Bi doğsun eksik oldukça alırsınız.

canım bebeğin altını alırken sermek için olan şeyler varya hani yatak gibi penye ya da kapitoneden onundeseninin aynısından battaniyeside oluyo bazılarının
benbunu sadece ev gezmelerinde felan uyuturken kullanmak için istiyorum
tertemiz serer yatırırım kızımı

yorma kendini canım..ahaha ögren de bana da anlat sen anlıyon bu işlerden..hadi ben kactım..öpüyorum hepinizi..
valla belim ağrıdı ya sıpam büyüdü herhalde öğreneceğim canım anlatırım sana da

hımm gezmelik bişey bu canbebenin alt açma bezleri de çok kullanışlıymış bazı annelere sinir oluyorum zaten kaç tane insan öyle koltuğun üstünde altı çocuğunun altını bulaşır sağa sola bide hijyenik değil aldıkları bezde direk ya koltuğun üstünde yada halıda önceden bi poşet falan hazırlanmalı gibi geliyor bana tabi uygulayınca nasıl olur bilmem

inşallah ii geçer kontrolün güzel sonuçlarla gelirsin ayy ne güzel ya bir kız bir oğlan maşallah ikisinde doğum günü kutlu olsun nice yaşlara seninle babasıyla kardeşiyle sevdikleriyle inşallah

arkadaşlar siteye girildiğinde aşağıda Facebook Tweet gibi secenekler çıkıyor beğenen var mı aranızdaaaaa???????

teşekkür ederis canımcım. sende yarın güzel güzel haberlerle gel inşallah.15 gün sora yine gitçem bende. Allahtan bizim doktor 15 günde bi gel diyo. yoksa çok sıkıcı bişi böle beklemek. en azından böle görünce resimdir videodur 1 hafta idare ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…