2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende yeni girdim. Sıkıldım mola verdim. Aklım burda kalıyor.ne biçim bi şey anlamadım yaa.
Acıktım kız ben ((((((( akşama kereviz yemeği yaptım bu kız bana neler yediriyor ya:))))

Hımmmm çok severim kerevizi ben de yapayım bir ara. afiyet şeker olsun bebişim.
Çok sık acıkıyorum ben de napıcam. öğlen yediğimle de doymadım zaten.

bızımkıde 8. ayda 15 gunde bır 9. ayda haftada bir cagıracakmıs yoksa boyle ayda bır beklemek sıkıcı oluyor

ohhhh ne güzel sende fmg gibi 15 de bir gidenlerdensin. Ben çarşamaba alacaktım dayanamadım yarına aldım..

hımmmm çok severim kerevizi ben de yapayım bir ara. Afiyet şeker olsun bebişim.
çok sık acıkıyorum ben de napıcam. öğlen yediğimle de doymadım zaten.

benim kimse yemez birtaneden yapıyorum tek bana yeter. Ağzına sürmezler..

benim kimse yemez birtaneden yapıyorum tek bana yeter. Ağzına sürmezler..

Eşim kokusuna bile tahammül edemezdi şimdi alıştırdım. kereviz yapsana yiyelim diyor. :)))))
kızımda doğsun dayıycam sebzeyi alışsın. öyle patates, makarnaya dadanınca çok zor oluyor.
inşallah yemek ayırmaz.

ayyy ınsallah yaaa bızde ayıran yok ama kerevızı sevmıom sebzelerden bıde lahana ymegı yapmam pek

kızlar kereviz sakıncalı diye okumuştum burda bi başlık da acaba başka şeyle mi karıştırdım ki
HDİ YAA ALLAH ALLAH
NİYE ACABA..

BEN EYLÜLE DELİ GİBİ SEBZE YEDİRDİM ŞİMDİ MECBUREN OFLAYARAK YİYOR. ÇOCUKLA ALAKALI BABASI AYNI.. SUCUKLU YUMURTA YAP HERGÜN YESİNLER. NE YEMEK YAPAYIM DİYPRUM SUCUKLU YUMURTA DİYOR. SAÇMALAMA DİYORUM OZAMANN OMLET DİYOR..:)))

3 hafta sonra çağırdı bu sefer :)

allah allah yazık sana:)))))))))

ayyy ınsallah yaaa bızde ayıran yok ama kerevızı sevmıom sebzelerden bıde lahana ymegı yapmam pek

pişirme şekliyle çok alakası var bence. ben annemin pişirdiğini yemezdim.
annem saplarını da doğrayıp kavurarak pişiriodu. gerçekten ağır kokuyor o zaman.

selam herkese. kereviz konuşuluyor herhalde. ben de hiç sevmem, kokusunu da sevmem. evime daha hiç girmedi, nasıl pişirildiğini bile bilmem oğlum bana çekerse çok yemek seçer. ama çok zor bir şey, evde sebze pişirmeye alışmalıyım

pişirme şekliyle çok alakası var bence. ben annemin pişirdiğini yemezdim.
annem saplarını da doğrayıp kavurarak pişiriodu. gerçekten ağır kokuyor o zaman.

cnm bızım evde ne kerevız nede engınar pısırılırr bana bı abla tarıf vermıstı ama bı tencereyı attım heralde ben beceremedımmm sevmıom yaaa:):):)
bende mantarlı et sote yapım baree
ıspanak yapacaktım yemekte cıktııı:)

selam aşkitom... Ben yediriirm damadıma.. Benim çocuklarım yiyici oluyor.. Ailecek tombalak ailesiyiz. Ben şiştikçe evdekilerde şişti. Bende sevmezdim ama annem bi gün yapmış acılı neyin böyle bi yedm sevdim. Artık ayda yılda bir kere kendime kadar yapar yerim:)))
inşallah duru bana çeker hiç ayrım yapmaz.

bu arada hıcbırınızde buyur bıze demedıı:))))
saka saka ya anneme ya kayınvalıdeme yada cuzdanımıza gore bakalım ne yıyecegız:))
kızlar hepınızın kuzularının ısmı belllıydı benım gıbı bazılarımız ıse arayıstayız.Ama son ıkı ısme kaldık sonunda
kaan
uras
bunada sukur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…