bende yeni girdim. Sıkıldım mola verdim. Aklım burda kalıyor.ne biçim bi şey anlamadım yaa.
Acıktım kız ben((((((( akşama kereviz yemeği yaptım bu kız bana neler yediriyor ya:))))
Dünden beri sanırım, evet Facesi olanlar veya tweet'i olanların beğenmesi için, bi Fatma beğenmiş bi ben bizimkilerden... başka beğenen var mı diye sordum bende :)Yeni dimi bu yaa daha önce çıkmıyordu.
Dünden beri sanırım, evet Facesi olanlar veya tweet'i olanların beğenmesi için, bi Fatma beğenmiş bi ben bizimkilerden... başka beğenen var mı diye sordum bende :)
teşekkür ederis canımcım. sende yarın güzel güzel haberlerle gel inşallah.15 gün sora yine gitçem bende. Allahtan bizim doktor 15 günde bi gel diyo. yoksa çok sıkıcı bişi böle beklemek. en azından böle görünce resimdir videodur 1 hafta idare ediyorum :))
ohhhh ne güzel sende fmg gibi 15 de bir gidenlerdensin. Ben çarşamaba alacaktım dayanamadım yarına aldım..teşekkür ederis canımcım. Sende yarın güzel güzel haberlerle gel inşallah.15 gün sora yine gitçem bende. Allahtan bizim doktor 15 günde bi gel diyo. Yoksa çok sıkıcı bişi böle beklemek. En azından böle görünce resimdir videodur 1 hafta idare ediyorum :))
hımmmm çok severim kerevizi ben de yapayım bir ara. Afiyet şeker olsun bebişim.
çok sık acıkıyorum ben de napıcam. öğlen yediğimle de doymadım zaten.
ohhhh ne güzel sende fmg gibi 15 de bir gidenlerdensin. Ben çarşamaba alacaktım dayanamadım yarına aldım..
benim kimse yemez birtaneden yapıyorum tek bana yeter. Ağzına sürmezler..
ohhhh ne güzel sende fmg gibi 15 de bir gidenlerdensin. Ben çarşamaba alacaktım dayanamadım yarına aldım..
Eşim kokusuna bile tahammül edemezdi şimdi alıştırdım. kereviz yapsana yiyelim diyor. :)))))
kızımda doğsun dayıycam sebzeyi alışsın. öyle patates, makarnaya dadanınca çok zor oluyor.
inşallah yemek ayırmaz.
HDİ YAA ALLAH ALLAHkızlar kereviz sakıncalı diye okumuştum burda bi başlık da acaba başka şeyle mi karıştırdım ki
BEN EYLÜLE DELİ GİBİ SEBZE YEDİRDİM ŞİMDİ MECBUREN OFLAYARAK YİYOR. ÇOCUKLA ALAKALI BABASI AYNI.. SUCUKLU YUMURTA YAP HERGÜN YESİNLER. NE YEMEK YAPAYIM DİYPRUM SUCUKLU YUMURTA DİYOR. SAÇMALAMA DİYORUM OZAMANN OMLET DİYOR..:)))Eşim kokusuna bile tahammül edemezdi şimdi alıştırdım. kereviz yapsana yiyelim diyor. :)))))
kızımda doğsun dayıycam sebzeyi alışsın. öyle patates, makarnaya dadanınca çok zor oluyor.
inşallah yemek ayırmaz.
3 hafta sonra çağırdı bu sefer :)
ayyy ınsallah yaaa bızde ayıran yok ama kerevızı sevmıom sebzelerden bıde lahana ymegı yapmam pek
aksama nohut yemegım var ama bugun okuldada nohut yedım artık aksam yemekteyız:))
Acaba kım olacak o sanslı :)))
pişirme şekliyle çok alakası var bence. ben annemin pişirdiğini yemezdim.
annem saplarını da doğrayıp kavurarak pişiriodu. gerçekten ağır kokuyor o zaman.
aksama nohut yemegım var ama bugun okuldada nohut yedım artık aksam yemekteyız:))
Acaba kım olacak o sanslı :)))
selam herkese. Kereviz konuşuluyor herhalde. Ben de hiç sevmem, kokusunu da sevmem. Evime daha hiç girmedi, nasıl pişirildiğini bile bilmemoğlum bana çekerse çok yemek seçer. Ama çok zor bir şey, evde sebze pişirmeye alışmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?