2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ozaman sole de cnım gelsın gunduzlerı evımde baksınnn kadın zaten bıkarr ama sen sımdı dırek kendı annene baktırırsan esın hep konusurrr

Kayınvalidem daha yeni bir tane büyüttü o kadına da yazık. yoruluyor çocuk bakmak kolay mı?
Şimdi tam onu büyüttü al 2. denir mi?
Bencil davranıyor işte benim annem umrunda değil anlayacağınız.
çok üzülüyorum içime dert oluyor.
çok içlendim akşam akşam

cnm tatlılıkla zıtlaşmadan hallaedilecek bir konu. Sen herşeyi anlat annene yazık annemn ayağına dolaşan kimse yok gerekirse bizde bile kalır. Gibi ikna edici şeylerle yola koyarsın. Benim şansım kayınvalidem burda değildi. Olsa belki oda annem baksın diycek. Ama dersin çok istersen diycek lafım yok 1 ay bir bakar bir ay biri. Ama evimde bakılsın dersin. Kaynanan gelip bakamaz evi uzaksa :))

Senin durumunda zor benimki de

hayatta pabuç bırakmam da tatsızlık olsun istemiyorum.

kolay gelsin canım

bende kaçtım kıslar gidiim yumurta aliim akşama yapçak bişi bulamadım yumurta kırıp yirik artık :)
egee sen yarın kaçta gitçen doktora onuda söle

ay bende bakacak ne anne var ne kayınvalide ikiside uzak doğudayız bide, burda doğru dürüst bakıcıyı geçtim yenidoğana bakmasını bilen türkçesi düzgün biri olsun yeter diyorum ona bile arkadaşlar burası için çok şey istiyosun diyolar Allah yardım etsin hepimize şimdiden napacam kime nasıl emanet edecem diye düşünüyorum ben

kızlar bir arkadaşım göndermiş sizinle paylaşayım dedim belki biliyosunuzdur ama

Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeye...cektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

Kızlar ceyda düvenci erken doğum yapmış. 32.haftada yapmış.2 kg bebek 44 cm miş. Allah anasına babasına bağışlasın...

Kızlar ceyda düvenci erken doğum yapmış. 32.haftada yapmış.2 kg bebek 44 cm miş. Allah anasına babasına bağışlasın...

Ay canım ya açar açmaz bu haberi gördüm... Çok sevindim kaç haftadır hastanedeydi o değil mi.. Yazık ben o kadını seviyorum ya, Allah bağışlasın... Bende bu sabah Oscar törenlerine bakarken Natalie Portman ı gördüm ona da bayılırım ya, en iyi kadın oyuncu ödülünü almış, karnı burnundaydı, çok tatlıydı, nasıl güzel bir hamile olmuş anlatamam..

kızlar ben bugun doktora gıttım gercı cuma gıtmıstım ama bızımkı döndü kıcını yattı fotograf alamadık bugun bıdaha gıttım kocaman olmus benım oglusum 25+3üz suanda ben 15 kılo aldım bebısımde 950 gr olmus cok garıp bı duygu kızlar ya o kadar cok net gordumku bugun

maşallah canım kilosu da iyiymiş ama sen dikkat et biraz 15 kilo fazla

çok güzelll

sağlakla doğsun bebişin inş.15kilo fazla sanli ben 4 kilo aldım toplamda 23+1 iz şimdi doktor bana bir sürü kızdı gerçi ben 3 kiloyu son 1 ayda aldım dikkat et dedi yağsız z.yağlı sebze fln ye dedi ee tabi kilolu hamile klamamda bunda etkili kilom yüzünden şişliklerde hafiftrn başlamış bide bu c.tesi ayrıntılıya gircez geç değildir umarım doktorun bi o günü boştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…