pişirme şekliyle çok alakası var bence. ben annemin pişirdiğini yemezdim.
annem saplarını da doğrayıp kavurarak pişiriodu. gerçekten ağır kokuyor o zaman.
cnm bızım evde ne kerevız nede engınar pısırılırr bana bı abla tarıf vermıstı ama bı tencereyı attım heralde ben beceremedımmm sevmıom yaaa:):):)
bende mantarlı et sote yapım baree
ıspanak yapacaktım yemekte cıktııı:)
gel sekerım mantar seversen:)
gel sekerım mantar seversen:)
allah allah yazık sana:)))))))))
cnm bızım evde ne kerevız nede engınar pısırılırr bana bı abla tarıf vermıstı ama bı tencereyı attım heralde ben beceremedımmm sevmıom yaaa:):):)
bende mantarlı et sote yapım baree
ıspanak yapacaktım yemekte cıktııı:)
afiyet olsun.. O saaatden sonra ne zaman pişicekte yiyceksiniz yaa. Dünden yapsana ben annem yapmadığı günler akşamdan yaparım.. Allahtan annem vara taecik pişiyor bizde yiyoruz..
Fmg annen senin bebeğe bakarsa sanada yemeklerini felan yapar rahat olursun
iyi günler herkese, hamile iken çay kahve ve kola içilmiyor dimi? Bir da soda içilebiliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim
he heeeee gıcık mı oluyon bana sık gidiyorum diye
şimdi sık gitmesem de olur. nasıl olsa hissediyorum hareketlerini. önceleri hep sağlığından endişe edip paranoya yapıyodum. doktorum da kırmıyodu sağolsun.
Valla ben sebze yemeklerini çok severim ve yaparım.
Etle pek aram yok. eşim etsiz yemek yemezdi. orta yolu bulduk bir şekilde. ilk zamanlar kavga dövüş tabiiiii
şimdi ben arada et yapıyorum o da sebzeye alıştı çok şükür.
afiyet olsun.. O saaatden sonra ne zaman pişicekte yiyceksiniz yaa. Dünden yapsana ben annem yapmadığı günler akşamdan yaparım.. Allahtan annem vara taecik pişiyor bizde yiyoruz..
Fmg annen senin bebeğe bakarsa sanada yemeklerini felan yapar rahat olursun
?:92::92::92::92::92:
?:92::92::92::92::92:
selam aşkitom... Ben yediriirm damadıma.. Benim çocuklarım yiyici oluyor.. Ailecek tombalak ailesiyiz. Ben şiştikçe evdekilerde şişti. Bende sevmezdim ama annem bi gün yapmış acılı neyin böyle bi yedm sevdim. Artık ayda yılda bir kere kendime kadar yapar yerim:)))
inşallah duru bana çeker hiç ayrım yapmaz.
iyi günler herkese, hamile iken çay kahve ve kola içilmiyor dimi? Bir da soda içilebiliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim
canım bu hafta benim canım mantar istiyor
ama ben yumurta kırıp yapıyorum sanki biraz ağır oluyor beceremiyorum herhalde
sen nasıl yapıyorsun sölermisin
ohhhhh mis missssssss acıktım yaaaaaaaabızde aynı canımmm gecen bana dıokı ben hayatta ıspanak pırasa yemezdımmm eskıden dıoo. Bende et yemeklerını pek yapamam ama sebze yemeklerını cok severek yaparım ve zeytınyaglılarım guzel oluomus ole dıolarrr...
ooo tam bir fiyasko olmuş..egeeeeeeeee sus bak yaramı desmee bgn esım yalovada olacaktı gelmıcektı ama hava kotu oldugu ıcın donuyorlarmıs( gemı de deneme seyırınde) bende arkadasımnda kalcaktım ama planlar uctu gıttı :
Normalde bende pazar aksamından yapıyorum p.tesı yemek yapmayı hıc sevmıyorum ama mecburum artık bu aksam. Ama aksam etını kavurmustum bı mantarı atıcam ıcınee olacak ınsallah:)
ohhhhhhhhh diycektimde vah vah dedim:))))))) kız zaten 3 ay kaldı 3 kere daha anca gideriz:)) son zamanlarda sıklaşıyor gerç de..he heeeee gıcık mı oluyon bana sık gidiyorum diye
şimdi sık gitmesem de olur. Nasıl olsa hissediyorum hareketlerini. önceleri hep sağlığından endişe edip paranoya yapıyodum. Doktorum da kırmıyodu sağolsun.
Valla ben sebze yemeklerini çok severim ve yaparım.
Etle pek aram yok. Eşim etsiz yemek yemezdi. Orta yolu bulduk bir şekilde. Ilk zamanlar kavga dövüş tabiiiii
şimdi ben arada et yapıyorum o da sebzeye alıştı çok şükür.
cnm kola khve soda içilmiyor.. Aama arada 1 bardak içersne bişey olmaz..?:92::92::92::92::92:
amaa fmgg yaa bende de bı alıskanlık var herseyı kavuruyorummm hıc saglıklı degıl bılıom ama otekı turlude hıc sevmıommm
Ben hepsini içiyorum canım ama makul ölçüde. kolayı çok nadir içiyorum. kahve, çay hergün.
kahveye duskunlugum yoktu zaten ama kolayı arada ıcıyorum cunku canım cook cekıyor bazen..
ben günde bi tane kahvemide içiyorum kolamıda çayımıda sodamıda :))) kasmayın bu kadar ne o öle onu yapma bunu yapma. kendimi mutsuz edince çok mu sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?