2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.

cnm çokkkkkkkkkkkkkkkk zor bir durum ben yaşıyorummm. Bişey oluyor ben size dedim ama dinlemediniz. Diyor neden çoğul konuşup annemi katıyorsun diyorum. Illaki çıkıyor bişeyler.. Ama orta yolu bulucaksın.

geçmiş olsun ama dr git istersen ateş varsa bebişi etkiler.

canım işine karışmak gibi olmasın da, etli yemekleri kavur ama zeytinyağlılarını kavurma derim.
Hepsini birden tencereye koyup çok kısık ateşte pişirince daha lezzetli oluyor.
aynennnn katılıyorum

çok geçmiş olsun canım..

ayyyyyyyyyyy ozaman kendı anaları baksın bu adamlar da kayınvalıdelerı yemeklerını yaparlarr cocuklarına bakarlarr gul gıbı kız verırlerrr yınede arada kalırlarÇ:)))))

geçmiş olsun acil şifalar bol bol c viatmini mandalina portakal ye sen halsizsin diye seni yormak istemiyordur annesi anlayışlı kuzu

cnm çokkkkkkkkkkkkkkkk zor bir durum ben yaşıyorummm. Bişey oluyor ben size dedim ama dinlemediniz. Diyor neden çoğul konuşup annemi katıyorsun diyorum. Illaki çıkıyor bişeyler.. Ama orta yolu bulucaksın.

Valla ne yalan söyleyeyim içimi yiyip bitiriyor. geçenlerde bana annem baksın o daha iyi bakar bile dedi.
nasıl sinir oldum anlatamam. annesi 4 yaşındaki yeğenini büyüttü. hem evi bize daha uzak. ben annem büyütsün istiyorum. onun ilk torunu hemde yanlız yaşıyor. Oylanır hayata bağlanır diyodum. böyle söyleyince başımdan kaynar su döküldü. şimdilik konuyu kapattık hiç uzatmadım. Ama çok büyük kavga çıkacak eminim.

Teşekkür ederim bilgiler için hepinize sağlıklı doğumlar diliyorumDarısı başıma

zor valla yaa bende dıyorum kı senın annen cok panık bakamaz:))aslında kayınvalıdem baksa bıle ben bakıcı baksın daha ıyı derım.Cunku cekırdek aıle kavramını yıtırecegız yoksa ıclı dıslı ıstemıyorum.

ozaman sole de cnım gelsın gunduzlerı evımde baksınnn kadın zaten bıkarr ama sen sımdı dırek kendı annene baktırırsan esın hep konusurrr

kızlar coşmuşuz yine
annem geldi ona bebişimin cicilerini gösterdim
şimdide yemek hazırlığı
biraz ıspanağım var önüne birde tarhana çorbası yapıcam
haydi yarın görüşürüz

yaaa yelkovann fmggg ne sanslısınınz bende bı tane bıle yok sız kım bakcak dıe tartısıosunuz supermıs yaaaaaaaaaaa...

bnm de gece uykularım kacıo bakıcı bulabılecekmıyım dıee.
bı bebegımı sagsalım alım 2.de ıyı bı bakıcı bulım dıre dua edıommmm:)

bende diyorum senin annen b,i gün bile bakmadı annem kendini bize adadı ama yaranılmıyor fmg. Zor açıkcası çokkkkkkkkkk zor. Ama laf söyletme ailene sakın o cesareti verme.. En ufak bişeyde annen çok taviz veriyor diyor..

Ben kaçıyorum yine bi iş sürüsü geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…