2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi günler herkese, hamile iken çay kahve ve kola içilmiyor dimi? Bir da soda içilebiliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim

afiyet olsun.. O saaatden sonra ne zaman pişicekte yiyceksiniz yaa. Dünden yapsana ben annem yapmadığı günler akşamdan yaparım.. Allahtan annem vara taecik pişiyor bizde yiyoruz..

Fmg annen senin bebeğe bakarsa sanada yemeklerini felan yapar rahat olursun

allah allah yazık sana:)))))))))

he heeeee gıcık mı oluyon bana sık gidiyorum diye
şimdi sık gitmesem de olur. nasıl olsa hissediyorum hareketlerini. önceleri hep sağlığından endişe edip paranoya yapıyodum. doktorum da kırmıyodu sağolsun.

Valla ben sebze yemeklerini çok severim ve yaparım.
Etle pek aram yok. eşim etsiz yemek yemezdi. orta yolu bulduk bir şekilde. ilk zamanlar kavga dövüş tabiiiii
şimdi ben arada et yapıyorum o da sebzeye alıştı çok şükür.

egeeeeeeeee sus bak yaramı desmee bgn esım yalovada olacaktı gelmıcektı ama hava kotu oldugu ıcın donuyorlarmıs( gemı de deneme seyırınde) bende arkadasımnda kalcaktım ama planlar uctu gıttı :
normalde bende pazar aksamından yapıyorum p.tesı yemek yapmayı hıc sevmıyorum ama mecburum artık bu aksam. ama aksam etını kavurmustum bı mantarı atıcam ıcınee olacak ınsallah:)

bızde aynı canımmm gecen bana dıokı ben hayatta ıspanak pırasa yemezdımmm eskıden dıoo. bende et yemeklerını pek yapamam ama sebze yemeklerını cok severek yaparım ve zeytınyaglılarım guzel oluomus ole dıolarrr...

inşallah canım yaaa çok endişeleniyorum nasıl yapıcam noolcak diye gelecek telaşı sardı beni.
Eşim fazla titiz insan, çok kavga edeceğiz kesin. annen şçöyle yapsın, böyle yapsın söylenir durur artık. bana çık işten bak çocuğuna bile diyebilir. Arada kalır dururum.Zor günler bekliyor beni.

sağol canım benim alıştır damadına. gerçi benim de yemeyle ilgili sorunum yok, her zaman iştahlıydım. annem de her türlü otu, sebzeyi pişirir kendi bildim bileli. ama kış sebzelerini yiyemiyorum bir türlü. sırf çocuk için alışmaya çalışıyorum çünkü gerçekten zor yemek seçmek. birine yemeğe gittiğimizde yemeği bana göre ayarlamak zorunda kalıyorlar ya da bilmedileri için ben zorlanıyorum falan. zor bir şey. hem her vitamini alsın yavrucak:))

iyi günler herkese, hamile iken çay kahve ve kola içilmiyor dimi? Bir da soda içilebiliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim

ben günde bi tane kahvemide içiyorum kolamıda çayımıda sodamıda :))) kasmayın bu kadar ne o öle onu yapma bunu yapma. kendimi mutsuz edince çok mu sağlıklı

canım bu hafta benim canım mantar istiyor

ama ben yumurta kırıp yapıyorum sanki biraz ağır oluyor beceremiyorum herhalde

sen nasıl yapıyorsun sölermisin

cnmm bnm arkadasta kahvaltı ıcın yumurtalı yapıor ama ben yapmadım hıc oylee..

ben etını kavuruyorum(normalde tavuk etı ıle yapıom ama kırmızı et yıyım arada dıe sımdı kırmızı etle yapcam)ıcıne bol sogan bı tanede yesıl bıber dogruyorumm.salca koyuyorumm kısınn. ıcıne mantarıda atıyorumm zaten mantar cok su verıyorr 2-3 dıste sarımsak oldu bıttı:)

selam kızlarrr

biz çok hastayız ailecek koptuk yani 4 gündür öksürük ateş burun akıntısı ne ararsanız var.
ama ben çok ağır geçiriyorum antibiyotik başlattı doktorum.ateşimde yükselio bebeğim için çok endişeleniyorum kıpırdamıo bile doğru düzgün..detaylıya bile giremedim randevumu iptal ettik..
hiç bişey yiyemiyorum..şu ateşim düşse başka bişey istemem..neyse benden bu kadar moral olur diye bi bakıyım dedim..

ohhhhh mis missssssss acıktım yaaaaaaaa

ooo tam bir fiyasko olmuş..
Kocam mail atmış adam artık aramıyor mail atıyor bugun gecikicekmiş . Isabet oldu dedim..

ohhhhhhhhh diycektimde vah vah dedim:))))))) kız zaten 3 ay kaldı 3 kere daha anca gideriz:)) son zamanlarda sıklaşıyor gerç de..

?:92::92::92::92::92:
cnm kola khve soda içilmiyor.. Aama arada 1 bardak içersne bişey olmaz..
Kahve günde 2 dye yazıyor ama ben içmem 1 bardak belki

amaa fmgg yaa bende de bı alıskanlık var herseyı kavuruyorummm hıc saglıklı degıl bılıom ama otekı turlude hıc sevmıommm

canım işine karışmak gibi olmasın da, etli yemekleri kavur ama zeytinyağlılarını kavurma derim.
hepsini birden tencereye koyup çok kısık ateşte pişirince daha lezzetli oluyor.

Ben hepsini içiyorum canım ama makul ölçüde. kolayı çok nadir içiyorum. kahve, çay hergün.

kahveye duskunlugum yoktu zaten ama kolayı arada ıcıyorum cunku canım cook cekıyor bazen..

ben günde bi tane kahvemide içiyorum kolamıda çayımıda sodamıda :))) kasmayın bu kadar ne o öle onu yapma bunu yapma. kendimi mutsuz edince çok mu sağlıklı

Çok teşekkür ederim. Ben de kara kara onu düşünüyordum. bebek istiyoruz da eşimle. ben çay tiryakisiyim kahveyi de severim oldukça. Yani hiç içilmiyor diye bi kaide yok anladığım kadarı ile Peki saçını boyatan var mı aranızda?Bi de o konuda bilgi alayım tecrübenizden faydalanarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…