selam kızlarrr
biz çok hastayız ailecek koptuk yani 4 gündür öksürük ateş burun akıntısı ne ararsanız var.
ama ben çok ağır geçiriyorum antibiyotik başlattı doktorum.ateşimde yükselio bebeğim için çok endişeleniyorum kıpırdamıo bile doğru düzgün..detaylıya bile giremedim randevumu iptal ettik..
hiç bişey yiyemiyorum..şu ateşim düşse başka bişey istemem..neyse benden bu kadar moral olur diye bi bakıyım dedim..
selam kızlarrr
biz çok hastayız ailecek koptuk yani 4 gündür öksürük ateş burun akıntısı ne ararsanız var.
ama ben çok ağır geçiriyorum antibiyotik başlattı doktorum.ateşimde yükselio bebeğim için çok endişeleniyorum kıpırdamıo bile doğru düzgün..detaylıya bile giremedim randevumu iptal ettik..
hiç bişey yiyemiyorum..şu ateşim düşse başka bişey istemem..neyse benden bu kadar moral olur diye bi bakıyım dedim..
selam kızlarrr
cnm çokkkkkkkkkkkkkkkk zor bir durum ben yaşıyorummm. Bişey oluyor ben size dedim ama dinlemediniz. Diyor neden çoğul konuşup annemi katıyorsun diyorum. Illaki çıkıyor bişeyler.. Ama orta yolu bulucaksın.inşallah canım yaaa çok endişeleniyorum nasıl yapıcam noolcak diye gelecek telaşı sardı beni.
Eşim fazla titiz insan, çok kavga edeceğiz kesin. Annen şçöyle yapsın, böyle yapsın söylenir durur artık. Bana çık işten bak çocuğuna bile diyebilir. Arada kalır dururum.zor günler bekliyor beni.
geçmiş olsun ama dr git istersen ateş varsa bebişi etkiler.selam kızlarrr
Ama ben çok ağır geçiriyorum antibiyotik başlattı doktorum.ateşimde yükselio bebeğim için çok endişeleniyorum kıpırdamıo bile doğru düzgün..detaylıya bile giremedim randevumu iptal ettik..
Hiç bişey yiyemiyorum..şu ateşim düşse başka bişey istemem..neyse benden bu kadar moral olur diye bi bakıyım dedim..
aynennnn katılıyorumcanım işine karışmak gibi olmasın da, etli yemekleri kavur ama zeytinyağlılarını kavurma derim.
Hepsini birden tencereye koyup çok kısık ateşte pişirince daha lezzetli oluyor.
?:92::92::92::92::92:
canım işine karışmak gibi olmasın da, etli yemekleri kavur ama zeytinyağlılarını kavurma derim.
hepsini birden tencereye koyup çok kısık ateşte pişirince daha lezzetli oluyor.
selam kızlarrr
ayyyyyyyyyyy ozaman kendı anaları baksın bu adamlar da kayınvalıdelerı yemeklerını yaparlarr cocuklarına bakarlarr gul gıbı kız verırlerrr yınede arada kalırlarÇ:)))))cnm çokkkkkkkkkkkkkkkk zor bir durum ben yaşıyorummm. Bişey oluyor ben size dedim ama dinlemediniz. Diyor neden çoğul konuşup annemi katıyorsun diyorum. Illaki çıkıyor bişeyler.. Ama orta yolu bulucaksın.
geçmiş olsun ama dr git istersen ateş varsa bebişi etkiler.
aynennnn katılıyorum
selam kızlarrr
cnm çokkkkkkkkkkkkkkkk zor bir durum ben yaşıyorummm. Bişey oluyor ben size dedim ama dinlemediniz. Diyor neden çoğul konuşup annemi katıyorsun diyorum. Illaki çıkıyor bişeyler.. Ama orta yolu bulucaksın.
kafein olduğundan içinde dr çayı çok açık kahveyi de 1 tane le sınırlandırdı kola hiç içmedim hepsinde kafein var aslında kahvaltıda içilen çay demiri bağladığından kahvaltıyla birlikte içmemeye çalışıyorum
adaçayını yasakladı
Valla ne yalan söyleyeyim içimi yiyip bitiriyor. geçenlerde bana annem baksın o daha iyi bakar bile dedi.
nasıl sinir oldum anlatamam. annesi 4 yaşındaki yeğenini büyüttü. hem evi bize daha uzak. ben annem büyütsün istiyorum. onun ilk torunu hemde yanlız yaşıyor. Oylanır hayata bağlanır diyodum. böyle söyleyince başımdan kaynar su döküldü. şimdilik konuyu kapattık hiç uzatmadım. Ama çok büyük kavga çıkacak eminim.
Valla ne yalan söyleyeyim içimi yiyip bitiriyor. geçenlerde bana annem baksın o daha iyi bakar bile dedi.
nasıl sinir oldum anlatamam. annesi 4 yaşındaki yeğenini büyüttü. hem evi bize daha uzak. ben annem büyütsün istiyorum. onun ilk torunu hemde yanlız yaşıyor. Oylanır hayata bağlanır diyodum. böyle söyleyince başımdan kaynar su döküldü. şimdilik konuyu kapattık hiç uzatmadım. Ama çok büyük kavga çıkacak eminim.
ayy kızlarrrr benım canım hayatta yemedııgım bısı ıstedı tarhana corbasııı::):))):
bende diyorum senin annen b,i gün bile bakmadı annem kendini bize adadı ama yaranılmıyor fmg. Zor açıkcası çokkkkkkkkkk zor. Ama laf söyletme ailene sakın o cesareti verme.. En ufak bişeyde annen çok taviz veriyor diyor..valla ne yalan söyleyeyim içimi yiyip bitiriyor. Geçenlerde bana annem baksın o daha iyi bakar bile dedi.
Nasıl sinir oldum anlatamam. Annesi 4 yaşındaki yeğenini büyüttü. Hem evi bize daha uzak. Ben annem büyütsün istiyorum. Onun ilk torunu hemde yanlız yaşıyor. Oylanır hayata bağlanır diyodum. Böyle söyleyince başımdan kaynar su döküldü. şimdilik konuyu kapattık hiç uzatmadım. Ama çok büyük kavga çıkacak eminim.
hemen yap ye hazır ıstemısken:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?